Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם נראית הרבה יותר נכון מהפנטום, גם עם עיצוב משגע וסופר איכותי מבפנים, וגם חזקה יותר ממנה.

אה, וזולה באיזה מיליון:-D. נהדר.

Insane things comes from insanely people.

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נהניתי מאוד

ציפיתי ליותר מסלול עם 563 סוסים בריאים ו 5 שניות ל 100 רק מוכיחים כמה שהם בריאים

מסלול עם רולס רויס? בשביל זה יש את ה-LFA :wink: (גם לה יש 560 סוסים).

בכל מקרה, בקרוב סרטונים נוספים - לוטוס אליז, אקסיג' ואבורה, ראדיקל SR3, נובל M600, ג'ינטה, קאפארו T1... זמן מסלול מובטח בכולן (ויש עוד הפתעות).

מפריע לי קצת האיכות של הצילומים. השמיים השרופים וחוסר הקונטרסט, אם כבר הולכים על סגנון טופ גיר אז עד הסוף. חוץ מזה שהדיבור של המנחים קצת משעמם, איפה ההתלהבות והפיקנטיות?

חוץ מזה, מעולה. טוב לראות שגם בארץ שבה תרבות מוטורית היא 1.6 אוטומטית אפשר לצאת למסעות שלא היו מביישים תוכניות מובילות בתחום. הלוואי עליי :oops:

בנוגע ל"סגנון טופ גיר" - זה אכן הכיוון. הבעיה ה"קטנטנה" היא ההפרש ה"פעוט" בהשקעה הכספית בין סרטון של טופ גיר (נניח... 30000 דולר ל-5 דקות?) לסרטון של מגזין אוטו (נניח... 3000 שקל ל-5 דקות? :wink: ). זו אחת הסיבות שאנחנו נאלצים להשתמש במצלמת DV רגילה וב-HERO של -GOPRO (מצלמה מעולה, ד"א!) ולא בעגורנים ומסוקים...

ואני דווקא חשבתי שאיכות הצילום כאן הייתה לא פחות מטובה מאוד. במיוחד ב-HD ועל מסך מלא זה נראה טוב.

בנוגע לדיבור של המנחים - שוב, אם המגזין היה יכול להעסיק "טאלנטים" (כמה שאני שונא את המילה הזו) אז אולי היית מקבל הנחייה יותר מלאת פאתוס. מה לעשות ולא כולנו ג'רמי קלארקסון. המנחים במקרה הזה הם גם הכותבים וגם הבוחנים ולא פעם גם צוות הצילום, כך שסלח לי אם אינני מומחה בהנחייה/קריינות (ואני מודע היטב למגבלותיי).

ודבר אחרון - צפייה מרובה בטופ גיר הובילה אותי לחשוב על הכל קודם באנגלית. אני כמעט תמיד כותב את הטקסט קודם באנגלית ואז מתרגם לעברית (אפילו שאני צבר) ומה לעשות - באנגלית זה תמיד נשמע הרבה יותר טוב.

רוני

נ.ב. הקיצי קיצי הוא סימן רשום של ניצן רז, משום מה רבים מהרעיונות המטופשים מגיעים דווקא ממנו :lol::wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לפני 40-45 שנה באחד מהגליונות של AUTOCAR הם עשו מבחן דרכים לאחד המפלצות של RR כולל תמונות של ביצועי מסלול.

RR קידמו אז את הפרסום שרכבם יכול לחלץ את בעליהן עם נהגים מוכשרים מנסיונות חטיפה.

וכן הייתה תמונה של עשן באיזה האצה.

האמן לי באיטלקית זה בטח נשמע הכי טוב.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הסרטון האחרון יפה, אבל אלמלא העברית, לא הייתי מנחש שהוא נעשה ע"י ישראלים.

מה שבא אחריו לעומת זאת, אף אחד אחר לא היה מעז לצלם... אבל אני אישית אהבתי. 8)

כה לחי.

פורסם

תראה, אני מסכים איתך שחלק מהבדיחות מטופשות, ואני לא מתבייש בהן (אחרת לא הייתי מעלה את זה. ואני מודה שיש לי חיבה בלתי מוסברת לבדיחות דביליות). אני חושב שדי ברור שמדובר בבדיחה, וגם שזה מוסיף לסרטונים נופך קליל ופחות רציני (ראה ערך סרטון האלטו). באותו האופן אפשר להתייחס לחיקויים והשטויות בסוף סרטון ה-LFA, ויהיו עוד כאלה בהמשך. אני חושב שאנחנו משתדלים להראות כמה שיותר מקצוענות בצילום, בעריכה ובמידע המועבר (במגבלות הזמן והמקום), שזה לא מוריד מהרמה של הסרטון עצמו, ורק מוסיף לחווית הצפייה. אבל זכותם של אחרים לחשוב אחרת.

וחוצמזה, אם כל הסרטונים יהיו יבשים ואינפורמטיביים בלבד, איפה הכיף?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

זה בסדר, אתה לא היחידי עם חיבה לבדיחות דביליות. חוש הומור ויכולת לשמור על קלילות גם בעיצומם של דברים רציניים זה דבר חשוב.

זאת דווקא תכונה שאני מאד מעריך אצל הישראלים, ושמח לומר שגם לי יש אותה במידה רבה. חבל רק שהקולגות האירופיים שלי לא תמיד שותפים להתלהבות. :-D

פורסם

אני הייתי מוותר על סגנון "טופ גיר" כי באמת שיש רק קלארקסון אחד וכמובן תקציבי עתק. גם טופ גיר לפני השלישייה, היו שונים בצורת ההגשה, זה לא משהו שבא ביום אחד, לקלארקסון יש את הכשרון להנחות ויכולת מדהימה לנתח רכבים. פשוט תפתחו עם הזמן את הסגנון שלכם זו גם לא בושה, לקחת כמה שיעורים של משחק מול מצלמה, זה ישפר מאוד את הסרטים ואת הבטחון (שלפעמים רואים את חוסרו) של ההנחינה מול המצלמה.

לגבי הסרטונים עצמם, עבודה מצויינת, איכות צילום טובה וההנחייה, גם עם לא מקצועית, מתקבלת בהחלט. לא כולם מוכשרים מול מצלמה זה נכון, אבל אתם משתפרים והכיוון חיובי:)

חוץ מזה, שאין עוד הפקה כזו בארץ ונכון שכולנו מדברים אנגלית (ובאמת באנגלית זה נשמע יותר טוב) ואפשר לראות סרטונים של "טופ גיר" ואחרים, אך אחרי הכל, "רק מילה בעברית חודרת אל עורקי אל..." ישר כוח ותמשיכו עם העבודה הטובה.

פורסם

חס וחלילה, אינני מנסה לחקות את קלארקסון, אם כי למדתי ממנו דברים. ב"סגנון טופגיר" הכוונה בעיקר לצורת הצילום והעריכה של הסרטונים, פחות לעניין ההגשה.

שיעורי משחק - זה תמיד רעיון טוב, אבל גם לזה אין תקציב וממילא אינני עושה הרבה סרטונים. האמת שעקומת ההשתפרות טובה לטעמי - מספיק לראות סרטונים מהמסע לאיטליה לפני שנתיים ולהבין שיש התקדמות (ויש לציין - אלו היו הסרטונים הראשונים שצילמתי...)

תודה בכל מקרה!

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

קודם כל, שאפו. ותמשיכו לבכות על העבודה הקשה של עתונאי רכב...

שנית , הקטע עם האופנוען שמתרסק קדימה לקוח מהמסע ? כמנוי למגזין אוטו , ראיתי שציינתם כבר את הקטע הזה ( בתמונות סטילס מבית הגמד פדר...)

אגב , בכדי לאזן קצת בנוגע לביקורת השלילת על ה"פיספוסים" של סוף קטעי הוידאו של אוטו, אני יכול לציין שבאופן אישי אני דוקא כן אהבתי. את הרוב.

אחלה רוני.

רועי.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מוטב מאוחר - הקטע עם האופנוען אכן לקוח מהמסע. הוא התרחש בערך 10 שניות (בלי הגזמה) אחרי שאמרתי משהו בסגנון "עם כל השטויות שהאופנוענים עושים פה, איך אף אחד עדיין לא התרסק ומת?". לאופנוען שלום...

בכל מקרה, הסרטונים מתקדמים בעצלתיים - איש הוידאו שלנו בעל השם הבלתי אפשרי, דימה קונונופליפליובוב ( :lol: ), טרוד במיליון דברים אחרים ולא יכול אפילו לעבוד בשבילי על הסרטון של הלוטוסים (שכתבות עליהן יופיעו בגיליון הקרוב). אז בינתיים הוא העלה את הסרטון מהמפעל של רולס רויס. מקווה שתהנו!

http://www.youtube.com/watch?v=scKnW05VOxg דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

(מומלץ לראות על מסך גדול וב-HD)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אחחח,לראות ולחלום...

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

איך אמרו פה , בלי העברית לא היינו ידועים שזה סרטונים ישראליים, באמת רמה עולמית

דווקא אני אהבתי ת'בדיחות והשטיות עוד מהסרטון של האלטו שהמנחה שם העביר ת'סרטון בקלילות וסתלבט.

• תוכן חדש...