Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

שמתי לב לדבר מאוד מעצבן בהרבה מאוד יציאות מכבישים מהירים לדרך עירונית. השילוט של הגבלת המהירות ביציאות האלו מוצג בצד השמאלי ולכן מבלבל מאוד את אלו שנוהגים בכביש המהיר(ורואים את השילוט הזה מצד ימין).

מי שלא הבין, עשיתי איור להמחשה:

freewayissue.png

אני חושב שזה ממש מבלבל לפעמים כי הרבה מהיציאות האלו ממש צמודות לנתיב של הכביש המהיר ואז אתה ממש חושב שהמהירות הזו מתייחסת אלייך(כשפועל היא לא).

אותי ספציפית זה בלבל לא מעט ורק כשראיתי שזה יורד ל-40 קמ"ש הבנתי שזה בכלל מתייחס להגבלה ביציאה ולא למי שנוסע בכביש המהיר.

אני חושב שהוספת תמרור הדומה לתמרור א 4 מעל תמרור להגבלת מהירות ביציאה מכביש מהיר יכול להועיל מאוד:

freewayissuesolution.png

מה דעתכם בנושא?

יונתן :wink:

עדיף לאבד רגע בחיים, מאשר לאבד חיים ברגע

פורסם

אבל לא תמיד אתה יכול לראות מה יש לך בנתיב השמאלי(אם יש הרבה נתיבים ונגיד משאית עומדת בנתיב השמאלי).

בכללי זה דבר שיכול רק להקל על הבלבול - אין פה שום "הוצאה" מטורפת מטעם המדינה - פשוט צריך להוסיף תמרור נוסף מעל הקיים.

אגב, אני התכוונתי לתמרור הימני ועדיין לא ראיתי איפה רשום בתקנות שתמרור למהירות מיוחדת חייב להיות מוצג בשני צידי הכביש אחרת הוא לא תקף.

יונתן :wink:

עדיף לאבד רגע בחיים, מאשר לאבד חיים ברגע

פורסם

כתוב בתקנות התעבורה- תמרור ב-20 משני צידי הכביש. חפש טוב.

החוק והתקנות לא יכולים לפתור כל בעיה, אי אפשר להציב אין סוף תמרורים. אבל נחמד לגלות שיש מישהו שמתייחס אליהם...

• תוכן חדש...