Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצלונה שולטת בכדור רוב הזמן, היא מניעה את הכדור לא מעט זמן בחצי המגרש של היריב בלי שאין לו שום סיכוי לגעת בכדור וגם אם מאבדים אותו, 3 שחקנים מסתערים וזוכים בו חזרה. אל תנסה ללמד אותנו מה זה כדורגל ומי זאת ברצלונה כפי שניסית ללמד אותנו על מכבי בכדורסל למרות שראית רק חצי משחק בכל העונה.

אני אוהד של ברצלונה מאז שנת 92 ,לא הפסדתי אף משחק ליגה בטלויזיה ב5-6 השנים האחרונות ואני חושב שאתה לא עוקב מספיק כדי לחוות דיעה. דווקא אני שאהדתי את הקבוצה בשנות הבצורת הרבות שלה יודע להעריך את הקבוצה הנוכחית וגם ראיתי איך לאט לאט היא מתפתחת ,אני זוכר איך אינייסטה עלה מהנוער, אחר כך מסי עם שער מרהיב במשחקו הראשון וכו' וכו'...

אין קבוצה שמגיע לה יותר , אין קבוצה שמשחקת כדורגל יותר חיובי ויצירתי מזה , אז אנא ממך. תחזור בבקשה לזאנטי וקמביאסו המנהיגים האפרוריים של אינטר ומסור ד"ש לסמואל אטו ,אחת הטעויות הגדולות של בארסה ששחררה אותו.

זה שאתה אוהד אינטר זה עוד יותר גרוע, כי הבונקר המביש שאינטר עשתה בקאמפ נואו בעונה הקודמת ייזכר לעולמים כבונקר המביש ביותר בהיסטוריה של הכדורגל, הרחקת כדורים ליציע ובזבוזי זמן למן הדקה הראשונה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא מנסה ללמד לא על כדורגל ולא על כדורסל , אני מביע את דעתי, תופעת העדר של מכבי ת"א זה מה שקורה עכשייו בברצלונה ומשום מה חצי מדינה התעוררה ואוהדת של ברצלונה. אבל נעזוב את זה , אני לא יודע אם אנחנו רואים אותם משחקים , אבל אני רואה ברצלונה שמתמסרת חצי מהמשחק בין הקישור להגנה ורק אחר כך תוקפת , וכולם מתלהבים מ75% החזקה בכדור הכל כך זניחים האלו. לא ניסיתי ללמד אף אחד על מכבי נתתי את דעתי ואני עומד מאחוריה בקשר ל"קבוצה של המדינה" אבל זה שוב לא הנושא , על הסרטונים לא הגבת , אני מאמין שאם ואן פרסי לא היה מורחק , ברסה לא הייתה פה , ואם לא ואן פרסי , אז פפה , (ואם לסבתא היו ביצים היא הייתה סבא , הכל ספקולציות אבל שוב , רק דעתי).

זה שאתה מזכיר לי את הבונקר רק מוכיח שהתקשורת עושה שטיפת מוח יסודית , או שאתה לא ממש מבין , לא יודע , הכי קל להזכיר משחק אחד , אבל את ה3-1 במיאצה שכחת.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

מקס,אי אפשר להגדיר אותי כאוהד של ברצלונה או כל קבוצה אירופאית אחרת,אני פשוט אוהב כדורגל יפה ומה לעשות בשנים האחרונות ברצלונה מספקת את הסחורה בגדול.

להגיד שברצלונה מתמסרת רק בהגנה זה עיוות של המציאות שכן היא מחזיקה בכדור בכל מקום במגרש עם דגש על החצי של היריב,וגם בגמר היה אפשר לראות את התסכול של שחקני יונייטד שפשוט לא הצליחו להוציא להם את הכדור לא בחצי של ברצלונה ולא בחצי שלהם.יש לי מושג קלוש בכדורגל ואני יכול להגיד בלב שלם שזה כדורגל שכל אוהב של הספורט הזה מצפה לראות,כמו שברקוביץ אוהב להגיד,כדורגל זה משחק פשוט וברצלונה פשוט משחקים את המשחק הפשוט וזה מה שיפה בהם.צריך לדעת לפרגן גם כשזאת לא הקבוצה שאתה ספציפית אוהד.

פורסם

מסכים עם ידידי המלומד בהודעה שמעל.

מקס ה3-1 לא חשוב, ולהזכירך ב3-1 היו החלטות שיפוט שערורייתיות שברצלונה לא התלוננה עליהן.

גם נפסל שער חוקי בגומלין הבונקר.

ברצלונה לעולם לא היתה משחקת בצורה של בונקר מביש ובאלימות כזו גם אם היתה באה למשחק חוץ עם יתרון ממשחק הבית.

ההרחקות היו חוקיות , פפה היה צריך להיות מורחק 4 פעמים שונות, לדעתי השחקן הזה צריך להיות מורחק מהמגרשים ל5 שנים על הברוטאליות והאלימות שהוא נוקט במשחק שלו.

רוב ההרחקות מול ברצלונה נובעות מעבירות קשות שעושה השחקן היריב מתוך תסכול ותחושת השפלה כתוצאה מכך שהוא לא מצליח לשלוט בכדור ולהוציא אותו מהרגליים של הקבוצה.

מסכים איתך שזה קצת מעצבן שפתאום העדר מתלבש על הקבוצות האלה בשיא הצלחתן ושכל מיני אנשים טרמפיסטים שלא מבינים מהחיים שלהם רושמים אחרי המשחק ציוצים וסטטוסים בפייסבוק עם המלים : מסי, ברצלונה וכו'...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני זוכר את השער הזה שניפסל, זה היה נבדל דומה מאוד לנבדל שהיה בשער של יונייטד בגמר בשבת.

למרות שבשני המקרים היה נבדל של חצי מילימטר עם הגוף, אני חושב שלא צריך להרים את הדגל במקרים כאלה, טוב שעשה כך הכוון בשבת, לא טוב במשחק דאז של ברצלונה, במיוחד אחרי 90 דקות של בונקר !

במקרים כאלה היתרון צריך ללכת עם ההתקפה. באופן כללי טוב אם ישנו את החוק ויבטלו נבדל שהוא רק עם הגוף. נבדל בה להגן על ההגנה מפני שחקנים שעומדים מאחורי הקו לאורך זמן, נבדל של מילימטר עם הגוף לא משרת את המטרה הזאת ורק מדכא מהלכים יפים (ומוצלחים) לשבירת קו נבדל.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

מקס הזועם

כתבת את דעתך , שהיא מכובדת אבל , היא אינה מדוייקת.

בוא נבדוק את מספר הגולים שברצלונה נותנת בעונה בכל המסגרות ותבין כמה שאתה לא מבין.

היא נותנת אותם גם במשחק שהקהל נהנה ממנו

ב 3 1 שאינטר ניצחה , רק המחישו את התיזה ההפוכה.

התגוננות ויציאה למתפרצת . אומנם זה חלק של המשחק אבל יפה הוא לא.

אנחנו לא מבינים העיתונות לא מבינה רק מקס מבין.

אני סומך על דבריו של אחד מגדולי המאמנים , סר אלק פרגוסון, בכל הקשור לברצלונה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
פשוט לא...יובה ומילאן של שנות ה90, ארסנל של הנרי, מנצ'סטר של תחילת העשור, ליברפול באיירן ואייאקס של פעם ועוד, היו קבוצות גדולות יותר מברצלונה הנוכחית.

ברצלונה הנוכחית נהנית מזה שאין אף קבוצה באמת חזקה בכדורגל העולמי ורובן המוחלט של הקבוצות במגמת ירידה (כל הקבוצות שציינתי למעלה), היחידה שעוד איכשהו יכולה לאיים על ההגמוניה של ברצלונה היא ריאל שכנראה תהיה חזקה מאוד שנה הבאה. ממליץ לך לצפות בגראנדה יובה של 95-00 (וגם של 02-03 האמת), קבוצה בלתי חדירה בעליל שהיתה פשוט חומה בהגנה והיתה מבטלת לגמרי קבוצות (3 גמרי ליגת האלופות ברציפות זה לא צחוק), אני לא רואה איך ברצלונה היתה מתמודדת מול קבוצה מפלצתית כזאת.

אבל עדיין, כל הכבוד לברצלונה, הקבוצה הכי טובה בעולם, אבל רחוקה מלהיות הכי טובה בהסטוריה.

מצטער, לא מסכים איתך.

אני אוהד ברצלונה משנת 1992(כן, כולל תקופות הלוזריות) ואוהד כדורגל נלהב כבר 20 שנה.

ראיתי המון המון משחקים (כן, כולל הליגה האיטלקית ששודרה בערוץ 1 בשנות ה-90 ) עד היום ואני עדיין עומד על דעתי שזו הקבוצה הכי טובה שראיתי בחיי.

את ה"גראנדה יובה" של אז תיעבתי בדיוק בגלל הסיבות שהזכרת (עד היום אני לא סובל את "הגברת הזקנה"), בשבילי כדורגל זה קודם כל התקפה ואח"כ הגנה (שאני לא מזלזל בחשיבותה)

או בקיצור, מה שאייל אמר:

ברצלונה שולטת בכדור רוב הזמן, היא מניעה את הכדור לא מעט זמן בחצי המגרש של היריב בלי שאין לו שום סיכוי לגעת בכדור וגם אם מאבדים אותו, 3 שחקנים מסתערים וזוכים בו חזרה. אל תנסה ללמד אותנו מה זה כדורגל ומי זאת ברצלונה כפי שניסית ללמד אותנו על מכבי בכדורסל למרות שראית רק חצי משחק בכל העונה.

אני אוהד של ברצלונה מאז שנת 92 ,לא הפסדתי אף משחק ליגה בטלויזיה ב5-6 השנים האחרונות ואני חושב שאתה לא עוקב מספיק כדי לחוות דיעה. דווקא אני שאהדתי את הקבוצה בשנות הבצורת הרבות שלה יודע להעריך את הקבוצה הנוכחית וגם ראיתי איך לאט לאט היא מתפתחת ,אני זוכר איך אינייסטה עלה מהנוער, אחר כך מסי עם שער מרהיב במשחקו הראשון וכו' וכו'...

אין קבוצה שמגיע לה יותר , אין קבוצה שמשחקת כדורגל יותר חיובי ויצירתי מזה , אז אנא ממך. תחזור בבקשה לזאנטי וקמביאסו המנהיגים האפרוריים של אינטר ומסור ד"ש לסמואל אטו ,אחת הטעויות הגדולות של בארסה ששחררה אותו.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

מיכאל , אני מתקן את עצמי , זה נכון שברצלונה מחזיקה גם בחצי המגרש של היריב , אבל אם היריב עושה לחץ המשחק עובר לחצי המגרש שלה , אי אפשר להגיד שכל המשחק מתנהל במסירות בחצי של היריב , וזה מה שרוב האנשים חושבים כשרואים 75 אחוז החזקה.

לא אמרתי שזה לא כדורגל , ההפך אמרתי מברוק על הזכיה , אבל איך שאני רואה את זה יש ענן קטן על הזכיה הזו , אבל ככה אנחנו בני האדם אנחנו נוטים לשכוח מהר.

ישה , לרגע לא אמרתי שאינטר משחקת את הכדורגל של ברצלונה , הבאתי את הדוגמא של ה3-1 כדי להמחיש את המושג הזה שכולם קוראים לו קבוצה בונקר , אי אפשר לצפות מכל קבוצה בעולם לשחק כמו ברצלונה , כי לא לכל קבוצה יש חומר שחקנים כזה , אינטר ניצחה את רוב משחקי בליגה , זכתה בגביע , הציגה ברוב משחקי ליגת האלופות משחקים התקפיים , אבל מה לעשות יש קבוצות שזה לא הולך איתן , כמו ברסה , עובדה שפרגוסון נשאר עם המחמאות רק. אנשים זוכרים רק את הבונקר המביש כדבריך אבל לא זוכרים את המשחק הראשון ואת שאר העונה , אותו דבר עם ריאל מדריד , שבוע לפני אחד המשחקים מול ברסה היא ניצחה 6-2 את ולנסיה , אבל היא תשאר קבוצה בונקר כי מול ברצלונה אסור לשחק ככה הרי.

אותי דווקא מעניין שאת כל מה שנגד ברצלונה אתם זוכרים , אבל את ההתחזויות של אלבס , סרגיו בוסקטס (השחקן הכי שנוא עליי בעולם בלי קשר לברצלונה) ופדרו אתם לא זוכרים , את הטעויות שיפוט בצ'לסי אתם גם לא זוכרים , את האדום הסתמי של ואן פרסי לא זוכרים ועוד המון דוגמאות.

פורסם

גם אם ברצלונה מתמסרת הרבה בחצי שלה או בחצי השני בסמיכות לקו החצי, אין בזה שום פסול, זאת מעין התארגנות של הקבוצה לקראת התקפה, אפשר לקרוא לזה "כניסה לריכוז" אפשר לקרוא לזה "הכנת טקטיקה" לתרגיל ספציפי, דברים שמוכרים לכל ספורטאי (קבוצתי או אישי).

אתה לא רואה לוחם קרטה יוצא מחדר ההלבשה ניגש לערמת רעפים ומפוצץ אותה לרסיסים, הוא נעמד מולה ו"מארגן את עצמו", כנ"ל בהרמת משקולות.

.

הקבלות למשחקים קבוצתים אחרים ניתן למצוא בכדורסל, הרבה פעמים אתה רואה את הרכז מכדרר במקום, הולך צעד קדימה, עוד כמה כדרורים, מרים את היד עם איזה מספר תרגיל, תמתזמז עוד קצת והכל בכדי להכין איזה תרגיל או לחכות לפרצה בהגנה.

תתחיל לראות קצת כדור-יד ותראה עד כמה זה מוקצן שם.

אם אתה לא אוהב את זה, ממליץ להתחיל לצפות בהוקי קרח, מעבר לזה שזה משחק מ-ד-ה-י-ם, שם אין התמזמזויות, הכל פצצות שעפות מצד לצד (תרתי משמע!!!) ועל התמזמזויות אתה משלם מה שנקרא "במזומן, פה ועכשיו" (הבאתי דוגמא בקישור שתבין על מה מדובר).

http://www.youtube.com/watch?v=DI-jrlaJTgQ&feature=related דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לדעתי כיום ברצלונה היא אכן הקבוצה הטובה ביותר שיש, אבל התקשורת קצת נסחפת שהיא מגדירה

אותה כטובה בכל הזמנים. היא מבין החמישייה או שלישיה הפותחת, ואין ספק שהיא מציגה כדורגל

שמאוד אוהבים לראות, שמבוסס על שליטה בכדור והתקפה נטו, ולא הגנה חזקה ובונקר, עם יציאה

למתפרצות, מה שמאוד מאפיין את הקבוצות מאיטליה.

הגמר הראה עד כמה בארסה טובה, כי היא גרמה לקבוצה כמו מנצ'סטר, שהשחקנים שלה, והמאמן שלה

יודעים דבר וחצי דבר על כדורגל, להראות חיוורת ואנמית.

פורסם

בגירה פספסת קצת את הנקודה , אין לי בעיה עם ההתארגנות הזו , מצידי שיעבירו את כל המשחק על מסירות בין בלמים לשוער , הבעיה היא כזו:

בעוד שבמשחק כדורסל וכדוריד המשחק הוא יותר פיזי , במיוחד בכדוריד , המגרשים הם קטנים בהתאם וצפוף בהתאם , מה גם שלא ניתן לחזור אחורה לחצי שלך , ועקב זה שצפוף ויש שעון 24 שניות (מדובר על כדורסל) צריך לארגן מהר התקפה ולכן זה לגיטמי , יודע מה , אני מסכים איתך זה מותר אני לא נגד זה , מה שאני נגד זה כל מה שמנפחים "תראו איזה אחוזי שליטה תראו כמה החזקה בכדור" כאילו כל המשחק ברסה מחזיקה בכדור בחצי של היריב ויוצרת התקפות , מה שלא באמת , הרבה מהמשחק הוא מסירות בהגנה , במיוחד מול קבוצות שמקשות עליה , ואף אחד לא מספר לך ומפאר את אחוזי השליטה של קבוצה בכדורסל או כדוריד כי זה לגיטמי וחלק מהמשחק.

גם אני וחברים שלי בשכונה יכולים לייצר החזקת כדור של 75 אחוז.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

האמת שהיו לי התלבטויות האם להקפיץ את השרשור ,אז אם כבר הקפצת:

פשוט ואוו.. איזה כיף לראות משחק שכזה, עם כל העייפות שיש לי מהשבוע האינטנסיבי שיש לי, פשוט לא הצלחתי להתנתק וללכת לישון, כמו שרשמתי בכותרת, פשוט קבוצה פנומנאלית.

לילה טוב.

פורסם

אני יכול להגיד שבתור אחד שלא צופה בדרך כלל בכדורגל ובמקרה צפיתי במשחק, נהניתי פשוט מכל רגע, משחק ענק!

פורסם

גם שרלקב וגלאטסרייי נתנו משחק גדול. ערב של כדורגל ברמה הגבוהה ביותר שיש. במיוחד כאשר ברסה מנצחת, תענוג צרוף.

גילוי האות - אוהד אמיתי של בארסה, מגיל 0. מעולם לא אהבתי אחרת. לואיס פיגו בוגד, עד היום לא סלחתי לו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...