Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי מנוע של פיג'ו 205, ואני רוצה להפריד את הגיר מהמנוע.

פתחתי את כל הברגים שמחזיקים את הגיר וניסיתי למשוך את הגיר מהמנוע אך ללא הצלחה..

הגיר יוצא כס"מ ואז נתקע ואי אפשר להזיז אותו, אני משער שיש משהו בפנים שמחזיק אותו.

מישהו יודע איך עושים זאת?

פורסם

אם פרקת את כל הברגים מסביב הגיר צריך לצאת. אפשר לתלות את המנוע מקרש על הכנפיים ואז להתרכז במשיכה ללא חשש שהגיר יפול.

פורסם
אם פרקת את כל הברגים מסביב הגיר צריך לצאת. אפשר לתלות את המנוע מקרש על הכנפיים ואז להתרכז במשיכה ללא חשש שהגיר יפול.

אז מה שאתה אומר שפשוט צריך להפעיל כוח רב יותר?

האם בורר ההילוכים צריך להיות במצב מסויים או שזה לא משנה?

פורסם

צריך לנתק כבל מצמד ואת החיבור לידית ההילוכים. מעבר לזה הדבר היחיד שמפריע זה הגל המשונן שעובר בתוך דיסק המצמד. קצת טלטולים בסיגנון השב"כ והגיר ייצא.

פורסם

עדיין לא יוצא, מה לא ניסיתי.. טילטלי, דפקתי, משכתי וכלום!

שאמרת לנתק את ידית ההילוכים- האם הכוונה לידית שנמצאת על הגיר או לניתוק הידית של הרכב שמקושרת לזאת שעל הגיר?

פורסם

התכוונתי לשני המוטות שמגיעים לגיר. גם אל תשכח כבל ספידומטר אם קיים. אין שום סיבה שהגיר לא ייצא. תנסה לא למשוך באלכסון. אולי תשתמש בלום להרחקת הגיר מהמנוע.

• תוכן חדש...