Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם חברי הפורום היקרים!

כבר זמן מה אני משתמש פעיל בפורום המצוין הזה של חובבי רכב ( ויש כמה מעבר:roll:), ואני גאה להציג לראשונה את האוטו הפרטי שלי שקיבלתי לפני כחודש וחצי.

למה דווקא עכשיו? במקרה היום חזרתי מהבסיס וצה''ל החליט לבצע בבסיס תל נוף שיפוצים כלשהם וסללו את כל שטח החנייה הענקי מחוץ לבסיס כנראה, שחזרתי ראיתי זוועת עולם, העולם התהפך עליי אני ששומר על רכבי כאילו היה אוצר הושחט בברוטליות כמו עוד בערך 20 רכבים שחנו לידי (אני עוד חושב על הבעלים המסכן של הפאסאט CC שחנתה לידי וההשלכות של מה שיקרה שהוא יראה מה קרה לרכבו החדש והנוצץ).

הרכבים פשוט היו מכוסים מכוסים כתמים לבנים של אני לא יודע מה צבע\מלט\ אין לי מושג מה אבל למזלי זה עוד היה טרי וכל הרכב היה מכוסה איתו, כל כתם בערך 2 ס''מ ויותר לא נקודות קטנות אלא ממש כתמים, בכל אופן לא איבדתי עשתונות ונסעתי חזרה לאשדוד ישר לשטיפת רכב, ביקשתי שטיפה יסודית חיצונית ונאמר לי שמים וסבון פשוט לא יורידו את הכתמים ואלה שנפלו על הצבע פשוט ישארו, ואכן הם לא ירדו ישר ביקשתי שטיפה עם פלסטלינה ולאחר מכן וקס, האוטו יצא חדש מצוחצח כאילו רק הוצאתי אותו מסוכנות הונדה (חוץ מהשריטות שנגרמו על ידי אותם בני בליעל עם המאזדהליסינג למינהם שניסו ללמוד לחנות ליד האוטו שלי).

לא לפני שנפרדתי מ200 ש''ח :roll: עבור וקס-פלסטלינה, שטיפה חיצונית ופנימית =\.

אז חדל קשקשת שטפו את עינכם : (סליחה מראש על האיכות צולם עם הפלאפון )

28102010073.jpg

28102010072.jpg

28102010071.jpg

28102010070.jpg

28102010069.jpg

28102010068.jpg

קצת מידע בכלליות-

זאת הסיויק שלי קיבלתי אותה לפני חודש וחצי בערך, שימשה במשך 3 שנים את אשתו של דודי להסיע את הילדים לגן ונשמרה בפאנטיות יתרה, תמיד אהבתי את הרכב הנ''ל ושדודי היקר החליט לשדרג לאשתו את הרכב לסיויק החדשה 5 דלתות (שאגב מדהימה לא פחות, אחת היפות שראיתי), אני ירשתי את הסיויק כמתנת יומולדת =).

שומר עליה כמו שאני שומר על עצמי, היא עונה לכינוי אלינור ( כן כן אותה הגבירה מעקיצה ב60 שניות :p), והיא גמעה לאחרונה 60 אלף ק''מ ועברה טיפול 60 אלף לפני יומיים שכלל החלפת סנן שמן, שמן ומסנן אויר ונאמר לי במוסך המרכזי שהרכב במצב מצוין וחדש ואין עוד מה להחליף =).

אז זהו זאת אלינור אני שגיב ועכשיו גם אני הצגתי את הרכב שלי בקארס פורום :-o

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

ווקס באמת מחדש את המראה.

אוטו יפה :)

לגבי הג'אנטים שלך, ככה מכרו את האוטו מהסוכנות? כי כשאני קניתי את האוטו הגיעו הג'אנטים כמו שוראים אצלי באווטר.

לגבי הטיפול, למה לא החליפו שמן גיר? לפי ספר הטיפולים גם שמן גיר מיועד להחלפה ב60 אלף.

• תוכן חדש...