Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי שברולט אוואו 1400 94 כ"ס

רציתי לדעת אם אני יכול לשים לה משהו שיכול לשפר קצת את הכוח שלה?

אני לא מצפה שתהיה עכשיו cupra אבל משהו צנוע ככה

אולי מה ייתן לי לשים פילטר פתוח ודוד זרימה חופשית?

או משהו אחר...

תודה

פורסם

לשים פילטר ואגזוז על הרכב שלך זה כמו לשים קלף בגלגלים של אופניים.

הכי יעיל חסכוני ופרקטי יהיה לחסוך לאוטו יותר חזק

Kawasaki Versys !!!

פורסם

מצטאף להמלצותיו של קודמי. הרכב הזה לא עד כדי כך להיט כדי להשקיע בשיפורים שלו, כדי לקבל שיפור משמעותי צריך להשקיע גם סכום כסף משמעותי.

אם יש לך כסף ואתה מאוהב ברכב הזה וכל מה שחסר לך זה הספק, קיימת גירסא שלו עם מנוע 1.6 DOHC. בדוק אפשרות של יבוא והתקנה (קח בחשבון שלקבל אישור להגדלת נפח כימעט בלתי אפשרי). מנוע 1.6 נותן מעל 15קג"מ מומנט ו-100 סוסים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
מצטאף להמלצותיו של קודמי. הרכב הזה לא עד כדי כך להיט כדי להשקיע בשיפורים שלו, כדי לקבל שיפור משמעותי צריך להשקיע גם סכום כסף משמעותי.

אם יש לך כסף ואתה מאוהב ברכב הזה וכל מה שחסר לך זה הספק, קיימת גירסא שלו עם מנוע 1.6 DOHC. בדוק אפשרות של יבוא והתקנה (קח בחשבון שלקבל אישור להגדלת נפח כימעט בלתי אפשרי). מנוע 1.6 נותן מעל 15קג"מ מומנט ו-100 סוסים.

עזוב רגע מה להיט ומה לא, אני רק שואל אם זה יוסיף משהו? כוחות סוס?

שוב אני לא מצפה ולא רוצה משהו קיצוני, עוד קצת, שום דבר משמעותי

תודה

פורסם

אני התיחסתי בקשר לשיפור משמעותי - להחליף מנוע למנוע חזק יותר.

פילטר פתוח ומערכת פליטה זרימה חופשית יכולה להוסיף בין 5%~10%, תלוי מטיב המערכת ועד כמה מיומן מי שהתקין אותה.

סתם לשים דוד זרימה חופשית - זה רעשן ותו לא. פילטר שמותקן במקום קר יכול במאט לשפר את התגובה ללחיצת גז, אנשים אומרים שאפקט לרוב פסיכולוגי, אבל אני מאמין שעם התקנה נכונה זה יוסיף כמה אחוזים בודדים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אני התיחסתי בקשר לשיפור משמעותי - להחליף מנוע למנוע חזק יותר.

פילטר פתוח ומערכת פליטה זרימה חופשית יכולה להוסיף בין 5%~10%, תלוי מטיב המערכת ועד כמה מיומן מי שהתקין אותה.

סתם לשים דוד זרימה חופשית - זה רעשן ותו לא. פילטר שמותקן במקום קר יכול במאט לשפר את התגובה ללחיצת גז, אנשים אומרים שאפקט לרוב פסיכולוגי, אבל אני מאמין שעם התקנה נכונה זה יוסיף כמה אחוזים בודדים.

אני מבין אז אתה אומר שזרימה חופשית לא יוסיף לי כלום, זה חוקי בכלל הזרימה חופשית הזאת?

ועוד שאלה אם אני מתקין אצל מישהו טוב, שיודע טוב

צריכת הדלק תעלה? או תישאר כמו שהיא? ואם אתה מכיר מקום טוב שיודע להתקין טוב.

תודה

פורסם

צריכת הדלק לא אמורה להשתנות באופן משמעותי אם לא תשנה את סגנון הנהיגה שלך. זרימה חופשית זה חוקי למחצה, יש אגזוזים עם אישורים של משרד התחבורה ומכון התקנים.

אגזוז זרימה חופשית אפשר להתקין בכל מקום שמטפלים במערכות פליטה . בכל עיר יש כמה עשרות כאלה.

פורסם

שום פילטר ושום אגזוז זרימה חופשית לא יורגש וחבל על הכסף.

תוסיף איזה 3000 ש"ח מעבודה במקדונלדס לכסף שהיית מבזבז על זה ורכוש איזה פג'ו שאתה יכול לנהוג עליה כמו שאתה רוצה.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אתה יכול להוסיף צ"יפ לרכב הזה,

אולי תרגיש שינוי במהירויות גבוהות, אבח מה שבטוח שתרגיש שינוי בצריכת דלק לרעה.

ל.ר שיפורים מכאניים קלים לרכב זה.

אסי.

לעולם אל יתבייש אדם להודות בטעותו.הוא רק אומר בכך שהיום הוא חכם יותר משהיה אתמול.

כל מה שקשור למנועים ימיים.

פורסם

האמת, תמכור את הרכב וקנה אחר, אפילו משנתון נמוך יותר.

האבאו הוא פשוט זוועה מוטורית בכל אספקט.

גם אם תוסיף לו 5 כ"ס זה לא יפתור את מצב הבלמים המזעזעז או את ההגה שמרגיש כאילו הוא תפוס עם גומיה.

תמתין ותחליף רכב ואני בדר"כ לא נוטה לתת את העיצה הזו.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...