Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לחברי הפורום!

אז מהקליאו ספורט כבר התייאשתי, עכשיו שמתי עין על האלפא 147 הסקסית :)

כעיקרון אני מעוניין בדגם משנת 2002, 2 ל' ידני, שנמצא ביד 2- http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=6&SubModelID=29&FromYear=2002&UntilYear=2002&Auto=-1&fromPrice=46500&untilPrice=&SubSubModelID=0&Info=

כעיקרון על פניו הכל נראה טוב ויפה, ק"מ סביר, מטופלת עם ספר טיפולים, מוכר מתחייב בבדיקה, מחיר טוב, נראית טוב בתמונות (כמובן שאין זה מהווה מדד לשום דבר).

נראה קצת too good to be true , לא?

אני מתכוון להתקשר לבחור ביום ראשון, אבל אשמח לחוו"ד אם מישהו מכיר את האקזמפלר הנ"ל ספציפית.

כמו כן אשמח למידע כללי על האלפא 147 מאנשים שנהגו על הרכב, קראתי קצת עליו ובסה"כ נראה כאילו הוא עונה על הצרכים שלי- הנאה מנהיגה (מניח שלא ברמה של הקליאו ספורט אהובתי), צריכת דלק סבירה, עלויות ביטוח לנהג צעיר, עלויות טיפולים, אמינות, סחירות וכ"ו.

תודה רבה ושבת שלום לכולם!

עריכה- מחיפוש קצר בפורום העליתי את השרשור הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=358162

באופן מחשיד נראה כאילו מדובר באותו הרכב, משהו כאן לא מסתדר לי..

איך אומרים: "if something seems to good to be true, then it probably is"

פורסם

מאחר והוא מטפל אצל "איציק", יכול מאוד להיות שמכירים את הרכב הספציפי במועדון אלפא (אם אני זוכר נכון, לפי התמונות, קיים שם שרשור רכישת הרכב http://www.iaroc.org.il).

אם הרכב טוב - חטוף אותו מהר. אין הרבה כאלה וכבעלים בעבר של 2 ליטר ידני - רכב מענג שיענה גם על הצרכים הספורטיביים שלך.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

תודה על התגובה.

אני אדם חשדן מטבעי, ולכן אינני "חוטף" שום רכב, גם אם יהיה רכב חלומותיי.

אני בודק שוב ושוב ומחפש את הקאצ', שהניסיון מלמד שבמדינת ישראל- תמיד קיים.

אני מעדיף להפסיד אקזמפלר טוב, מאשר ליפול על אקזמפלר גרוע.

פורסם

ערב טוב,

אני אישית מאוד מעריך את הרכב הנ"ל וחושב שהוא אופציה ראויה למי שמחפש רכב עם ערך מוסף.

בנוגע לרכב הספציפי,

לפני שאתה רואה את הרכב ואת היסטורית הטיפולים אין סיבה מיוחדת להיות חשדן.

אלא אם כן בשיחה עם המוכר עולות סיבות לכך.

לך ובדוק את הרכב אישית.

אם זאת, לברר לגבי מידע על הרכב זו יוזמה נכונה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אם זאת, לברר לגבי מידע על הרכב זו יוזמה נכונה.

אלא אם כן האדם הלא נכון יראה את השרשור הזה ויחטוף לי את הרכב :lol:

פורסם

תודה על התגובה.

זה בדיוק מה שגרם לי להרים גבה מלכתחילה.

אם הרכב לא ייפסל עד אז-אתקשר לאיציק ביום ראשון.

אשמח לעוד תגובות.

פורסם

תלוי מה אתה מגדיר הנאה מנהיגה. ברמה ספורטיבית ברור לך שאתה מתפשר. המתלים של ה147 רכים מאוד,אפילו שאני משווה אותם למאזדה 3 1.6. הגה מאוד מאוד מתקשר,הרכב בסה"כ מאוד זריז בכל תנאי נסיעה אבל אין את הכוח המתפרץ שתקבל בקליאו,מה גם שמשיכת המנוע לסל"ד גבוה מדי(מעל ל5500) לא עושה טוב למנוע.

בכל שאר הנושאים,מהשוואות שעשיתי,ה147 הייתה זולה משמעותית לביטוח לפי הנתונים שלי (מעל גיל 30 ללא עבר תאונות,הרכב הספציפי שלי היה כיד ראשונה בבעלות הסוכן שלי,אז יכול להיות שקיבלתי מחיר קצת יותר נמוך מהרגיל)תיכנס לאתר מועדון אלפא יש לך למעלה את הבאנר של הסוכן,אני בטוח שתקבל הצעה נמוכה יותר מכל הצעה אחרת,עלויות טיפולים בערך אותם מחירים,אמינות מפתיעה לטובה(את זה אני זוקף לזכות איציק,הרכב מטופל אצלו באהבה). אני לרוב נוסע רק בבינעירוני,מדיי פעם עומד בפקקים,צריכת דלק ממוצעת 1:12 (מתדלק רק 98.) עם רגל דיי כבדה על הגז שאפשר.

שיהיה בהצלחה.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

• תוכן חדש...