Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשרכשנו את הפביה MK2 הראשונה שלנו - טענו כי היא תהיה גניבה וכי עלויות הביטוח יהיו אסטרונומיות.

בפועל, מחירי הביטוח שלה (בעיקר של ה-TSI הנוכחית שלנו) בהחלט מקובלים ושפויים להפליא, גם לנהג צעיר (אוטוטו נגמר - תודה לאל).

כנ"ל לגבי האוקטביה - בהתחלה מחירי הביטוח היו יקרים להחריד "תודות" למוניות הגניבות עד מאוד.

כיום מחירי הביטוח שלה (מבדיקה דרך הסוכן שלי והסוכנות ביטוח של צ'מפיון) בהחלט בסדר. זה עדיין מעט יקר ממתחרותיה, אך ברמה נסבלת והגיונית. בניגוד לימי עבר...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גבר,משתתף בצערך,באמת שפו על הקור רוח שלך,אם יש ביטוח מקיף אז יהיה בסדר :)

חג שמח אחי שלא תדע עוד צער מהסוגים האלו.

ההגה הוא עגול!

פורסם

אתם אומרים "משתתף בצערך" כאילו מישהו מת... כולה פאביה. תקבל את הכסף מהביטוח ותקנה איזו סופר מיני אחרת, הזדמנות מצויינת להתחדש. בכל מקרה שהכסף מהחלקים של הרכב הזה יהיה להם לתרופות.

ובעיניין ה"גניב"/"לא גניב" - היום גונבים הכל. כל היצרנים, כל השנתונים... מה שתופס את העין גונבים. חברות הביטוח סתם מעלות את הפרמיות. לדעתי המשטרה מזמן כבר אינה מתפקדת - חוץ כמובן מלהתחבא מאחורי עצים ולתפוס אנשים שנוסעים 20 מעל המותר.

פורסם

לא היה לך קודן ברכב?

בוא אני אגלה לך סוד ,ל-99% אחוז מגנבי הרכב ,קודן לא באמת מפריע.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
הרכב הגניב ביותר הוא קטנוע סאן יאנג ואחריו סובארו DL, סקודה במקום השמיני עם אוקטביה:

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3460601,00.html

לא היה לך קודן ברכב?

קודן לא באמת עוזר, עלוקה עם 2 ניתוקים ? אולי, אם רוצים לגנוב רכב יביאו גם גרר ירימו אותו ויגנבו ככה, זה לא בעיה בכלל.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם
אני רק מאחל לך שלא ימצאו את הרכב בעוד כמה ימים,בשבילך זה עדיף.

לא הבנתי מה אתה רוצה להגיד בזה?, עצה שלי אליך אל תכניס את האף שלך לאן שלא צריך...

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

מה אתם מבלבלים את המוח ?

א. זה לא הפאביה הראשונה שאני שומע שנגנבת (אוראל אתה יודע לפחות על עוד אחת ביחד איתי)

ב. יש ביטוח מקיף יש רכב חליפי ל14 יום, אחכ אפשר להשכיר רכב לשאר הזמן עד הכסף, או לעשות מהבנק הלוואת גישור לרכב אחר עד שיתקבל הכסף של הרכב שנגנב.

כל מה שפתיר בכסף צריך לסתום את הפה ולאמר תודה.

שיהיה חג שמח ושאלו יהיו הצרות שלנו

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
מה אתם מבלבלים את המוח ?

א. זה לא הפאביה הראשונה שאני שומע שנגנבת (אוראל אתה יודע לפחות על עוד אחת ביחד איתי)

ב. יש ביטוח מקיף יש רכב חליפי ל14 יום, אחכ אפשר להשכיר רכב לשאר הזמן עד הכסף, או לעשות מהבנק הלוואת גישור לרכב אחר עד שיתקבל הכסף של הרכב שנגנב.

כל מה שפתיר בכסף צריך לסתום את הפה ולאמר תודה.

שיהיה חג שמח ושאלו יהיו הצרות שלנו

תודה. אישית, הייתי צריך לשמוע את זה.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

ואני רוצה להוסיף משהו, לאחר שקראתי את התגובה של עצמי:

אני מבקש שלא ישתמע כאילו אני קר רוח או משהו כזה, אני לגמרי מבין לליבו של פותח השרשור, גם לי היה בעבר אירוע של גניבת רכב, כמו גם רכבים שהושבתו בתאונה (בין אם באשמתי ובין אם לא).

אבל לאחר שנפגתי פיזית בתאונה (כולל נכות לכל החיים) אני כבר לא ממש מתייחס לכל דבר שניתן לפתור בכסף.

ושוב, חג שמח :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

לידיעתכם כבר גנבו שתי פביות בחיפה בשבועיים האחרונים, אחת נמצאה והשניה עדיין לא.

אגב טיפ: באם הרכב שלך נגנב בשעה מאוחרת בלילה / לפנות בוקר והבנת את זה בזמן - חפש אותו ברחובות הסמוכים למקום בו נגנב, חלאות האדם האלה מחביאים אותן ויוצאים בשעות העומס.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

• תוכן חדש...