Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

המצב המקורי: נעילה מרכזית ואימובילייזר בשני המפתחות. הנעילה המרכזית נשלטת ע"י המפתחות, שהם גם השלטים. בנוסף, מותקן קודן.

המצב הרצוי: הוספת אזעקה. הרצון הוא שהאוטו יצפצף כאשר שוברים את החלון או אחד המנעולים - זה הכל. לא מבקש תחכום כמו ביפר וכו"...

שלוש שאלות ברשותכם:

1. האם הייתם מסתפקים במצב המקורי ?

2. האם ניתן ליישם את המצב הרצוי, ללא הוספת שלט כלשהו. הכוונה היא שהמפתח ישלוט גם על הנעילה המרכזית וגם על האזעקה?

3. במידה וזה אפשרי, אשמח להערכת מחיר/ המלצה.

חשוב לציין שבאוטו יש מחשב דרך. להבנתי, דבר זה מקשה על כל העניין.

אני חוזר שנית, אני מעוניין באעזקה פשוטה ולא בביפר שיצפצף לי על כל נגיעה באוטו. מנסיון, זה מעצבן מאוד.

דרך אגב, השאלה היא בשביל השקט הנפשי ולא הביטוח.

פורסם

לא יהיה צפצוף עת שבירת מנעול, ועת שבירת חלון, גם אם יהיה צפצוף, הרי שאת מה שרצו להוציא מהרכב, הצפצוף לא ימנע.

במילים אחרות, ההגדרות שלך למצב המקורי (אף שכבר איננו כזה) ולמצב הרצוי נפלאות הם, ואולם, היה רצוי שתרשום על מה בדיוק אתה רוצה להגן, ואיזה שקט נפשי חסר לך.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דני, תודה על התגובה.

אני רוצה להגן על המכונית ולא על תכולתה. ז"א שאני לא שומר חפצים יקרים בה.

מיותר לציין שאני יודע שבמידה ורכבי מבוקש, הוא כבר לא יהיה איתי ואין מה לעשות (בשביל זה יש ביטוח מקיף).

רוב זמנה של המכונית, יהיה בחניון מלא מכוניות. לצערי, למדתי מלקחים בעבר כי אנשים אדישים ולכן אשמח אם תפעל איזושהי אזעקה/ צפצוף במקרה פריצה. עוד הפעם, אני לא טוען כי זה ימנע את הגניבה/פירצה, אבל זה בהחלט ירתיע.

פורסם

מה שדני ניסה להסביר (בנימוס אנגלי) שצופר צרחני לא יביא לך שום תועלת מיגונית. וזה מנסיון רב שנים. (ובטח שעל שלו אתה יכול לסמוך).

טכנית אין בעיה לבצע את מה שאתה רוצה. אפשר לממסר את הטריגרים המקוריים של הפתיחה/נעילה או אפילו בשיטה החורנית של להוסיף לוקר 5 חוטים בתוך דלת הנהג שישלח את הפולסים לאזעקה אם לא רוצים לגעת במע' המקורית.

גלאי הנפח לא מתחברים ממילא למערכות הרכב אלא רק למוח האזעקה, ואת הבונטים של הדלתות מתקין טוב ידע לחווט בלי לחרב את "מחשב הדרך".

להגנת מכסים (מנוע ומטען) אני אישית מבצע תמיד בונטים חדשים נפרדים.

שוב, מיותר (ובקרוב מאד גם לא חוקי). הצופר לא מרתיע אף גנב, שגם מנטרל אותו בפחות מ15 שניות מהרגע שהתחיל לצפצף.

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

קודם כל, תודה על התשובה המפורטת.

המצב שאני מעוניין ליצור הוא שבמידת הצורך, הרכב יצפצף ואנשים ליד, לא יישארו אדישים לכך ולכן הגנב לא יצליח להשלים את עבודתו.

לגבי רמת הצליל, במידה ויש כזה דבר, היא תהייה הכי נמוכה שיכולה להיות.

האם יש איזושהי הערכת מחיר, שאני יכול לצפות לו ?

• תוכן חדש...