Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוטו אכן יפה, אולי חוץ מהג'אנטים. תמיד עניין אותי איך נכנסו לינקולן לארץ. היכן מטפלים בהם? מוסכי פורד?

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

הנביגטור הוא למעשה פורד אקפדישן בתחפושת, בדיוק כמו שהאסקלייד הוא לא יותר מטאהו.

אני מאוד אוהב את עיצוב הפנים שלו בהשוואה לפורד.

2007LincolnNavigatorDashBoard01FixedBetterSmall_edited-1.jpg

haters will hate

פורסם

איזה יפיפה הוא מבפנים.

הוא נראה מרווח, גדול , נוח, ממש יפה, הריפוד בצבע הזה, עושה חשק לישון עליו!

חבל אני לא יכול לקנות לעצמי אחת כזאת!:cry:

אולי רק בחלומות!

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

מעניין שאף אחד לא שם לב תמיד בלוגו של "דלק מוטורס", מופיע תחתיו גם הסמל של מותג לינקולן לצד מותגי הבית פורד ומאזדה כמו כן לי ידוע בהתחלה שנפתח המרכז בני צבי, הופיעו שם בתצוגה 2 רכבי לינקולן אחד הנוויגטור והשני מכונית מנהלים ששכחתי את שמה.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם
רק שאלה:

מה ההבדל בין NAVIGATOR ובין AVIATOR?

האביאטור קטן יותר ומבוסס על האקספלורר

תשים יד על המסך ותסתיר את הפרונט, תראה אקספלורר.

4157700003_large.jpg

haters will hate

פורסם
איזה יפיפה הוא מבפנים.

הוא נראה מרווח, גדול , נוח, ממש יפה, הריפוד בצבע הזה, עושה חשק לישון עליו!

חבל אני לא יכול לקנות לעצמי אחת כזאת!:cry:

אולי רק בחלומות!

עזוב אותך מלקנות כזה רכב. יש לך מושג כמה זה עולה להחזיק כזו מפלצת? אתה יודע כמה דלק כזו מפלצת בהמתית שותה? מכוניות כאלה ואחרות הן בדיוק הסיבה מדוע אמריקה למרות כל עוצמתה כמעצמת על מוחזקת בביצים שלה חזק חזק על ידי מדינות ערב שמוכרות לה נפט. אבל ככה זה באמריקה, מה שיותר גדול יותר טוב. לכן תראה אנשים במקדונלדס עם כוס ליטר וחצי קולה. פאק, מי יכול לגמור ליטר וחצי סודה בישיבה אחת?

בכל שנות מגוריי בחו"ל לא חשבתי לקנות כזו מפלצת. פשוט ביזבוז של דלק וזיהום העולם שאנחנו חיים בו. ספק אם בקליפורנייה תראה כזה דבר.

כמו שיהיה למישהו חברה סופר כוסית, דוגמנית על שכל היום שורפת כסף בקניונים ובחנויות נעליים. לא תודה, לי זה ממש לא מתאים.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
מעניין שאף אחד לא שם לב תמיד בלוגו של "דלק מוטורס", מופיע תחתיו גם הסמל של מותג לינקולן לצד מותגי הבית פורד ומאזדה כמו כן לי ידוע בהתחלה שנפתח המרכז בני צבי, הופיעו שם בתצוגה 2 רכבי לינקולן אחד הנוויגטור והשני מכונית מנהלים ששכחתי את שמה.

אני חושב שזאת הייתה הלינקולן LS שהוצגה באוטומוטור 2004.

אז אולי זה היה רכב שיכל להתמודד מול קאדילק וביואיק, היום אני בספק אם אחד מהדגמים של ליקולן יכול, גם הקו העיצובי החדש עם הגרילים הענקיים לא לטעמי.

פורסם
הנביגטור הוא למעשה פורד אקפדישן בתחפושת, בדיוק כמו שהאסקלייד הוא לא יותר מטאהו.

אני מאוד אוהב את עיצוב הפנים שלו בהשוואה לפורד.

2007LincolnNavigatorDashBoard01FixedBetterSmall_edited-1.jpg

אני מוריד את הכובע בפני לינקולן, שעושה שירות לקהילה ומעסיקה מעצבים עיוורים

פורסם

אני לא מבין איך יש פה חברה שאוהבים את הפנים של הנביגייטור.

אולי בתחילת שנות ה2000 הפנים של הרכב הזה היה ניראה מרשים. היום ביחס לאסקלייד (ושלא נדבר על הגרמניות או הריינג'),הוא פשוט פנים דוחה שמייצג נאמנה את כל הפלסטיק הזול והדמוי עץ שחברות הרכב האמריקאיות אוהבות להרכיב ברכבים שלהם.

בכלל לינקולן זה חברה שדורכת במקום ולא מראה שום סימני חיים . אני אישית לא חושב שיש לה הצדקה.

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

• תוכן חדש...