Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 306 99-02

cmods
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי מאמצים למצוא פיג'ו 306 ידנית 1400/1600 החלטתי לחפש 306 אוטומט.

המליצו לי לא להתקרב לרכב הנ"ל אלא אם הוא ידני.

מה הבעיה ברכב הזה בגיר האוטומט?!? הרכב מומלץ בגיר הידני/אוטומט?

Seat Ibiza MK3 :twisted:

פורסם

הי,

לי יש שנת 2000 עם גיר אוט' (לצערי). אין בעיה מיוחדת עם הגיר אלא שהוא מהסוג של הגיר האוט' הלומד - חלק אוהבים וחלק לא . בנוסף הגיר מחכה התנהגות של גיר רגיל.

השמועות על הגיר הם מבחינת אמינותו - לי אישית הגיר החזיק מעמד 250K ק" ולאחר מכן החלפתי למשופץ למרות ששמעתי על כאלה שהחזיקו רק 70K ק"מ - בד"כ הבעיה הייתה עם השסתומים של הגיר אשר עלות החלפתם כ 1600 ש"ח בחברה.

תרצה עוד מידע על הגיר הנ"ל - תבצע חיפוש תחת השם AL4 - הנושא תחון מאוד.

בהצלחה,

אלכס

פורסם
הי,

לי יש שנת 2000 עם גיר אוט' (לצערי). אין בעיה מיוחדת עם הגיר אלא שהוא מהסוג של הגיר האוט' הלומד - חלק אוהבים וחלק לא . בנוסף הגיר מחכה התנהגות של גיר רגיל.

השמועות על הגיר הם מבחינת אמינותו - לי אישית הגיר החזיק מעמד 250K ק" ולאחר מכן החלפתי למשופץ למרות ששמעתי על כאלה שהחזיקו רק 70K ק"מ - בד"כ הבעיה הייתה עם השסתומים של הגיר אשר עלות החלפתם כ 1600 ש"ח בחברה.

תרצה עוד מידע על הגיר הנ"ל - תבצע חיפוש תחת השם AL4 - הנושא תחון מאוד.

בהצלחה,

אלכס

מה זאת אומרת הגר הלומד?!

Seat Ibiza MK3 :twisted:

פורסם

הגיר לא לומד כלום.

יש בגיר הזה מספר תוכניות עבודה, והוא בוחר אוטומטית באחת מהן לפי שילוב של צורת נהיגה ותנאי הדרך.

ההחלפה בין התוכניות מתבצעת ללא התערבות הנהג, ולכן אומרים שהגיר "לומד" את צורת הנהיגה של הנהג ברכב.

יש 3 מצבי עבודה - חסכון, ביניים וספורט ו3 מצבי שיפוע דרך - שיפוע מתון, שיפוע חד ומורד.

אם הנהג לוחץ על הגז באגרסיביות - אחרי כמה לחיצות הגיר יעבור למצב ספורט. אם לוחצים פעם אחת פול גז - הגיר עובר מיידית למצב ספורט.

אם הנהג נוהג רגוע - הגיר יעבור למצב חיסכון.

זה פחות או יותר כל הסיפור של הגיר ה"לומד"

אגב, הגיר הזה למייטב ידיעתי הופיע החל ממודל 2000, בשנת 99 היה גיר אוטומטי אחר, ללא פונקצית למידה.

יתכן ואני טועה וב99 כבר היה את הגיר הזה.

ב 98 בטוח לא היה.

• תוכן חדש...