Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמעט חצי שנה אחרי שנאלצתי לוותר על מנוי בחדר כושר נורמלי (הולמס פלייס קריון),

ואחרי אינספור חיפושים אחרי חד"כ ברמה קרובה באזור חיפה (בגראנד עולה פי שתיים), ולאור מחסור משווע בזמן לאימונים, החלטתי לקנות הליכון לבית.

דבר ראשון - ההליכון יצטרך להיות חדש (לא יד שניה).

דבר שני - יש לי כל מיני הנחות של אנשי קבע, אז המחירים במגה ספורט/וורטהיימר הופכים למאוד קורצים.

דבר שלישי - אני לא מחפש לחסוך. אני מחפש הליכון ברמה של חד"כ, שיהיה כיף להתאמן עליו. אבל בגבול השפוי.

שני דגמים שאהבתי עד כה היו:

1) Vo2 GO53 בוורטהיימר, 5 שנות אחריות על המנוע. מכשיר מאוד אסתטי, יפה, מתקפל יחסית לגודל קטן.

2) York amadeus 7010, במגה ספורט, 10 שנות אחריות על המנוע, בולם זעזועים אקטיבי, קצת יותר ארוך, תופס קצת יותר מקום במצב מקופל, קצת פחות יפה ו"מגניב" מבחינת שעונים/מסכים וכל הפיצ'פקעס.

בתאכלס רצתי על שניהם והיורק הרגיש לי יותר נוח.

לפי הנתונים, הרוחב של המסלול, האורך שלו, הכל הרבה יותר נוח.

מבחינת צרכים שלי: ריצה במהירות 9-11 קמ"ש למשך כשעה, אני דיי גבוה (כ180), מחפש מכשיר נוח עם בלימת זעזועים טובה (אני גר בבניין קומות, לכן חשוב לא לדפוק לשכנים על הראש עם ההליכון).

השאלות שלי הן:

1. האם קיים דגם מקביל של חברה מתחרה כלשהי ששווה יותר משני אלו? או שווה בדיקה?

2. האם מומלץ לקנות ציוד מסוג זה במגה ספורט? איך השירות שלהם בכל הנוגע בתקלות של מכשירים כאלה?

בכלל חוות דעת על הליכונים טובים ורחבים (מעל 50 ס"מ) יתקבלו בברכה!

תודה!

בברכה!

יונתן.

• תוכן חדש...