Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים,

הלכתי לראות היום רנו קליאו b

שנת 2002

אוטומט

120 ק"מ.

הצבע קצת חולה...אבל במצב סביר עדיין (דהוי עם פטריה בגג)

הוא הוריד לי את המחירון בשביל זה

.חוץ מזה הוא הראה לי הסטוריית טיפולים וקבלות והכל סביר פלוס

הנסיעה עליו הייתה חלקה

וגם בדיקה מתחת למכסה מנועה נראית טוב.

אני הולך היום אחה"צ לקומפיוטסט לבדוק את הרכב,

יש למישהו הערות? הצעות? נסיון?

קראתי פה בפורום שגיר אוטו' לקליאו לא להיט,

לא הבנתי ממש למה,

הק"מ נמוך והנסיעה הייתה חלקה ללא תקלות.

זאת קניה ראשונה שלי של רכב לכן אני קצת נזהר עם הכל.

אשמח לשמוע מאנשים שיש להם נסיון בנושא.

תודה מראש,

גיא.

פורסם

שלום, אני יכול לספר לך רק מנסיוני האישי שלי עם הרכב הזה והוא רע ומר... היתה לי אחת לפני שנים רבות, בת 3 שנים על הכביש ובמשך חודשיים הרכב התחמם והעלה עשן, בעיות חשמליות למינהן, רעשים וקרקושים וזאת אחרי שבדקתי אותה במכון מורשה והיא נמצאה תקינה לחלוטין. הרכב נקנה מיד 1, ק"מ נמוך ומטופלת בקרסו (הראשי).

כשניסיתי למכור זה היה סיוט! השוק שלה חלש מאוד.

אני סבור שיש חלופות טובות ממנה בהרבה, רק תציין דרישות ותקציב.

הקליאו בי חביבה עלי מאוד חיצונית ועל כן התפתתח, למרות אזהרות המוסכניק שלי.

אם כבר החלטת ללכת עליה אז ידידיי יש המון בשוק ותוכל למצוא אחת ללא דהיות ופטריות למינהן שרק מבעסות את הרכישה ובעתיד זה רק ילך ויחמיר ויתפשט לשאר חלקי המרכב.

בהצלחה.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

תראה לעומת DOMO2 שחווה זמן מר עם הקליאו שלו ,לא אומר שגם הרנו שאתה מדבר עליה היא כזאת כמעט תמיד היה לי מכוניות צרפיתיות שטענו שהם לא אמינות ואני צחקתי על כולם אתה יודע למה ,כי הם קנו את המכוניות היפניות והגרמניות במחירים גבוהיים ומחרו במחירים נמוכים ,אני קניתי צרפתייה במחיק רצפה ומכרתי באותו מחיר רצפה ככה שמהשוק של הרכב אין לך מה לפחד כי יותר רצפה מהמחיר של עכשיו אין כל כך מה לרדת ,לגבי הגיר אם אתה ממש לא רוצה ידני תקנה אוטומט כי ידני תמיד יותר טוב ,אם האוטו מטופל כמו שצריך הגיר מתפעל כמו שצריך בלי מכות ביניים ולא עבר תאונות או משהו דומה והמחיר נשמע טוב אין לך מה לפחד אתה תהנה ממנו.

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

פורסם

אוקיי, קודם כל תודה על התגובות.

DOMO

הבעיות שהיו לך הן משהו ידוע בקליאו?

נסעתי ברכב ולא היו לו רעשים או כל סימן מיוחד לבעיה בגיר

מחר אני לוקח את הרכב למכון רישוי לבצע בדיקה,

צריך לשים דגש על משהו מסויים?

תודה

פורסם

בעיות חשמל - חפש חוטים שזורים מתחת להגה שאינם קשורים לכלום תבדוק את תיבת הפיוזים שאין משהו מקצר לא פחות חשוב שאין איזה חלק סורר ברכב שאוכל לך את המצבר, אם אתה נכנס ברנו לבעיות חשמל יותר קל להפטר מסרטן (לא עלינו) מאשר מהבעיה הזו

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

גיא, לא משנה דגם, יצרן או סוג - כל רכב עלול להיות מלכודת כסף. במקרה לי הניסיון היה מר ושמעתי על לא מעט בעלי רנו למינהן שקיללו את הרגע שקנו אחת והתחליו להם בעיות גיר ולראייה רק תעשה חיפוש קצר בגוגל ותיווכח בעצמך.

אני ממש לא שולל רכבים צרפתיים! היו לי בעבר פיג'ו מכמה דגמים וגם סיטרואן סי 3 שהיתה אחת המהנות שהיו ברשותי (מנוע 1.6 שנת 2003) וכמו שאמרתי צרפתיות קונים זול ומוכרים זול ואם אתה מעוניין בקליאו בי אז למה לך לקנות אחת דהוייה???? יש המון למכירה ותוכל למצוא אחת שמורה הרבה יותר ומבטיח לך שבפחות ממחירון (אחרת אתה פראייר)

לא שולל את הקליאו פשוט חושב שיש אופציות טובות יותר - ציין מחיר ודרישה מרכב ותקבל תשובות.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

מניסיוני האישי על קליאו B שנת 2000 ידינית אבל - שהוא אחלה רכב , בעיקר כרכב ראשון .

מבחינת שמועות ואמירות - הקליאו שברשותי מטופלת בחצי שנה שהיא אצלי BY THE BOOK , לא עושה שום תקלות ונוסעת בסדר גמור .

אוטו זריז יחסית , מושבים נוחים (נו , צרפתיה) , ועלות אחזקה זולות , לגבי הדלק שהולך ומתייקר לנו כל חודש עם הקליאו כמעט ולא מרגישים את זה (1:13 משולב עם הדבקות לרצפה) , בנסיעה רגועה אפשר להגיע בקלות ל1:15 ובנסיעות ארוכות יציב על 90 1:17) - על ידני כמובן .

ושמעתי על הרבה מקרים שהלך הגיר בקליאו אוט' , ככה שאוטומט לא הייתי נוגע .

ודבר אחרון , כמו שאמרו שלא חסרות קליאו בשוק , תעשה לך טובה ותחפש אחת בלי צבע דהוי - מצב הרכב לא מחפה על זה .

• תוכן חדש...