Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

בעיה, אבא שלי עשה אתמול תאונה עם IMPREZA שנת 07 של השכרה, הוא נכנס במשאית מאחורה (לא קרה לו כלום ב"ה)

עכשיו, הוא משחזר את התאונה בראשו והוא אומר שהוא זוכר שלחץ על הברקס אבל לא הצליח לעצור...

מסתבר שכבר כמה זמן הברקס לא מגיב מספיק חזק, בעיקר בתחילת נסיעה (גם עבדכם הנאמן נהג, והיה משהו מוזר בברקס - מרגיש לפעמים חלש)

הגיע מוסכניק היום ומגיב לאבא שלי במשפט: "זה כנראה נתפס" כנראה התכוון שהבוסטר ברקס לא עבד טוב (או בכלל?!)

מה עושים? איך בודקים? מחברת ההשכרה וגם המוסכניק אומרים שזה רלוונטי!! איך יכול להיות??

האם הם משלימים עם העובדה שהברקס לא תקין וזה בסדר מבחינתם??

מה קורה פה? יש הסבר? אולי זה מחלה של כל ה IMPREZA ?

תודה, דותן

פורסם

בדרך כלל "המחלה" היא של אי שמירת מרחק או חוסר תשומת לב. מעבר לזה הפורום לא יוכל לעזור לך מרחוק להבין מה קרה ברכב, את זה יש להשאיר לבעל המקצוע שיבדוק פיזית את מערכת הבלמים, כמו כן לא ידועה שום תקלה אפידמית של מגבר הבלם בסובארו בכלל ובאימפרזה בפרט.

פורסם

השאלה שלי איך הם אומרים לי שזה לגמרי רלוונטי שהברקס נתפס...

לא יודע מה יהיה, אני מפחד שיעבדו על אבא שלי, דמי ההשתתפות עצמית זה 2500 ש"ח!

תודה רבה בכל מקרה!

דותן

• תוכן חדש...