Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי גולף שנת 2000 מנוע 1900 דיזל SDI

יש לי בעייה אם היונית חום שהיא מחוברת הסלילים לא מחממים ושהיא מנותקת אז הסלילים כן מתחממים ממישהו מכיר או היה לו את התופעה ?

• ספונסר פורום
פורסם

הסלילים יתחילו לעבוד רק אם טמפרטורת המנוע יורדת מתחת ל 40 מעלות

אם הטמפרטורה היא מעל הערך הזה יחידת הבקרה לא תפעיל אותם כדי למנוע מהם

שחיקה, וביזבוז מיותר של אנרגיה בזמן שלא צריך אותם .

כעת אם החיישן אצלך לא תקין, והוא משדר ליחידת הבקרה נתון שגוי אז הסלילים לא יפעלו .

כאשר אתה מנתק אותו יחידת הבקרה עוברת למצב חרום אשר בו היא מפעילה את הסלילים בכל מקרה .

בקיצור עליך להתחבר עם סורק לרכב ,עדיף במוסך שיודע מה הוא מחפש ולבדוק

אם חיישן הטמפרטורה משדר נתון נכון .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

החלפתי כבר 3 חיישנים וזה אותו דבר בדקתי ברגע שאני מוצא את היונית חום הסלילים מקבלים חשמל ברגע שהיא ממחוברת הם לא מקבלים חשמל בכלל זה מקשה על ההנעה של הרכב

• ספונסר פורום
פורסם

כי אתה סתם עוסק בניחושים .

אין סיבה להחליף חיישן חום שמדווח תקין למחשב

צריך קודם לבדוק את זה ורק אז להחליף .

ואם הקריאה שלו תקינה אז הבעיה במקום אחר .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

זו יכולה להיות גם בעייה בצמת חשמל שממנה יוצא החיבור שהולך אל היוניט הנ"ל. גש למקום מתאים שיידע לבודד את הבעיה במקום לעסוק בניחושים כמו שנאמר.

:)
  • תוכן חדש...