Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

עשיתי חיפוש בפורום ליפני, ולא מצאתי תשובה שענתה לי כמו שצריך, אז פתחתי נושא.

היום פירקתי את התיבה של הפילטר אוויר, בשביל לראות את המצערת, כי הטורים משחקים לי וראיתי הרבה תגובות בקשר לנושא שזה מצערת, וצריך לנקות אותה, אז רציתי לראות על מה מדובר אם הוא מלוכלך, ואז שהוצאתי את הקופסא של הפילטר אוויר ראיתי שמן מסביב לצינור של המצערת (שבתוכו הפרפר), וגם פתחתי את הפילטר אוויר וגם בו היה שמן, מי יכול לעזור לי תודה מראש...

פורסם

זה נורמאלי שיש שמן בבית פילטר האוויר מכיוון שאליו מחובר צינור הנשם שמוביל אליו אדי שמן מנוע שמשמש בין השאר לשימון המצערת, גם בפולו שלי מצטבר שם מעט שמן ואין לי בעיות כלל עם המצערת.

אם הטורים משחקים לך ויש לך ידיים טובות, כדאי להשיג את מפתח האלן המתאים, לפרק את בית המצערת ולנקות אותה היטב כשהיא מחוץ לרכב, ניתן להעזר במדריכים שקיימים בנושא וכן בספריי קרבורטורים.

לאחר הניקוי צריך לבצע כיוון בסיסי למצערת ע"י חיבור למחשב - ייתכן שלאחר נסיעה של כמה ימים ברכב המחשב יסתגל לבד לשינוי.

פורסם

תודה רבה על התשובה של השמן, פשוט זה הפחיד אותי לראות שם שמן, כי שאלתי את אבא שלי שיש לו קצת ניסיון טכני ברכבים והוא לא ידע מה לענות לי וגם הוא נבהל. קראתי שיש מצב שהנשם שלי סתום זה יכולה להיות הסיבה ?

בקשר לניקוי מצערת אני רוצה לעשות את זה, גם היתי במוסך מורשה של פולסווגן ושאלתי כמה יעלה לי ניקוי מצערת, הם אמרו לי שהם לא עושים את זה כי המצערת יכולה ללכת, והכיוונון אחר כך הוא בעייתי שהם לא מוצאים את הנקודה בדיוק משהו כזה שזה עושה להם בעיות בכיוונון, אם אתה מאזור חיפה קריות ואתה יכול לעזור לי אני אשמח.

תודה מראש : גידי.

פורסם

היום עשיתי ניקוי למצערת, הטורים עדין משחקים ובסל"ד יותר גבוה בין 1 לאחד וקצת אני צריך ללכת למוסך לעשות כיוונון בסיסי ? אם יש לך מוסך מומלץ באזור הקריות וחיפה אני אשמח...

פורסם

יכול להיות שיש לך בעיה חשמלית במצערת ותצתרך להחליף אותה

חלק לא זול אך זאת בעיה המחלה של הרכבים האלה.

בכל מקרה עדיף להתחבר למחשב, כך תידע מה בידיוק הבעיה.

• תוכן חדש...