Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לגבי ההגה, הוא מרגיש קצת עמום והרבה פעמים אני מוצא את עצמי מתקן את זוית ההגה בגלל שהסיבוב לא הספיק או היה יותר מדי, הוא קל מדי רוב הזמן ולא מתקשר.

איך אתה מפעיל את תאורת הליווי הבייתה? איזה שנתון הרכב שלך? אצלי האורות מתכבים עם כיבוי הרכב.

אגב אצלי צריכת הדלק הרבה יותר טובה, במיכל האחרון עם 400 קילומטרים בכביש 6 (הלוך חזור) ועוד כמה נסיעות קצרות האוטו נסע 569 ק"מ על 41 ליטר מה שאומר צריכה קצת הזויה של 13.87 ק"מ לליטר, הכי טובה שהושגה עד עכשיו. הרכב היה עמוס בנוסעים ומטען בכל הנסיעות. הממוצע בד"כ עומד על 12-12.5.

עם הI30 CW עם 4 אנשים וציוד בדרך לאילת בנסיעה רגועה (ללא מזגן כי היתה שעת בקר מוקדמת) הגעתי ל 14.9 ק"מ לליטר בממדידה מדוייקת.

פורסם

הי מאיר,

קראתי פרסום שלך לפני זמן רב לגבי קידוד שלט בוש.

יש לי את אותה הבעיה. הצלחת לקודד?

אני יודע שאחרי חצי שעה שהמפתח בסוויץ׳ מתבטל משבת ההצתה. אך אני לא יודע לקודד, יכול להיות שהשלט שלי מקולקל, אבל אשמח לעשות זאת בעצמי. פורץ הציע לי 450 שח כולל שלט חדש.

תודה ושבת שלום

נדב.

אני לא יכול לשלוח הודעה פרטית לפני שאפרסם 25 הודעות אז סליחה על חוסר הקשר לנושא ;)

פורסם
הי מאיר,

קראתי פרסום שלך לפני זמן רב לגבי קידוד שלט בוש.

יש לי את אותה הבעיה. הצלחת לקודד?

אני יודע שאחרי חצי שעה שהמפתח בסוויץ׳ מתבטל משבת ההצתה. אך אני לא יודע לקודד, יכול להיות שהשלט שלי מקולקל, אבל אשמח לעשות זאת בעצמי. פורץ הציע לי 450 שח כולל שלט חדש.

תודה ושבת שלום

נדב.

אני לא יכול לשלוח הודעה פרטית לפני שאפרסם 25 הודעות אז סליחה על חוסר הקשר לנושא ;)

במורשה טויוטה סניף חולון עשו לי את העבודה כשירות ללא חיוב. זה היה די מזמן.

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם!

והנה שוב אנחנו מחליפים רכב...

עשיתי חיפוש,וראיתי שאנשים עוד הגיבו להודעה,כשנה וחצי אחרי(!!)

לקחנו את הקרוז,עשינו איתה 90,000 ק"מ...וזהו. מחליפים.

(למי שמתעניין,הקרוז הציגה ביצועי נהיגה מעולים,אחיזת כביש שלא הכרתי במשפחתיות [בין השאר בזכות המשקל שלה,וגם מימדי הצמיגים שלה],בידוד רעשים מוחלט,ויכולת לשטח שיבושים בכביש בלי שהנוסעים מרגישים בהם כלל,איכות חומרים טובה מאוד ואין ספק שהיא נראת טוב. ולרעתה נרשם: חוסר יכולת להעמיס מטען, מנוע איטי מאוד, תאוצה גרועה מאוד.)

עכשיו,ההתלבטות חזרה בגלל היונדאי i30cw החדשה,ושוב..מול האוקטביה.

• תוכן חדש...