Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני משתמש חדש ולכן איני יודע בדיוק כיצד הפורום מתנהל , מקווה שאציג את הדברים כראוי.

אז ככה, יש לי פיז'ו 307 2006 . הרכב במצב טוב יחסית ובעל קילומטרז' נמוך 90,000 ק"מ.

לפני כמה חודשים תיבת ההילוכים החלה לזייף, במעבר בין ראשון לשני ההילוך מתמהמה . נדמה כאילו יש קלאץ' רגיל ברכב והוא נשאר לחוץ ולכן המנוע רץ על ניוטרל , אחרי שניה ההילוך משתלב באגרסיביות והאוטו כולו מזועזע, הרגשה כאילו נכנס בי משהו מאחור.

הייתי בשני מוסכי גירים , אחד אמר שצריך להחליף "רינגים" והשני אמר שפלטה שלמה בתיבה צריכה שיפוץ.

אני לא מבין בכלל בתיבות הילוכים ואשמח לעצה או מישהו שהייתה לו בעיה דומה.

תודה יונתן.

פורסם

לא יודע מה מצב התיבה פיזית אבל אצלי ב-C4 שנת 2008 עם 59K ק"מ (אותו הגיר בדיוק) גם קורה אותו דבר במעבר בין ראשון לשני והגיר שלי תקין לחלוטין (הרכב נקנה לפני כחודש ונעשתה בדיקה לגיר שיצא ב-100%)

פורסם

תופעה נפוצה בתיבת הילוכים מסוג זה

בדרך כלל החלפת 2 שסתומים לחץ בגיר ישנו את התמונה לחלוטין עלות כ-1500 ש"ח

גש לדיאגנוזה במוסך מורשה

לי הייתה בעיה דומה ונפתרה כליל - הילוכים מתחלפים ללא בעיטה

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

• ספונסר פורום
פורסם

בהחלט יתכן שניתן "להציל" את המצב גם ללא שיפוץ מלא לגיר. אני ממליץ לך ליצור קשר עם מוסך שמתמחה בגירים האלו, ולאוו דווקא למוסך מורשה.

מהיכן אתה בארץ?

פורסם

יונתן, בהנחה והרכב שלך הוא בעל מנוע 1.6 ליטר, אזי הגיר שלך, מסוג AL4, מציג כנראה תופעה שנקראת החלקה. יש המון מידע בפורום על הגיר והתופעת הנלוות אליו.

התופעה לא תיעלם אלא תלך ותחמיר עם הזמן.

אם אתה בירושלים, לך למוסך "אופיר ארמוזה" ברוממה ודבר עם אופיר או יניב, בקש שיבצעו דיאגנוסטיקה לגיר. הם אמינים ומקצוענים.

תגיד שהגעת בעקבות המלצה מהפורום, ממישהו ששיפץ אצלם גיר ל C5 אפורה, זה יעזור.

תחזור אלינו עם מסקנות וננסה להמשיך לעזור.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...