Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני יקנה בהזדמנות חודש הבא:

מונו של סאון דאון אודיו 1000 או 1500.

סאב FI BL 15

וקומפוננט הייבריד אודיו קלארוס+L1V1

איזה מגבר לשדך לקומפוננט? 125.2 של סאן דאון?

או משהו אחר? פתוח להצעות. תקציב עד 2000 שקל.

תודה רבה לעוזרים.

וד''א ישמעו חזק יותר מדוטק אובשיין נכון? (שמעתי אותם אך איני זוכר)

audi A3 1.8T

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

פורסם

אם התכנון להגברה פאסיבית אז ה 125.2 הוא אחלה.

אם יש אפשרות להגברה אקטיבית אז ה 100.4 (שאגב במבצע עכשיו) יעשה עבודה מצוינת.

מתחדשת*

פורסם

ואני יכול עם המגבר ה 100.4 לעשות עבודה אקטיבית? ללא תוספות כמו קרוס אקטיבי?

יש לו את האפשרות הזו ?

ואיך הוא יפתח אותם?

audi A3 1.8T

פורסם

אני לא חושב שיש אפשרות להגברה פסיבית ( אלה אם כן הוא יבנה קרוס ) מכיוון שההתנגדות של הL1V1 היא 8 אוהם והקרוס הפסיבי של הקלארוס מותאם ל4 אוהם.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

סאן דאון 1000 לBTL? ממליץ ללכת על ה1500 או לפחות על ה1200

מה שלא יהיה ממליץ גם לשדרג את שלושת הגדולים ולעבור למצבר ג'ל...

לגבי ההגברה - אני די אוהב את הרעיון של הגברה אחודה אז אם כבר מונו של סאן דאון בהחלט הגברה שלהם, אלא אם כן אתה יכול להרשות לעצמך מותג ברמה גבוהה יותר אבל לפי התקציב זה לא המצב ואני גם לא בטוח שבהכרח תקבל תמורה גבוהה יותר.

לגבי איך זה ישמע לעומת הדוטק? - בפועל, תלוי איך תכוון.

אבל היכולת של הקלארוס להשמע יותר פאנצ'י ומדוייק ומהדוטק היא ברורה ומובהקת.

הטוויטרים של הדוטק לדעתי יותר רכים ונעימים לאוזן מאשר הקלארוס אבל מהמקום הזה בדיוק גם הקלארוס מקבל את החיות שלו - זה תלוי במה שכל אחד אוהב ורוצה להשיג מהסט הזה.

הדיעה שלי היא שמידבאס של קלארוס ושילוב של טוויטר של סופרימו הם שילוב חזק בטירוף!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
סאן דאון 1000 לBTL? ממליץ ללכת על ה1500 או לפחות על ה1200

מה שלא יהיה ממליץ גם לשדרג את שלושת הגדולים ולעבור למצבר ג'ל...

לגבי ההגברה - אני די אוהב את הרעיון של הגברה אחודה אז אם כבר מונו של סאן דאון בהחלט הגברה שלהם, אלא אם כן אתה יכול להרשות לעצמך מותג ברמה גבוהה יותר אבל לפי התקציב זה לא המצב ואני גם לא בטוח שבהכרח תקבל תמורה גבוהה יותר.

לגבי איך זה ישמע לעומת הדוטק? - בפועל, תלוי איך תכוון.

אבל היכולת של הקלארוס להשמע יותר פאנצ'י ומדוייק ומהדוטק היא ברורה ומובהקת.

הטוויטרים של הדוטק לדעתי יותר רכים ונעימים לאוזן מאשר הקלארוס אבל מהמקום הזה בדיוק גם הקלארוס מקבל את החיות שלו - זה תלוי במה שכל אחד אוהב ורוצה להשיג מהסט הזה.

הדיעה שלי היא שמידבאס של קלארוס ושילוב של טוויטר של סופרימו הם שילוב חזק בטירוף!

אדי הוא לא עם הטויטרים של הקלארוס :idea:

אם כבר בהגברה אקטיבית אז ה-100.4 יסגור לך את הפינה

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

שיט, עלית עליי! חשבתי להציע לו החלפות עם הCR101 שלי (מקבילי סופרימו) :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אז אפשר לחבר את הטוויטר L1 ישירות אקטיבי לסאן דאון 100.4?ללא בעיית חיתוך תדרים בגלל ה 8 האום.

והמגבר יגביר מעולה את ה BL לא? כי שמעתי אותו והוא היה חייה רעה.(אני חייב לשדרג את מערכת החשמל?שומאכר אשמח עם תגיב בנושא הנ''ל לך יש עוד מאזדה שתיים שהיא קצת יותר חלשה משלי טוויטה קורולה)

והרדיו דיסק יהיה : פיוניר 5050 DVD עם מסך נשלף.ד''א ה USB שלו מאחורה עם כבל לתא כפפות או משהו נכון?למישהו יש מושג עד כמה ג'יגה הוא תומך לקרוא דרך ה USB? זה מאוד יועיל לי.

audi A3 1.8T

פורסם

שאלה טובה,

אני לא יודע אם הקרוס במגבר מגיע ביציאה לרמקולים או בכניסה למגבר, לדעתי הקרוס הוא אקטיבי בכניסה למגבר ולא צריכה להיות בעיה של התנגדות מול הרמקול אבל הייתי מוודא את זה מול אליקו.

Pioneer TS-X150

פורסם

בשביל הסאנדאון 1000 אין צורך בשדרוג חשמל ( הוא היה מורכב גם במאזדה 2 ורוב הזמן בטויוטה קורולה 2005),הbl הוא גם סאב נציל בנוסף ולכן ה1000 מגביר אותו מצויין ובקלות. מספיק 4 גייג איכותי למונו וממליץ לשדרג את 3 הגדולים ב2\4 גייג

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

במאזדה 2 שלך החלפתה מצבר או משהו? או שהיה סטנדרטי?

ומזאת אומרת להחליף כאילו כבל שילדה למצבר(-) ליותר עבה? וכגון את הפלוס של האלנטרנטור למצבר ליותר עבה?

יש לי תשתית של 0/1 ג''ג בקירוב. כבל רתחת עבדה מאוד ועושה עבודה מוצלחת מאוד.

audi A3 1.8T

• תוכן חדש...