Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי בעיה בהעברת ההילוכים וכן גם בהורדת הילוכים ברכב מורגשות נקישות ומכות מהגיר .

בדקתי את הנושא ב 2 מוסכים מורשים של פולקסוואגן ואמרו לי שיש צורך להחליף את המח בגיר (יחידת שסתומים בגיר)

מחיר כ- 10000 שקל מוערך .

האם למישהו יש נסיון אם תיקון תקלה כזאת והאם לא ניתן לתקן את יחידת השסתומים ןלא להגיע למחיר מטורף כזה .

האם למישהו יש פיתרון אחר ??

תודה לכל העוזרים

פורסם

לפחות לא אמרו לך להחליף את התיבה בשלמותה :?

לפני שאתה תורם להם 10 אלף ש"ח, מומלץ לבדוק אם הבעיה לא נובעת ממשהו יותר פשוט כמו חוסר בשמן גיר או או לחילופין התחממות.

ואני גם ממליץ לך לבדוק את זה דווקא במוסך שהוא מומחה לVW אבל לא של צ'מפיון. או לחילופין במכון גירים שאתה מכיר או ממליצים לך עליו.

V5

פורסם

המוסך הזה מטפל בגירים האלה ומכיר את הבעיות שלהם.

הבעיה של המוחות בגירים של פולקסווגן ידועה.

תדבר עם הבחור הוא יעזור לך:

מוסך אדמונד "עשה לי טוב"

03-6500613

03-6500614

• תוכן חדש...