Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

עקב היותי בשלן בלתי נלאה, נתבקשתי להכין מנה לקראת חג הפסח, הבעיה שאני צריך מנה קרה.

מישהו יכול להמליץ לי על מנה קרה שתוכל להיות מנה טובה, גם בלי שהיא חמה ומוגשת בטמפרטורה הרצויה לה?

אני אישית חשבתי לעשות סטייק פרגית מגולגל ממולא באורז ובשר יחד עם פיסטוקים, שיש לומר שזאת ה-מנה שלי.

מה אומרים?

עצתכם חשובה לי,

אודה מאוד לעוזרים!

Polo 2012

פורסם

כרגע בשלוף עולה לי איזה סלט בקערה ענקית עם המון עלים מכל מיני סוגים,עליהם מפוזרים יפה נתחי פרגית שהוקפצו באיזה טריאקי , רוטב ויניגרט טוב על בסיס מיונז(תרצה אני אני אתן לך אחד קליל וטעים) ומעל הכל לפזר תערובת של גרעינים ושומשום שנקלו קלות על טפלון יבש.

פורסם

מצטער,אבל לי אין רעיון נורמלי לעיקרית קרה.

בתור מנה ראשונה אפשר גם לעשות פטה כבד וריבת בצל, מנה ראשונה מנצחת ודי קלה להכנה.

פורסם

גלידה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
סלט פסטה קר גדול זה הפיתרון האידיאלי בשבילך. ללא בשר.

פסטה לסדר פסח? :shock:

איזה פסטה, עם בייקון? :wink:

אם מדובר על מנה ראשונה, תחשוב אולי על איזה סביצ'ה מגניבה עם איזה דג איכותי (לוקוס, פרידה, טרחון, אינטיאס) מלא ירקות צבעוניים ועם עיקצוץ של איזה פלפל צ'ילי וליים (במידה ותרצה, אשמח לתת לך מתכון מנצח!)

עיקרית שהיא לא קרה אבל ניתן בהחלט להגיש בטמפרטורת החדר, הייתי הולך על איזה רוסטביף מפואר.

נועץ בנתח אנטרקוט מיושן איזה 10 שיני שום, מורח בדבש (ניתן להחליף בחרדל או בחמאה), פלפל שחור בנדיבות , מניח אותו על מצע של צרור עלי רוזמרין, אופה אותו למדיום כך שבפרוסות הצדדיות הוא יהיה MW ובמרכז יהיה מדיום ורדרד.

במידה ואתה מצויד במד חום לבשר, טהטמפרטורה במרכז הנתח צריכה להגיע ל 60-65 מעלות.

מוציא מהתנור, שופך ברנדי, משלהב את כל העניין (כך שגם הרוזמרין נשרף ונותן לכל הנתח ארומות של חריכה) וגם לאחר כמה שעות, כשתגיע לסדר הוא עדיין יהיה משובח למרות שהוא כבר לא חם.

בכל הנוזלים שניקוו לך בתחתית התבנית תשתמש כבסיס לויניגרט לסלט ירוק ויש לך ארוחת מלאכים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

טונה צרובה על עלי מנגולד או עלה בשרני אחר, רוטב סמיך על בסיס שמנת ו-ווסבי יוכל לשדרג אולי.

אילתרתי את זה מהמותן אז זה מצריך עוד מחשבה. אבל נראה לי קונספט מעניין. מה גם שטונה אדומה על על מצע ירוק זה שילוב צבעים קלאסי של צבעים מנוגדים/משלימים.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תוכן חדש...