Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=729851

שבת שלום חברים

יש לי קומפוננט 50 RMS וראיתי את המגבר הזה נכנס לי בדיוק לתקציב הבנתי שהוא המחליף של JBL C.60.

חלק מהתגובות באינטרנט אני רואה שלילי וחלק חיובי, אני מדגיש שהקומפוננט שלי הוא די חלשלוש(50) לכן אני לא רואה צורך במגבר חזק יותר, השאלה היא איך הוא מתמודד המגבר מבחינת חום,פרוטקשיין ועוצמה בכלל...

תודה רבה!

פשוט השבוע הזה אני רוצה להתקין מגבר ואני לא סגור עדיין על איזה מגבר כל כך.

פורסם

יש לי אותו ברכב, הוא היה מחובר לקומפוננט JBL GTO מקדימה ורמקולים 6*9 מאחורה, ועשה איתם עבודה נפלאה.

לפני מספר חודשים עברתי לרכב חדש, וכרגע הוא מחובר לרמקולים המקוריים על gain מאוד נמוך כדי לא לרצוח אותם, ובגישור לסאב סרווין וגה 12". ולמרות שגם פה הוא אחלה, בקרוב אני מחליף אותו למגבר חזק יותר עם קומפוננט קצת יותר רציני (ויקר :()

אם אתה מאיזור הצפון ורוצה לקנות אותו יד-2, שלח לי הודעה פרטית. :)

פורסם

היה לי אותו. הוא בסדר, אין לו בעייה של חום או פרוטקשן, אבל יש לו בעיית אמינות. לפעמים ערוצים מפסיקים לעבוד לו.

בתקציב שלו תוסיף עוד 200 ש"ח בערך אפילו פחות וקח את ה JBL 1004, תוריד גיינים והכל אמור להיות בסדר.

פורסם

נניח שקניתה אותו ב-750 שח התקנה שלו תעלה לך עוד 350 שח מינימום.

ואז נישאר לך עוד 400 שח לרמקולים כולל התקנה.?

בתקציב שלך עדיף להשקיע ברמקולים ולא במגבר.

פורסם

הכוונה שלדוגמא פתאום לא שומעים מרמקול שמאלי, תקלות כאלה. אצלי הא היה שנה ואחרי שנה בדיוק הופיעה תקלה בערוצים המגושרים לסאב.

פורסם
אבל יש לו בעיית אמינות. לפעמים ערוצים מפסיקים לעבוד לו.

בהמון מקרים בעיה מהסוג שאתה מתאמר מקורה לא במגבר עצמו אלה בתקלות בחיוט. לפעמים זה בעיה בקונקטורים , לפעמים במגעים בין המגבר לכבל (בין אם RCA או לכבל רמקול) בעיות מגע בין הכבל לרמקול עצמו וכו.

תבדוק את זה , יכול מאוד להיות שהבעיה פתירה בקלות יחסית.

:idea:

לפותח השרשור , על פניו ולפי מה שידוע לי אין למגבר בעיות אמינות מיוחדות והוא נחשב למגבר טוב למחירו.

אין ספק שבשביל קומפוננט בסיסי הוא יתאים ויעשה עבודה טובה.

במידה ואתה יכול אני מצטרף להמלצה להשקיע עוד כ 300 שקל ולרכוש את הGTO1004 שהוא חזק יותר וורסטילי יותר מה שיאפשר לך אופציות שדרוג בעתיד.

בנוסף לכך , כמו שאמר audio-king אם יש לך כבר מגבר בסיסי של 50 RMS ואתה רוצה להשקיע באיזור ה 1000 לשדרוג , גם אני הייתי ממליץ להשקיע אום בסט קומפוננט טוב יותר .

שדרוג סט קומפוננט ישפיע הרבה יותר מאשר שדרוג מגבר בסיטואציה הזו.

בהצלחה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

עופר, הבעיה נבדקה , והחיווט תקין. בנוסף ליתר ביטחון נבדקה עם מגבר זהה והיא נעלמה ברגע שהמגבר השני הותקן. אפילו בעל העסק שמכר אותו לקח אותו ושלח אותו לתיקון באחריות. (הוא הוחלף לאחר מכן)

לגבי בעיית אמינות גם זה משהו שנבדק, אפילו כאן בפורום, ואחרי חפירות רבות באינטרנט מצאתי עוד 2 אנשים בחו"ל שהתלוננו על בעייה דומה.

כל מה שרשמתי נבדק ומבוסס.

פורסם

כל מגבר יכול ליצור בעיות כאלה, מה לא?כן!

מה לעשות, אינני מיליוניר שיוכל להרשת לעצמו לקנות מגבר במיליון שקל והכי חזק שבעולם ולא ידוע מה, מצאתי את המגבר הזה שאני ידוע שהוא בערך כמו JBL C.60 והוא נראה לי נחמד מאוד, לא חזק מדי, בדיוק מגבר שיוציא את המיץ לפי דעתי בצורה יפה לסט חלש כמו שלי.

עוד דבר, ואני מקווה שלא תצחקו עליי שאני שואל את השאלה המגוחכת הזאת, אבל למישהו יצא פעם להתקין מגבר או מערכות אצל אוטו דיפו?(הבנתם למה מגוחך..מערכות,אוטו דיפו?..)

פורסם
אחרי חפירות רבות באינטרנט מצאתי עוד 2 אנשים בחו"ל שהתלוננו על בעייה דומה.

כל מה שרשמתי נבדק ומבוסס.

מצחיק.

בגלל 2 אנשים בכל העולם (שאתה מצהיר שהיית צריך לחפור, ובצדק, בשביל למצוא אותם) שהיתה להם תקלה מסויימת במכשיר חשמלי מסויים, אתה מצהיר על אותו מכשיר כבעל "בעיות אמינות"?

אני אשמח לשמוע בבקשה שם של מוצר כלשהו שלטענתך אין לו בעיות אמינות. מבטיח למצוא לך 2 אנשים בעולם שכן נתקלו איתו בבעיות :)

לא-ערס, אני לא הייתי סומך כלכך על אוטו דיפו, אבל מעבר לזה - חוץ מנושא הרמה לדעתי הם דווקא גם יהיו יקרים יותר מ"המתקין השכונתי", לא? או שהם דווקא נחשבים לזולים? אין לי מושג..

פורסם

לא הוא ממש לא כמו ה-CS60 ,סידרת ה-CS הישנה הייתה סידרה בסיסית אמינה ואיכותית

שכללה מגברי 1\2\4 ערוצים זולים וטובים ,עובדה שעד היום כעשור לאחר שהתחילו את הייצור עדיין לא נס ליחה.

אבל בלי קשר גם אם תקנה את ה-GT5 והוא יהיה מעולה.

בתקציב שלך למערכת ללא השקעה נוספת אין מקום למגבר,ההשקעה ברמקולים תשתלם הרבה יותר.

• תוכן חדש...