Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקרוב אצטרך לשכור לרכב תקופת זמן של כמה חודשים אולי אפילו שנים דרך העבודה.

אני מעוניין בחברה שתתן מחיר הוגן ושהרכבים שלה מטופלים כמו שצריך,

האמינות של הרכב מאוד חשובה לי, זה רכב שהולך להיות רכב עבודה.

חשוב רכב קטן אך לא הקטן ביותר, הולך לעשות בערך 150 ק"מ ביום בנסיעה בין עירונית בעיקר.

יותר לכיוון של מאזדה 2 \ יונדאי I20 \ שקודה פאביה.

יש המלצות לעוד רכבים?

או שבכלל לתקופת זמן גדולה לא שווה לשכור רכב ועדיף ליסינג או משהו בסגנון?

תודה

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

גם רכב שכור שצמוד לעובד, יחשב כהטבה שבגינה יש לחייב את העובד בשווי רכב לצורך תוספת מס.

כשאתה עושה שיקול בבחירת הרכב, בדוק לא רק כמה זה יעלה למעסיק, אלא גם כמה זה יעלה לעובד.

עד כמה שידוע לי, חברות השכרה נותנות בהשכרה חודשית -3,000 ק"מ לחודש. בדוק אם אין תוספת תשלום על חריגה.

אם אתה רוצה לדעת מה משתלם לך יותר, בדוק כמה עולה לך ליסינג לעומת כמה עולה לך השכרה. בד"כ השכרה יקרה יותר (גם אם מדובר בתקופה של שנה).

שים לב להשוות מחיר בין ליסינג להשכרה - כאשר תנאי הביטוח דומים. יש חברות השכרה שבהן הביטוח הוא חלקי לעומת מה שתקבל במקיף על ליסינג.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

תבדוק את פרי. חברה קטנה עם שירות טוב ועם מבחר רכבים גדול יחסית שכולל גם כמה רכבים לא ממש סטנדרטיים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ליסינג עדיף מבחינת המחיר לתקופה של שנה ומעלה.

זו גם ההתחייבות שחברות מבקשות. לתקופה קצרה יותר של כמה חודשים עד שנה כדאי לשכור רכב.

חברות הליסינג וההשכרה הגדולות מציעות היום תעריפים אטרקטיביים מאד להשכרה עם התחייבות לחצי שנה או שנה.

מגבלת הקילומטרים אינה בעיה – רוב החברות מגבילות ל- 4000 – 5000 ק"מ בחודש, כך שאין לך בעיה.

כל המכוניות שציינת טובות ואמינות, הסקודה מעט יקרה יותר מהדגמים האחרים, אך באופן כללי לא "תיפול" עם אף אחד מהדגמים, זה בעיקר עניין של העדפה אישית (עיצוב, מרחב פנימי, אבזור וכו').

אתה צודק בנוגע לרמת התחזוקה – בחר בחברה שמטפלת בכלי הרכב שלה במוסכים מורשים בלבד (יש כמה חברות כאלה, אחת מהן היא החברה אותה אני מייצג, אך מטעמי הגינות לא אכתוב "בוא לאוויס", שכן אני בעל אינטרס).

בהצלחה! 8)

גיל מאוויס

פורסם

גיל מאוויס,

אף אחד לא יחשוד בך שאתה מפרסם את אוויס, הרי חלק מהנוכחות שלך בפורום היא לפרסם, אז אם כבר פירסום, תהיה יותר פרטני ותן לנו לדעת כמה יעלה רכב מקבוצה B לתקופה של חודש - 3 חודשים - חצי שנה - שנה.

ציין מחיר כולל ביטוחים, שהרי ברור שלא תוציאו רכב ללא ביטוחים.

נקודת מוצא : לא נהג חדש ומעל גיל 26.

לא לשכוח לציין כולל מע"מ או לא כולל מע"מ.

תודה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני משתמש ברכב דייטסו סיריון כבר קרוב לשנה היא ליסינג תפעולי בגדול ,השכרה .ש"ח2500-2300(כ 79 שח ליום) לחודש.

תאמת לא חשוב לי אם היא מטופלת או לא(אם לא מתקשרים והם לוקחים למוסך ומטפלים בזמן שאתה עסוק בעבודה)

כעיקרון זה השכרה , אם אני מתקשר ואומר שלא בא לי על האוטו הזה מביאים לי אחר מהמלאי כך שכל שבוע אפשר לנסוע על אחר עד שתימצא אחת טובה.

בא לי לחסוך שישי שבת שיקחו את האוטו ראשון אני מזמין אחר קיצר אפשר לשחק.

נחמד נחמד אבל לא זול כל כך.

פורסם
גיל מאוויס,

אף אחד לא יחשוד בך שאתה מפרסם את אוויס, הרי חלק מהנוכחות שלך בפורום היא לפרסם, אז אם כבר פירסום, תהיה יותר פרטני ותן לנו לדעת כמה יעלה רכב מקבוצה B לתקופה של חודש - 3 חודשים - חצי שנה - שנה.

ציין מחיר כולל ביטוחים, שהרי ברור שלא תוציאו רכב ללא ביטוחים.

נקודת מוצא : לא נהג חדש ומעל גיל 26.

לא לשכוח לציין כולל מע"מ או לא כולל מע"מ.

תודה.

.

המחיר הזול ביותר הוא באמצעות אתר האינטרנט של אוויס – 2662 ש"ח לחודש כולל מע"מ, ביטוחי חובה ו- 4000 ק"מ בחודש.

אם מוכנים להתחייב לחצי שנה – המחיר החודשי יורד ל- 2540 ש"ח, ואם מוכנים להתחייב לשנה – המחיר יורד אף יותר ל- 2470 ש"ח.

במידה והלקוח מעוניין, נשמח לחבר אותו עם נציג הזמנות שלנו,

גיל מאוויס

• שנה מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...