Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

בשבוע האחרון אני מתכנן לבנות קונסטרוקציה מפרופילים שתוכל לעזור לי להוציא מנועים ממכוניות.

השאלה היא מה המשקל המקסימאלי שיחזיק פרופיל 100X40 עובי 2 מ"מ מפלדה ,בנקודת החץ הכחול (באמצע)

איור אומנותי...

work.jpeg

פורסם

1. האם אתה מתכוון לפרופיל L אשר הבסיס היושב על עמודי הבטון הינו צד 40 מילימטר או 100 מילימטר ?

2. יש לחשב את הפרופיל למאמצי כפיפה עם מקדם ביטחון מספיק גדול בכדי שהפרופיל יעמוד גם במאמצי נגיפה ובהתחשב בעובדה שאדם עובד ליד הפרופיל.

במידה ולא יפתרו לך את הסוגייה בצורה מקצועית אני אשתדל מחר לחשב את המידה של הפרופיל הנדרש.

איזה כייף לי :)

פורסם

הפרופיל הוא שלם. ז"א ריבוע (מהצד) . טעיתי הפרופיל הוא 80X40 גם כן 2 מ"מ עובי.

למיטב הבנתי ההנדסית (אם יש לי דבר כזה) פרופיל כזה מחזיק טון ללא מאמץ.

וזה מכמה שיחות שלי עם מכר שהוא מהנדס בניין.

אני מעוניין שהפרופיל יחזיק חצי טון עם מקדם כפול.

תודה מרק10.

פורסם

אני לא מתעסק עם ההערכות אלא עם חישובים הנדסים שבעזרתם ניתן לחשב את שטח החתך הנדרש של הפרופיל.

האם ידוע לך בוודאות שהפרופיל עשוי מפלדה תיקנית ?

איזה כייף לי :)

פורסם

מסתבר שאני יצירתי יותר ממה שחשבתי.

התכנון שלי הוא. קונסטרוקציה מורכבת מ רגלי A ובחלקן העליון מחובר פרופיל 80X40.

חייב לציין שהמבנה מתפרק ללא ריתוכים. הכוונה היא שיהיה אפשר לעביר אותו לחבר'ה ברכב פרטי.

הפרופילים מחוברים עלידי ברגים M16.

אני רק רוצה להיות בטוח שהפרופיל העליון לא יקרוס,למרות שקשה לי להאמין אבל אין לי דרך להיות בטוח.

• תוכן חדש...