Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

האמת שנראה שאפשר להוציא את הפיז'ו די בקלות, אבל אין ספק שנהגת השברולט היא חרא של בן אדם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

איני מכיר את המקום, אבדל בדרךכלל בחניונים מסוג זה אבני ההגבלה באות בזוגות, כך שהפיג'ו חסום מלפנים.

ובכל מקרה, בעלת השברולט היה ראויה לגרירה + קנס כבד, וצריך לשאול אל משפטני הפורום - האם גם לאישום פלילי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נראה שיש הרבה מקום בין האבן לרכב. אם הוא נוסע קדימה ושמאלה יש לו מקום להתיישר ולצאת.

פורסם
ממש מקומם.

מקומם זה בהחלט עדין, נכנסתי אחרי זה לעמוד הפייסבוק המדובר ונשארתי עם רגשות מעורבים בין עצבים ליאוש.

האמת שנראה שאפשר להוציא את הפיז'ו די בקלות, אבל אין ספק שנהגת השברולט היא חרא של בן אדם.

איך אתה מוציא את הפג'ו ועוד "בקלות" אם היא חסומה מצד אחד ע"י ה$%#^& ומצד שני אבן, כל זה בלי לשפשף את הפגוש האחורי שלה? אם היא לא הייתה נכנסת עד הסוף היה מקום לתמרון.

עריכה: ממה שאני מצליחה לראות הגלגל כמעט נוגע באבן.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הגדלתי את התמונה, עכשיו אני רואה שהפז'ו צמודה לאבן שפה, אי אפשר להוציא אותה.

פורסם (נערך)

מה הבעיה לבקש מכמה גרוזינים בריאים פשוט להרים את הפיזו' צעצוע?, זה כלום בשביל גוצ'ה וממוקה :-).

גילוי נאות אני גם גרוזיני :-).

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
אם כבר התחלנו לייבא תמונות מהפייסבוק, אז תפסה לי את העין תמונה אחת, הפעם עם סיפור מצורף:

[ATTACH=CONFIG]432159[/ATTACH]

התמונה התפרסמה בעמוד "נלחמים בישראלי המכוער"

לדעתי ה107 יכלה לצאת ללא בעיה, במידה ולא - הייתי משתמש קצת בכוח גברי ;)

בכל אופן - נהגת השברולט חצופה באופן שכיח במדינתו, העיקר כולם ידעו שרצה מרתון

פורסם
אם כבר התחלנו לייבא תמונות מהפייסבוק, אז תפסה לי את העין תמונה אחת, הפעם עם סיפור מצורף:

[ATTACH=CONFIG]432159[/ATTACH]

התמונה התפרסמה בעמוד "נלחמים בישראלי המכוער"

הופתעתי שהמשטרה נתנה לה קנס. הייתי בטוח שהיא עוד עלולה לנזוף בך שסתם קראת לה והפרעות להם "במילוי תפקידם" לעניינים "יותר חשובים".

ממש מעודד לשמוע שקיבלה קנס.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

תמיד אפשר לעלות על שפת המדרכה ;)

רציני, האוטו לא נמוך, לא נראה שהשפה כל כך גבוהה, ואז אחרי שעוברים אותה יש הרבה מקום לתמרון

פורסם

אני אשאל אחרת, למה בן אדם הגיע למרכז קניות, חנה בצורה נכונה ומדוייקת צריך לשבור את הראש שלו בתמרונים על מדרכות ולסכן את האוטו שלו בגלל שיש בהמות מסביב?

Mini Cooper S R56 - לכיף

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...