Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הכבוד לשיפוץ, נראה מוקפד ויפה מאד.

הצבע מיוחד, והולם את הרכב.

אירוע של השקה/חנוכת מפגש וכד' מהוים גורם מדרבן ומרענן למפגש.

ברכותי שלוחות לחברים בעיה"ק, להמשך מפגשים מהנים.

תודה לצלמים.

שבת שלום,

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

חברים יקרים!!

ארוע מרגש ומיוחד במקום המפגש החדש,אילן ידידי,לא רק אתה התרגשת בארוע......

תודה לתומר על השיפוץ הנפלא!

תודה לאילן ורם על ההשקעה וההתמדה!

כף אמיתי להפגש כל פעם מחדש עם החבורה הירושלמית הנפלאה של חברי מועדון החמש.

נחום

I am a strong believer in luck and I find the harder I work the more I have of it... Benjamin Franklin

פורסם

חברים יקרים

נכון- אני לא חבר מועדון ה 5

ואני כבר לא מעט זמן מלווה את הקבוצה הנחמדה שלכם

מעט אנשים בפורום הזה יודעים כמה מאמץ :shock:\ זמן:shock: \ כסף:shock: \ וגם סיכון:shock: אני משקיע ללא כל תמורה

על ביצוע צילומי אויר לפורום להנאת כולכם.

יום שישי במיוחד נסעתי לירושלים לצילומי אויר ורצתי חזרה לתל אביב להספיק לקחת את הבנות מהאוטובוס

יום שבת (היום) נסיעה במיוחד לארוע בעוספיה לצילומי אויר בתנאי הטסה קשים ולא נוחים להנאת הפורום בלבד!

ובנוסף אני מעלה את התמונות לפורום בינלאומי שמגיע למאות אנשים ברחבי העולם -ומקבל תגובות מטורפות

אנשים שינו את דעתם על מראה הארץ ומה שבה עקב זה.

נכון , את גיל 45 כבר עברתי ואני ממש לא מחכה לסוכריה או ליטוף.

אז שלא כמו הפורומים בחול"

עושה קצת טוב בלב שמפרגנים וזורקים מילה טובה

כי הדבר הזה זה ממש ממש לא מובן ושקוף

רק בטוב

GUY

פורסם
חברים יקרים

נכון- אני לא חבר מועדון ה 5

ואני כבר לא מעט זמן מלווה את הקבוצה הנחמדה שלכם

מעט אנשים בפורום הזה יודעים כמה מאמץ :shock:\ זמן:shock: \ כסף:shock: \ וגם סיכון:shock: אני משקיע ללא כל תמורה

על ביצוע צילומי אויר לפורום להנאת כולכם.

יום שישי במיוחד נסעתי לירושלים לצילומי אויר ורצתי חזרה לתל אביב להספיק לקחת את הבנות מהאוטובוס

יום שבת (היום) נסיעה במיוחד לארוע בעוספיה לצילומי אויר בתנאי הטסה קשים ולא נוחים להנאת הפורום בלבד!

ובנוסף אני מעלה את התמונות לפורום בינלאומי שמגיע למאות אנשים ברחבי העולם -ומקבל תגובות מטורפות

אנשים שינו את דעתם על מראה הארץ ומה שבה עקב זה.

נכון , את גיל 45 כבר עברתי ואני ממש לא מחכה לסוכריה או ליטוף.

אז שלא כמו הפורומים בחול"

עושה קצת טוב בלב שמפרגנים וזורקים מילה טובה

כי הדבר הזה זה ממש ממש לא מובן ושקוף

רק בטוב

GUY

GUY שלום

תודה לך על התמונות הנפלאות שאתה מעלה לפורום. אכן אנו [הקבוצה הירושלמית] מעריכים ומוקירים את ההשקעה והמאמצים שלך . כמו כן מרחיב את הלב לדעת, שאתה מפרסם את התמונות בפורומים בנלאומיים ועושה שרות להסברה הישראלית.

עלה והצלח יוני

יוני מ"יוני אופנועים" בירושלים 0505244105

פורסם

בוקר טוב

אכן ארוע מושלם,גיא כל הכבוד על ההשקה וההגעה לירושלים,העלת תמונות של ירושלים ממעוף הציפור ממבט מעט שונה ,כל הכבוד:)

כל הכבוד למשתתפים למי שנטל חלק לתומר שתהנה מהרכב לחברה מהמפגשים תלאביב והשפלה ולנחום כה לחי תודה על ביקורך איש יקר :)

עופר בן צבי

• תוכן חדש...