Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים חברה,

האם lounch control עובד ככה:

ביטול בקרת יציבות -> שילוב לS או טיפטרוניק -> אז החזקת הברקס ובאותו הזמן לעלות את הסל"ד 3K, ואז לשחרר את הברקס.

זו השיטה המקובלת ?

אם וכאשר אני מצוי במצב טיפטרוניק, האם הסל"ד הכי טוב בשביל העברה הוא 5K ? (שיא הכוח של האוטו בגולף 122, לעניות דעתי)

או שיש טעם למשוך עד 6K ?

תודה לעוזרים, תזכו למצוות.

פורסם

1. ביטול ESP

2. העברת בורר הילוכים ל-S

3. שים רגל על הברקס

4. תוך כדי שים רגל על הגז

5. שחרר את הברקס

שים לב שאין בקרת שיגור בגולף 122.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

אוקיי, חשבתי שיש. ב160 זה קיים ?

ומה בנוגע להחלפות הילוכים? האם הכי חכם לבצע אותם בסלד שבו ההספק מירבי?

או שיש טעם "למשוך" עד הקו האדום?

פורסם

מי אמר שיש לך בכלל בקרת שיגור!?

לגבי העברה מוקדמת של ההילוכים, תלחץ עם חבר באוטו עם הספק דומה ותבדוק מתי אתה מתקדם יותר,

כשאתה מושך לאדום או כשאתה מעביר לפני...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
צהריים טובים חברה,

האם lounch control עובד ככה:

ביטול בקרת יציבות -> שילוב לS או טיפטרוניק -> אז החזקת הברקס ובאותו הזמן לעלות את הסל"ד 3K, ואז לשחרר את הברקס.

זו השיטה המקובלת ?

אם וכאשר אני מצוי במצב טיפטרוניק, האם הסל"ד הכי טוב בשביל העברה הוא 5K ? (שיא הכוח של האוטו בגולף 122, לעניות דעתי)

או שיש טעם למשוך עד 6K ?

תודה לעוזרים, תזכו למצוות.

מה זה lounch control?

פורסם

אם מבצעים את הפעולה ללא הבקרה הנ"ל או לחילופין ללא תיבת DSG, הורסים את הגיר?

לחבר יש פולו 1.4 עם DSG, הוא לא מצליח לעלות בסל"ד אך הפתיחה טובה יותר מפני שאין השהיה של המעבר עם רגל ימין.

ובקורולה 2010 שלי כן אפשרי לעלות בסל"ד תוך כדי עצירה ובשחרור הברקס הפתיחה פשוט שונה לחלוטין מפתיחה רגילה (לטובה).

האם זה גורם לבלאי באוטו?

פורסם
Launch control כמובן.

טעות שלי :]

דווקא לא התכוונתי לשגיאת כתיב.

אני באמת לא יודע מה זה Launch Control. :-D

אתה יכול בבקשה להגיד לי מה זה?

תודה. :-)

פורסם
יש בקרה, גם לך ב GTI, תנסה.

בעקרון זה דיי סתמי אבל מילא.

אני יודע שיש לי, אני לא בטוח שיש לו!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

"בקרת שיגור"

גורם לאוטו "להשתגר" ולצאת מהמקום מהר יותר, ע"י הקפצת הסל"ד בזמן החזקת הברקס.

כמה זה יעיל בפועל? אני לא יודע, אבל מקווה לבדוק בקרוב.

פורסם

עשיתי את זה במספר רב של מכוניות (ללא גיר DSG) וזה הצליח...אך שקיבלתי את הסקודה סופרב (גיר DSG) נסיתי לעשות את זה וברגע שעזבתי את דוושת הברקס הרגשתי שהגיר קיבל מכה רצינית וסירב להאיץ לכמה שניות,מישהו יודע למה?

• תוכן חדש...