Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני חודשיים רכבתי על קטנוע וחוסר צומת לב פגעתי ברכב של חברת אוויס בטמבון האחורי הנזק ממש מינורי .

אין לי ביטוח צד ג לא הספקתי לעשות , חברת אוויס שלחו לי אתמול תביעה הם החליפו חצי רכב דלת אחורית קורות דלת קידמית וטמבון שלח לי תביעה של איזה תשע אלף שקל החליפו חצי רכב ובכלל פגעתי מכה קלה בטמבון

מה עושים במצב כזה הולכים לעורך דין ? רושמים מכתב הגנה לבד ? אני לא יודע מה לעשות אין לי בעיה לשלם על הנזק שעשיתי אבל למה לתקן חצי רכב על הגב שלי

תודה לעוזרים מאור

פורסם

יש לך איזושהי הוכחה לכך שאכן הנזק הוא מינורי? אם אין ברשותך הוכחה (צילום נזק, עדי ראייה וכו') סיכוייך להוכיח משהו קלושים.

פורסם

1. יש לך פרטים של הנהג?

אם כן אז דבר איתו ותקליט אותו.

נסה להוציא ממנו שהנזק שאתה גרמת היה רק לפגוש האחורי.

2. האם אוויס הגישו תביעה בבימ"ש או רק שלחו לך דרישה לתשלום?

3. האם יש להם דו"ח שמאי על הנזק?

4. (לך כבר לא יעזור, אולי לאחרים כן) לא נוסעים מטר בלי ביטוח צד ג'. מסתבר שזה נכון אפילו לטוסטוס.

5. נסה לדבר עם אוויס ולהבין מהם מה הם חושבים שקרה. לא הגיוני תאונה עם אופנוע בה יהיה נזק של 9000 שקל אבל לא יהיו נזקי גוף.

לדעתי האפשרויות הן:

א. היתה תאונה נוספת (בחניה נניח) והנהג החליט להלביש עליך את כל הנזקים

ב. הרכב הוחזר בסיום הליסינג, ומישהו ב"אוויס" החליט להלביש עליך את כל המכות שהיו ברכב במשך 3 שנים

יש נציג של אוויס בפורום מכוניות בתפוז, אולי הוא כותב גם כאן.

יכול להיות ששווה לפנות אליו ולבקש שיברר מה הסיפור.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
לפני חודשיים רכבתי על קטנוע וחוסר צומת לב פגעתי ברכב של חברת אוויס בטמבון האחורי הנזק ממש מינורי .

אין לי ביטוח צד ג לא הספקתי לעשות , חברת אוויס שלחו לי אתמול תביעה הם החליפו חצי רכב דלת אחורית קורות דלת קידמית וטמבון שלח לי תביעה של איזה תשע אלף שקל החליפו חצי רכב ובכלל פגעתי מכה קלה בטמבון

מה עושים במצב כזה הולכים לעורך דין ? רושמים מכתב הגנה לבד ? אני לא יודע מה לעשות אין לי בעיה לשלם על הנזק שעשיתי אבל למה לתקן חצי רכב על הגב שלי

תודה לעוזרים מאור

-------------------------------------------------------------------

שלום מאור

במקרה בו נגרם נזק לרכב של חברת ליסינג ע"י צד ג', חברת הליסינג תובעת את עלות התיקון מאותו צד ג' (או מחברת הביטוח שלו).

עלות הנזק מוערכת ע"י שמאי מוסמך. באפשרותך לבקש את דו"ח השמאי כדי לעיין בו.

במקרה הספציפי הזה – כתוב לי בפרטי יותר מידע על המקרה – מס' רכב שלך, מס' רכב של אוויס, תאריך אירוע ועוד פרטים אם יש לך, כדי שאוכל לבדוק את זה מול מחלקת התביעות שלנו ולחזור אליך עם משהו יותר ספציפי.

מקווה שעזרתי

גיל מאוויס

פורסם

קודם כל תודה לכול העוזרים באשר לשאלות צילומים יש לי מיום התאונה ועדים שמוכנים לבוא איתי לבית משפט להעיד שאכן פגעתי ברכב במגן הרכב בלבד (טמבון )

גיל היקר אני מעריך את העזרה רק תסביר לי למה חברה כמו אוויס שמעריכה את עצמה עושה עוול לאזרח ישר אני מוכן לשלם את הנזק שעשיתי שלחו לי חוות דעת של שמאי החליפו חצי אוטו דלת אחורית קידמית אני מזכיר לך שפגעתי ברכב עם קטנוע ולא עם טרקטור המכה היתה כל כך קלה שאפילו לא קרה לי נזק גופני אבל למה לעשות זאת לאזרח שמנסה לסגור את החודש בכבוד

אני אשלח לך בפרטי את הפרטים תודה מראש

פורסם

לפי נסיון שלי מול אוויס. תבקש דוח שמאי, תבדוק את הצילומים ואת הפירוט בדוח שמאי של העבודות. תצליב בין מה שכתוב שם לבין הפגיעה אשר עשית אתה.

במידה והכל נראה תקין,תתיעץ עם שמאי שאתה מכיר. עם הכל בסדר אין מה לעשות במידה ויש תרשום מכתב לאוויס המפרט מה ההסגות שלך.

במידה ולא יקבלו תביעה בבית משפט גם כך אוויס על הכוונת של השופטים.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3638910,00.html

פורסם

לדעתי כל שופט הגיוני יריח את התרגיל

הרי איך יכול להיות שעם קטנוע נכנסתה בטמבון/דלת אחורית ובאותה תאונה גם פגעת בדלת צד? נחמד התרגיל אבל;)

פורסם

במידה ויסתבר כי אתה אכן צודק ,תבע את חברת אוויס\הנהג הנפדע על ניסיון הונאה.

אני מציע שתתייעץ עם עורך-דין.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

להתייעץ עם עורך דין, ובמקביל להפסיק ולנדב כאן בפורום פרטים על שהתרחש בתאונה.

כפי שראית רשת האינטרנט פתוחה לכולם אולי יש מידע שאתה לא רוצה שיגיע אל החברה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מאור,

בדקנו את המקרה מול מחלקת התביעות שלנו – הערכת הנזק נקבעה בהתאם לדו"ח שמאי מוסמך,

ולמיטב הבנתי העתק מהדו"ח גם נשלח אליך.

המלצתי היא שתפנה לסוכן הביטוח שלך (גם אם אין לך ביטוח צד ג' – יש לך פוליסת ביטוח חובה, פנה למי שטיפל בך),

והוא ינחה אותך כיצד לפעול.

מניסיוני, לפעמים גם נזק שנראה קל בתחילה עלול להתברר כנזק משמעותי יותר לאחר בדיקת הרכב.

ומהיכרותי עם המתבצע באוויס, קיימת הקפדה רבה על הערכות שמאי מדוייקות

(אגב, אין הגיון בטענה ש"כל נזקי תקופת הליסינג הועמסו על הנתבע", שכן לקוחות הליסינג ממילא מחוייבים על כל נזק שגרמו לרכב במהלך תקופת הליסינג).

במידה ואתה מערער על גובה הנזק – כל אפשרויות הפעולה פתוחות בפניך.

אם תזדקק למשהו נוסף ממני – בשמחה,

גיל מאוויס

פורסם

(אגב, אין הגיון בטענה ש"כל נזקי תקופת הליסינג הועמסו על הנתבע", שכן לקוחות הליסינג ממילא מחוייבים על כל נזק שגרמו לרכב במהלך תקופת הליסינג)

ייתכן שפה קבור הכלב, אוויס הגישה תביעה בהתאם למה שהנהג דיווח, ייתכן שלנהג באמת היה פגיעות קודמות ברכב שהוא לא דיווח עליהם והנה נקרתה לפניו ההזמנות להעמיס את כל ההסטוריה של הפגיעות על נהג האופנוע.

ז"א שכן יש כאן העמסה של כל נזקי תקופת הליסינג אך לא בגלל ההתנהלות של אוויס אלה בשל התנהגות הנהג.

פורסם

מניסיוני, לפעמים גם נזק שנראה קל בתחילה עלול להתברר כנזק משמעותי יותר לאחר בדיקת הרכב.

הוא מודה שפגע בטמבון מאחור אייך זה הגיוני שדלת אחורית הוחלפה,קורות דלת קדמית וסכום לא הגיוני של 9000

ומהיכרותי עם המתבצע באוויס, קיימת הקפדה רבה על הערכות שמאי מדוייקות

זה לא מסתדר עם הכתבה שאריק הראה פה

מה שלום נהג הרכב?

נקווה שלא נזקק לטיפול רפואי.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

באשר לתגובתך , אני אציין שוב שפגעתי עם טוסטוס פגיעה קלה במהירות אולי של 10 -20 קמש במגן האחורי של הרכב בלבד שאפילו לא נשרט כתוצאה מהאינטארקציה שלי במגן, וגם אם הייתי עם משאית אני לא מאמין שיכולתי לעשות נזק מהדוח שמאי שנשלח לי הביתה . אין אני מתנער מאחריות ואני מעוניין לשלם בעבור הנזק הקטן שנגרם למגן הרכב ואפילו מגן חדש למרות שאין צורך בכך

כמו כן אני אחזור בשנית יש ברשותי צילומים מרגע התאונה , ועדים אשר מוכנים להגיע לבית משפט ןלהעיד חד משמעית שפגעתי פגיעה מינורית בטמבון מאחורה (מגן הרכב האחורי ) מסתבר שיש עוד אנשים ישרים והוגנים בעולם הזה !!!

רק אל תתפלא שרצות כתבות על הוצאת כספים במירמה של חברת אוויס מאזרחים תמימים הנאמדת על מעל ל 120 מליון שקל מדובר פה על ניפוח נזקים שלא נדבר על הפלת תיקים על הנתבע .

תאמין לי שיש לי חומר שאספתי על הנושא הנ"ל שאמנע מלפתוח בפורום הפתוח במקרה נפלתם על האדם הלא נכון אך לצערי אתם יורים לעצמכם ברגל כי בסופו של דבר זה השם שלכם

בדוח שמאי שנשלח אלי לא רק שנופחו הנזקים, גם הלבישו עלי נזקים שחד משמעית לא בוצעו על ידי ולא קשורות לאירוע דבר שכול אדם בר דעת יבין זאת . באשר לדוח השמאי ,השמאי יכול לרשום בדוח גם שהצילנדר במנוע היה פגוע אז זה אומר שאני צריך להחליף לאוויס מנוע חדש .

בכול אופן התייעצתי עם עורך דין ואני בטוח שאוציא את הצדק לאור רק מה שאני לעולם לא אבין למה לעשות עוול לאנשים ולבזבז מזמנם ומכספם האישי על מנת להוציא כספים . חשוב לי לציין שאני לא תוקף אותך בפן האישי ואני מאוד מעריך את התיחסותך רצונך לעזור והקדשת זמנך לנשוא , מה שאני יכול זה לאחל לך בהצלחה בחברת "אוויס"

תודה לכולם על זמנכם ועזרתכם מקווה שהנושא יסתיים במהרה והצדק יצא לאור שבת שלום לכולם :)

מאור

• תוכן חדש...