Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי מסיים עסקת חכירה של סוזוקי סוויפט ומחפש רכב דומה במקומו. מדובר בנפח מנוע 1400

היום הלכנו לראות יונדאי I20 שהיא בסדר והתקדמות לאומת הגץ, אבל לא מעניינת בשום צורה.

אחר כך התקדמנו עוד שני מטר לאולם מכירה של פיאט. אני אישית מאוד אהבתי את הפונטו אבו חוץ ממנוע וגיר שנחותים מזה של יונדאי. הוא מבחינתו מפחד שהפלסטיקים היפים של פיאט יתפרקו. הייתה לו פיאט שדווקא לא עשתה בעיות אמינות אבל סבלה מאיכות הרכבה ירודה ביותר ונשארו לו זכרונות.

התקציב הוא 100K עם סטיה קלה לכוון 105 ולא יותר - רכב חדש חובה כי מדובר בעסקה מימונית.

את הפביה הוא פסל מיידית.

סוויפט יש לו כרגע. הוא חשב על SX4 אבל זה יקר.

פיאט 500 מגניבה אבל לא פרקטית לחלוטין.

סיריון פשוטה מדי ופיאסטה חלשה לדעתו.

מה עוד יול להיות מומלץ בסגמנט לנסיע יומית על קו רעננה - תל-אביב?

פורסם

c3 החדשה ו207. בכל מיקרה מהכרות של 3 שנים עם פיאט פנדה בת 5, וכמה חודשים עם גרנדה פונטו בת 3, שום פלסטיק עוד לא נפל או מרשרש והכל נמצא במקומו ויציב, (תבדוק עם עוד חברים שבבעלותם גרנדה או פנדה). לכן אם זה הדבר היחידי שמונע ממנו מלקנות את הפיאט, נראה לי שיהיה בסדר:-).

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

אין כלכך הרבה אפשרויות ברכבים האלה כולם מגיעים עם תוספות דלות מהיבואנים.

אני חושב שהוא יכול הגיע לפולו, סיאט איביזה, ומזדה 2 גם כן שווה לבדוק.

דעתי האישית?

לסיאט צורה מוזרה משהו מבפנים, לא לטעמי.

הפולו מגניבה אבל משום מה גם שם הטכנולוגיה דלה ביותר.

מזדה 2 בחירה אידיאלית אין בה יותר מדי, אבל היא ממש מגניבה.

על אף שאני אוהב גרמניות אני הייתי הולך על מזדה במקרה הזה!

בהצלחה!

פורסם

אני דווקא חושב שיש לא מעט אופציות טובות בתקציב הזה. ואם כבר אבזור, אז דווקא ביונדאי הוא יקבל מקסימום אבזור תמורת מינימום שקלים. הגרסה המאובזרת של הI20 כוללת כל מה שצריך ברכב בסגמנט הזה וגם מעבר.

כמובן שיש גם אופציות נוספות, למשל פיג'ו 207 או סיאט איביזה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

את האמת נסעתי על I20 מושכרת ולא כלכך התלהבתי יכול להיות שהרכב מהשכרה פחות מאובזר למרות שהוא היה עם לחצני הגה וMP3 ברדיו הזוי משהו :), הפלסטיקה ברכב לא מלהיבה אבל הרכב נוסע סה"כ טוב אם כי מרגישים כל מהמורה בכביש.

פורסם

כיול המתלים של ה-I20 הוא דווקא מאוד אירופאי, ליתר דיוק בסגנון גרמני ולמרות זאת היא יותר נוחה מהפולו/פביה/איביזה.

האיבזור בדגם הבסיסי בסדר וכולל אם אני לא טועה בנוסף לסטנדט שליטה על המערכת מההגה ומראות מתקפלות חשמלים, ברמה הבאה מתווסף סאנרוף ופנסי ערפל ועוד מני ירקות ובדם הקצה יש חישוקי מגנזיום נאים ריפודים משודרגים ומבחינת איבזור ואיכות בתא הנוסעים היונדאי מרגישה מאוד בוגרת ביחס לשאר הסופר מיני.

• תוכן חדש...