Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אתחיל.

לא הייתי לוקח איתי לאי בודד:

את הסלולארי שלי (כי כל החוכמה זה להיות מנותק מהעולם ולבד לגמרי)

את הלפטופ שלי (כי ממילא אין קליטה לאינטרנט אלחוטי)

ואת התמונות של משפחתי/חברי (ע"ע הסלולארי שלי)

ומה אתם משאירים מאחוריכם לא לוקחים איתכם ומשאירים מאחור?

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

דליה איציק, שאול מופז ואחמד טיבי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אותך אותך ואותי:lol:

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

רנו, סאנינג ודייהו

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם
רנו, סאנינג ודייהו

הרסת אותי. צחקתי הרבה.

מה עם שלושה דברים שאינם קשורים בשום צורה למכוניות?

הכוונה למשהו שאיננו שייך ל- CARS FORUM כמובן.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

אם כך, אבי ביטר, קולף חרובים ואת הרב עובדיה.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם
אם כך, אבי ביטר, קולף חרובים ואת הרב עובדיה.

אפשר הסבר בשביל מה כל אחד?

קולף חרובים ברור לי.

אבי ביטר היה אוכל לך את החרובים אז זה לא ברור לי.

ועובדיה? מה תעשה איתו?

פורסם

בתור פותח השרשור דיי מוזר לי שהשאלה באה ממך, הרי אתה זה ששאלת מה לא הייתי לוקח לאי בודד, ובכל אופן על הרב עובדיה הייתי מוותר באי בודד, בירושלים וגם במאדים. (;

פורסם

חח הכוונה שלי הייתה, שמעבר לזה שתכתבו מה לא הייתם לוקחים (מצטער נו, שכחתי להוסיף את זה בהתחלה), תכתבו גם למה.

פורסם

אה, אז רנו סאנינג ודייהו הייתי משאיר ע"מ שכל העולם יוכל להנות מהאמינות המופלאה שלהם, את אבי ביטר הייתי משאיר כי בכל זאת גם אי עלול לשקוע, קולפן חרובים - יש איים עם חרובים בכלל? ואת הרב עובדיה, הרי אין מדינה בלעדיו (NOT)

• תוכן חדש...