Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני עומד לקראת רכישת רכב מסוג סיאט איביזה 1.6 אוטומט דגם STELLA שנתון 2001.

ביצעתי חיפוש כללי בפורום לגבי הרכב ונתקלתי במס' הודעות שקשורות לבעיות בגיר האוטומטי (תקלה בהעברת הילוכים, שמן גיר, רעידות של הרכב וכו').

הייתי מעוניין לדעת אם מדובר בצירוף של מקרים בודדים שיכולים להופיע בכל רכב או שמדובר במחלה של הסיאט מהדגם והשנתון שציינתי.

(אשמח לקבל חוות דעת מאנשים שנהגו על הרכב ויודעים לענות ממקור ראשון - אבל כמובן שאני לא מזלזל באף תגובה, אחרי הכל ההבנה שלי בתחום שואפת לאפס ואני שמח לקבל כל עזרה..)

תודה מראש,

עידו.

פורסם

אני אומנם לא מקור ראשון, אך אתה יכול לקרוא לי "מקור שני" , כיוון שלחבר שלי היה את אותה המכונית, רק בגירסאת SIGNO והוא החליף גיר אחרי 60000 קילומטרים בלבד.

פורסם

שלום

הייתה לי סיאט קורדובה שנת 2000 נמכרה עם 180,000 ק"מ עם הגיר המקורי ללא שום בעיות.

ברשותי סיאט איביזה שנת 2000 כעת עם 175,000 ק"מ הבעיה היחידה הייתה בקולר גיר - אני הוספתי אותו מכיוון שלא מגיע כך מהיצרן - קולר חדש עולה 2000 ש"ח כולל שמן ועבודה.

מקווה שזה נותן לך קנה מידה

[img]file:///C:/My%20Documents/My%20Pictures/מתתי.jpg[/img]

• תוכן חדש...