Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

תדלוק בנזין במקום סולר מי צריך לשאת בתוצאות, תחנת הדלק או העובד שטעה?


Pintos
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

מצטער אם זה ספאם, מצאתי לנכון לפרסם את השרשור גם בפורום הטכני ע"מ להיות רגוע שלא גרמתי שום נזק במקרה הנ"ל ואם כבר נכנסתם- אז חוו דעתכם בשאלה העיקרית בנושא

תודה והמשך יום נעים.

:arrow:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=358286

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי התיאור, הרכב לא הונע, הדלק הוצא, המיכל נשטף (אני מקווה שלא במיים) , הוכנס סולר והרכב הניע. אם השטיפה היתה ראויה, אזי לא נגרם כל נזק.

 

לעניין השאלה העקרית, הרי שפתחת תרד' במקום הייעודי, בפורום הייעוץ המשפטי, על כן נוותר כאן על תגובת החברים שרובם אינם משפטנים, אלו שרוצים בכל זאת להגיב,יכולים לעשות זאת בפורום הייעודי דרך הקישור שצירפת.

 

נעול.

בברכה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
×
×
  • תוכן חדש...