Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקלארן חדשה

Lowdez
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המכונית היפה ביותר שראיתי מעולם, מבחינתי העיצוב פשוט מושלם.

בנוגע לביצועים- לא ציפיתי לפחות אז זה פחות מרגש אותי :)

בנוגע למחיר- אני לא רוצה לדמיין אפילו את הסכום שיקחו בארץ אם בחו"ל הרכב עולה 230K $

פורסם

סוף סוף יש מתחרה ראויה ל-458 בכל מה שקשור ליכולת דינמית.(הגייארדו ה-SLS וה-LFA טיפלה מאחור)

אגב מבחינת תאוצה נטו היא גם יותר מהירה מה-F1 האגדית עד סדר גודל של של 250 קמ"ש.

רבע מייל בפחות מ-11 שניות זה ממש ממש מרשים-לשם השוואה אופנוע 1 ליטר עם רוכב מיומן עושה את זה בסביבות ה-10 עגול.

מה שעוד יותר מרשים זה שאת נתוני התאוצה המחרמנים האלה היא משיגה עם הנעה אחורית וטווין טורבו-וזה בד"כ לא השילוב האולטימטיבי ליציאה חלקה מהמקום.(זה מתכון לפרפורים).

שאלה למחשבה: כמה כבר יצרנים משלבים מנועי טורבו והנעה אחורית כיום?

(חוץ מהטורבויים הסופר ליניארים של ב.מ.וו)

LOWDEZ בוא נתחיל מזה שיתחילו לייבא את האסטון מרטין V8 ואנטג' עם מחיר שפוי יותר באיזור המחירים של ה-R8 ה-911 החזקות והגרנד טוריסמו(שצפויה להגיע),יש שוק לרכב הזה בישראל.

הגיע הזמן ש"מאיר" או מישהו אחר ירים את הכפפה.

turboy

פורסם

sronis מה כבר הספקתם לעשות עוד מסע לאנגליה?:lol:

יכול להיות ש"אוטו" עומד באותה שורה עם EVO ו-AUTOCAR?

באוטוקאר דווקא ציינו שהיא "ידידותית במגבלות"

turboy

פורסם

מתי מגיע לליסינג? :-P

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

Guest רונן יצחק
פורסם

מי מרים ת'כפפה ופותח סוכנות בארץ ? :)

כשאתה תרים את הכפפה כדי לקנות אותה laughing-smiley-001.gif

מתי מגיע לליסינג? :razz:

laughing-smiley-001.gif

תראו לאן הגעתי, אני מחפש סמיילים בשדות זרים. המבחר של האתר הזה פשוט עלוב. ראו איך נראה סמיילי שמתיימר להביע צחוק (או פרקינסון, אני לא סגור על זה): :lol:

פורסם

לדעתי מחליפה ראויה לF1 אך עדין הדילמה בין שניהן קשה מאוד :wink:

רק חבל שהם "התקמצנו" עם הנתונים הטכניים, בניגוד לF1 הMP4 לא ממש נכנסת לליגה של הווירון או הזונדה.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
sronis מה כבר הספקתם לעשות עוד מסע לאנגליה?:lol:

יכול להיות ש"אוטו" עומד באותה שורה עם EVO ו-AUTOCAR?

באוטוקאר דווקא ציינו שהיא "ידידותית במגבלות"

עוד מסע לאנגליה?

הלוואי. רק נהגתי בה ב-GT5 :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מי שביקש נתונים טכניים:

60-0 מייל 3.1 שניות.(3.2 ב-F1)

100-0 מייל 6 שניות.(6.3 ב-F1)

רבע מייל 10.9 שניות.(11.1 ב-F1)

205 מייל לשעה(ה-F1 אם אני זוכר 241 מייל לשעה-בתור ילד משועמם הייתי לומד את הנתונים האלה כאילו זה התנ"ך,חוץ מזה ה-F1 הייתה המכונית הכי מהירה בעולם קרוב לעשור אז כנראה שבגלל זה אני זוכר את הנתונים)

turboy

• תוכן חדש...