Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה בכותרת, עם עדיפות לחברת "דלק"-הרכב אוהב דראגון. מה אני יכול לעשות...

לא חייב חיפה עצמה- גם איזור הצ'ק פוסט יהיה בסדר גמור.

תודה לעונים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מה ז"א הרכב אוהב דרגון? הוא אוהב את הפרסומת? את הציורים של הדרקון?

כי כל חברות הדלק מקבלות את הדלקים שלהם עם התוספים כבר בפנים מבתי הזיקוק, ואף חברה לא מורשה להוסיף על דעת עצמה תוספים לדלק שלה.

אז את אותו דלק שאתה קונה ב"דלק" אתה תמצא גם בפז,בדור אלון וכל שאר התחנות.

דרגון זה חרטא שיווקית.

V5

פורסם

ברווז,

בצומת דולפין, לכיוון דרום, ישנם 2 תחנות "פז" ובינהם תחנת "דלק".

הפז הדרומית והדלק האמצעית שניהם נותנים שטיפה חינם עבור תדלוק מעל ~150 שח.

ה"מחיר": 1. עלות גבוהה ב 5~6 אגורות לליטר מהתחנות הזולות ביותר (מהגדולים)

2. מכונות השטיפה די ג'יפה, במיוחד בדלק

3. לפחות בפז זה לא תופס ביום שישי

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

אני מתדלק ב"טן" עם עדיפות לזו שבצ'ק פוסט (אניעובר שם ממילא מספר פעמים בשבוע בדרך לעבודה) - אמנם אין שם שטיפת מכוניות, אבל ההנחה במשאבה +ההנחה במועדון הלקוחות על פני 4 תדלוקים בחודש שוות יותר מעלות שטיפה.

לגבי שטיפה בחיפה - מבחינת המחיר ממליץ על פז יזרעאליה - 20 ש"ח לניקוי פנים, שטיפת שטיחונים ורחיצה במנהרה - בשירות עצמי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מה ז"א הרכב אוהב דרגון? הוא אוהב את הפרסומת? את הציורים של הדרקון?

את הדרגונית. הוא ראה את התמונה והתחרמן. לא יודע למה, היא עושה לו את זה.

דרגון זה חרטא שיווקית.

לא ממש. העובדה ששיכנעה אותי היא זו, שכשתדלקתי בדור בקניון חיפה (תחנה שאני מכיר אישית שנים - הייתי מתדלק שם את המריאה ז"ל שלי כל הזמן קבוע), הרכב לא סחב טוב.אז אני שוכנעתי.

בכל מקרה, זה כל המבחר(א) שיש בחיפה?! איזה בעסה...

תודה לעונים!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לא ממש. העובדה ששיכנעה אותי היא זו, שכשתדלקתי בדור בקניון חיפה (תחנה שאני מכיר אישית שנים - הייתי מתדלק שם את המריאה ז"ל שלי כל הזמן קבוע), הרכב לא סחב טוב.אז אני שוכנעתי.

בכל מקרה, זה כל המבחר(א) שיש בחיפה?! איזה בעסה...

תודה לעונים!

יש בחיפה די הרבה תחנות שנותנות ניקוי חינם בתדלוק או צבירת תדלוקים, אבל בעיקר במפרץ ולא בתוך העיר. אאל"ט, למשל, תחנת "דלק" בצומת קרית אתא (בכיוון דרום) ויש עוד כמה אבל אני כמעט לא נזקק לשירותיהן.

אני מעדיף להפריד את הדברים כיון שאני מעדיף תדלוק זול במקום נוח (תחנות טן בחיפה נמצאות על ציר הנסיעה שלי לעבודה) וניקוי ידני, וגם תדירות הניקוי שאני מבצע לרכב בד"כ נמוכה מתדירות התדלוקים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אני מתדלק ב"טן" עם עדיפות לזו שבצ'ק פוסט (אניעובר שם ממילא מספר פעמים בשבוע בדרך לעבודה) - אמנם אין שם שטיפת מכוניות, אבל ההנחה במשאבה +ההנחה במועדון הלקוחות על פני 4 תדלוקים בחודש שוות יותר מעלות שטיפה.

לגבי שטיפה בחיפה - מבחינת המחיר ממליץ על פז יזרעאליה - 20 ש"ח לניקוי פנים, שטיפת שטיחונים ורחיצה במנהרה - בשירות עצמי.

גם אני מתדלק שם. המחיר נמוך ולמרות זאת הדלק סבבה.

על איזה הנחת מועדון אתה מדבר?

פורסם
גם אני מתדלק שם. המחיר נמוך ולמרות זאת הדלק סבבה.

על איזה הנחת מועדון אתה מדבר?

הנחה של 1.5% במעמד החיוב בכרטיס האשראי שלי ששייך למועדון צרכנות מסויים (במקרה זה - מקצועי), והיתה הנחה זהה במועדון צרכנות נוסף שממנו פרשתי. במחירי היום מדובר בכ-10 אג' לליטר.

• תוכן חדש...