Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה הכל מריח כמו ספין של ביבי, כדי שיוכל להגיד "תראו אותי גבר-גבר, הורדתי את מחירי הדלק" ושכולם יגידו "וואו, הוא צודק". אה, וכדי שלא יורידו יותר ממה ש"ניתן" וזה ע"י הפגנות והוכחת הכח שיש לנו, הצרכנים.

באאא, פוליטיקקה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מדינת ה- קודם נעשה אחר כך נחשוב, זו המדינה שלנו.

"...נַעֲשֶׂה וְנִשְׁמָע."

שמות פרק כד פסוק ז'

כבר אז זה התחיל

:-D

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

לא בטוח שהוא יכול להוריד יותר, רק לפני יומיים פורסם שמערכת הביטחון מקבלת עוד 700,000 באופן בהול, כנראה בגלל המצב במצרים.

לכו תדעו אם לא יצטרכו עוד כמה מילארדים.

לכו תדעו אם נצטרך עוד מיליארד עד 2 שקל ליום לחימה של צה"ל-תלוי בעוצמה.

פורסם

תעשו לי טובה, לא בא להיכנס יותר מידי לפוליטיקה, אבל כאן זה תקציב המדינה שקשור ישירות

למסים שאנחנו משלמים. כל מי שהיה רבע שעה בצבא, יודע שאפשר לקצץ שם מליארדים על גבי

מליארדים. הכסף בצבא הוא זול, וזה בגלל שהוא לא נראה לעין, ואין איזה מנהל כספים או מנכ"ל,

ששואלים אותך, למה זה עלה ככה, ואיך ההוצאות עלו ככה וככה.

אז מה הבעיה, נזמין 100 אנשי מילואים, גם אם צריך 10, וגם אם לא צריך בכלל.

נזמין אוכל פי שניים ממה שצריך, כי שטויות, מקסימום, נזרוק כמה ארגזי לחם ועוד כמה דברים.

ובדברים הרבה יותר יקרים, כמו חלקי מכונות, נשק ומה לא, יש זלזול שלא ייאמן.

בן דוד שלי ששירת בחיל האוויר, סיפר לי פעם בכעס, שהרס"ר שלהם שלח ערימות של חלקי

חילוף למטוסים, כי הכל היה בארגזים, מעורבב בלי סדר, והיו דרושים להם כמה ימים

וכמה חיילים כדי למיין ולתעד את הכל. אז מה הוא עשה? שלח הכל להשמדה, חלקים ששווים

כמה מליוני דולרים. ומה אמר הרס"ר שבן דוד שלי העיר לו? איים עליו שאם הוא לא יעשה את מה

שהוא אמר, הוא מעלה את כולם שם על טיל.

פורסם

הדבר הראשון שאפשר לקצץ הוא בממשלה הבזבזנית הזאת. אם אני הייתי ממנהיגי מאבק הדלק לא הייתי מוותר עד שהממשלה לא היתה מצטמצמת למקסימום 20 שרים וסגני שרים סה"כ. מה שמספיק כדי לנהל מדינות ענק כמו גרמניה וצרפת, בהחלט מספיק בשביל הפסיק על המפה שנקרא ישראל.

פורסם
תעשו לי טובה, לא בא להיכנס יותר מידי לפוליטיקה, אבל כאן זה תקציב המדינה שקשור ישירות

למסים שאנחנו משלמים. כל מי שהיה רבע שעה בצבא, יודע שאפשר לקצץ שם מליארדים על גבי

מליארדים. הכסף בצבא הוא זול, וזה בגלל שהוא לא נראה לעין, ואין איזה מנהל כספים או מנכ"ל,

ששואלים אותך, למה זה עלה ככה, ואיך ההוצאות עלו ככה וככה.

אז מה הבעיה, נזמין 100 אנשי מילואים, גם אם צריך 10, וגם אם לא צריך בכלל.

נזמין אוכל פי שניים ממה שצריך, כי שטויות, מקסימום, נזרוק כמה ארגזי לחם ועוד כמה דברים.

ובדברים הרבה יותר יקרים, כמו חלקי מכונות, נשק ומה לא, יש זלזול שלא ייאמן.

בן דוד שלי ששירת בחיל האוויר, סיפר לי פעם בכעס, שהרס"ר שלהם שלח ערימות של חלקי

חילוף למטוסים, כי הכל היה בארגזים, מעורבב בלי סדר, והיו דרושים להם כמה ימים

וכמה חיילים כדי למיין ולתעד את הכל. אז מה הוא עשה? שלח הכל להשמדה, חלקים ששווים

כמה מליוני דולרים. ומה אמר הרס"ר שבן דוד שלי העיר לו? איים עליו שאם הוא לא יעשה את מה

שהוא אמר, הוא מעלה את כולם שם על טיל.

אתה מדבר שטויות.

הצבא לא מפסיק להתייעל הן מבחינת הגבלת צריכת הדלק למשרתי הקבע והן בכל דבר אחר שניתן לחשוב עליו.

אנשי מילואים ואוכל מוזמנים בכמויות הנדרשות, שום דבר לא נזרק ולא מתבזבז.

נכון, קורה לא אחת שאיש מילואים מתייצב ועקב התייצבות מלאה של אנשים מחליטים לשלוח אותו הבייתה. אבל מפה ועד לזלזול שתיארת.. יש דרך ארוכה.

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

פורסם
אתה מדבר שטויות.

הצבא לא מפסיק להתייעל הן מבחינת הגבלת צריכת הדלק למשרתי הקבע והן בכל דבר אחר שניתן לחשוב עליו.

נכון, קורה לא אחת שאיש מילואים מתייצב ועקב התייצבות מלאה של אנשים מחליטים לשלוח אותו הבייתה. אבל מפה ועד לזלזול שתיארת.. יש דרך ארוכה.

תודה לך. צחוק כזה לא היה לי כבר מזמן

ובלי קשר לצבא, אם רוצים לצמצם הוצאות אפשר להתחיל מלחתוך חלק מ39 השרים וסכני השרים שיש לנו.

פורסם
אם רוצים לצמצם הוצאות אפשר להתחיל מלחתוך חלק מ39 השרים וסגני השרים שיש לנו.

...ואז האבטלה תעלה...ומדובר באנשים שבאמת אין להם סיכוי להתקבל לעבודה "בחוץ", והם יהיו לנטל על תקציבי משרד הרווחה...

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

ובלי קשר לצבא, אם רוצים לצמצם הוצאות אפשר להתחיל מלחתוך חלק מ39 השרים וסכני השרים שיש לנו.

לא יכולתי להגיב באופן שמסכם זאת יותר טוב.

פורסם

אני מדבר בתוך אחד שבא מהמערכת ויודע טוב מאוד מה קורה בפנים.

אתה מסתמך על סיפור שסיפר לך פעם איזה מישהו שאף אחד לא יודע אם זה באמת נכון, מה גם שזה היה מזמן.

עם זאת,

יותר ממסכים עם דעתך לגבי השרים וסגניהם המיותרים, הם לא עושים דבר ומרוויחים משכורות בשמיים.

Hyundai Kona 2023 1.6T

פורסם
אני מדבר בתוך אחד שבא מהמערכת ויודע טוב מאוד מה קורה בפנים.

אתה מסתמך על סיפור שסיפר לך פעם איזה מישהו שאף אחד לא יודע אם זה באמת נכון, מה גם שזה היה מזמן.

עם זאת,

יותר ממסכים עם דעתך לגבי השרים וסגניהם המיותרים, הם לא עושים דבר ומרוויחים משכורות בשמיים.

תסלח לי, אבל דווקא בתור אחד שבא מתוך המערכת המילה שלך בנושא הזה לא שווה כלום בעיני. בזבוז של כספי ציבור צרוב כ"כ עמוק בתוך ה - DNA של צה"ל, עד שאנשים שנמצאים "בתוך המערכת" אפילו לא רואים אותו.

פורסם
תסלח לי, אבל דווקא בתור אחד שבא מתוך המערכת המילה שלך בנושא הזה לא שווה כלום בעיני. בזבוז של כספי ציבור צרוב כ"כ עמוק בתוך ה - DNA של צה"ל, עד שאנשים שנמצאים "בתוך המערכת" אפילו לא רואים אותו.

אני לא מתכוון להתווכח איתך.

אם היית משרת בצה"ל אולי היית מבין.

כל טוב לך.

Hyundai Kona 2023 1.6T

פורסם

לא יודע איפה אתה משרת, אבל בבסיס שלי ( ובעוד בסיסים שאני יודע ), זורקים פחים שלמים של אוכל כל יום.

פחים על גבי פחים, בשר, קוסקוס, פתיתים, פירה, אורז או כל דבר אחר שמכינים במטבח הצבאי.

למרות שאפשר בקלות לחשוב איך לייעל את הסיפור ואיך לחסוך ( הרי אם כל יום ביומו נזרקים כמויות אדירות של אוכל, עוד לא הבנתם שאתם מכינים ממש יותר מדיי? ).

ובנוגע לדלק, בתור אחד שמשרת כנהג ( נהג בוס, אבל נהג ), אני יכול להגיד לך שנגיד נגדים מגף רכב ובזבוז כסף זה משהו שהולך ביחד... בזבוז מטורף של דלק, הרי המדינה משלמת ( ובעצם זה אנחנו משלמים ).

כן התחילו הגבלות לרכבים הפרטיים, אבל לא לרכבים הצבאיים.

אני במגוון התפקידים שלי ( שירות מיוחד מאוד ) ממש מקפיד על חסכון, אבל מנגד לזה כל סיבוב בגפים בבסיס מגלה שמה שאני עושה לא באמת עוזר, על אחד כמוני שחוסך יש 10 שמבזבזים...

פורסם
אני לא מתכוון להתווכח איתך.

אם היית משרת בצה"ל אולי היית מבין.

כל טוב לך.

תתבייש לך, מי אתה חושב שאתה? שירתתי בצה"ל ואני יודע טוב מאוד מה ראיתי, אז תסלח לי אדוני הרמטכ"ל.

• תוכן חדש...