Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני דווקא חושב שכן יש לה הצדקה, אם ההיסטוריה שלה ואת מה שהיא מסמלת היום. תזכור שהרכב המוזכר כאן כבר לא מיוצר בצורה זו כבר כמה שנים. השאר עניין של טעם- אני, למשל, אוהב את הכיוון החדש של לינקולן.

2011-Lincoln-MKX-450.jpg

11e73_Lincoln-Mark-LT7.jpg

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם
אני דווקא חושב שכן יש לה הצדקה, אם ההיסטוריה שלה ואת מה שהיא מסמלת היום. תזכור שהרכב המוזכר כאן כבר לא מיוצר בצורה זו כבר כמה שנים. השאר עניין של טעם- אני, למשל, אוהב את הכיוון החדש של לינקולן.

יפה אמרת , היסטוריה! . חוץ מלקחת בהמות מאבא פורד ולהוסיף עוד קצת כרום וכמובן לא לשכוח להגדיל את הגריל , הם לא עושים שום דבר. בחיאת , יצא לי לשבת בטאון קאר לא מזמן , פשוט בושה.

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

פורסם
אני לא מבין איך יש פה חברה שאוהבים את הפנים של הנביגייטור.

אולי בתחילת שנות ה2000 הפנים של הרכב הזה היה ניראה מרשים. היום ביחס לאסקלייד (ושלא נדבר על הגרמניות או הריינג'),הוא פשוט פנים דוחה שמייצג נאמנה את כל הפלסטיק הזול והדמוי עץ שחברות הרכב האמריקאיות אוהבות להרכיב ברכבים שלהם.

בכלל לינקולן זה חברה שדורכת במקום ולא מראה שום סימני חיים . אני אישית לא חושב שיש לה הצדקה.

בתמונה רואים התייחסות לדגמי העבר עם לוח שכונים שמזכיר מאוד את דגמי הקונטיננטל הישנים.

עיצוב הפנים ואיכות החומר היא ברמה גבוה ויש לזכור שמדובר בSUV מגודל ולא במשפחתית.

2009-Lincoln-Navigator-7.jpg

איכותי ומזמין.

לינקולן היא חברה לא רעה בכלל, הטאון קאר היא מכונית מיושנת שהוכיחה את עצמה בתור לימוזין הן מבחינת עלויות תחזוקה והן מבחינת אמינות, לא אמורה להיות מהנה לנהיגה אלא מרווחת לעבודה ואת זה היא עושה מצויין.

haters will hate

פורסם

מאוד מענין עיצוב הפנים של המכוניות האמריקאיות. פשוט לא משתנה כבר ארבעים שנה. ומענין שאם תמצא אוטו יפני מתחילת שנות השבעים של המאה הקודמת, אז חיקו היפנים את מה שנתפס בעיניהם כטעם מערבי, תראה עיצוב פנים מאוד דומה. מאז היפנים כנראה התבגרו ולמדו לא מעט, אבל אמריקה בשלה.

• תוכן חדש...