Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
למי שמעוניין לראות יש אחת כזאת לבנה בראשון

באמת?? איפה? אני רץ..

סתם אוטו אני לא מבין על מה כל הסיפור.. היבואן חי בסרט עם המחיר שתמחרו את המכונית השזאת.. יש כל כך הרבה אופציות הרבה הרבה יותר טובות במחיר הזה, שאני לא מבין על מה יש להתלבט (למי שמתלבט בכלל).

אוטו זבל לפי דעתי, שאני בטוח שאחרי לא הרבה זמן יתחיל להתפרק.. למרות שבסרטון הזה דווקא נראה שהיא מאיצה נחמד..

פורסם
צעד מצויין של לובינסקי לקידום פיג'ו וסיטרואן.

ליד הגרוטאות הסיניות האלה, פיג'ו וסיטרואן נראות פתאום מאוד כדאיות, מפתות ואיכותיות :)

עכשיו אתם מבינים :roll:...

1225978962549s.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

חברים יקרים...חבל מאוד שאתם לא עושים שיעורי בית...מדובר ברכב שרץ בסין מ 2008 ובהצלחה

אני נסעתי ברכב הזה ולמרות שהגעתי לנסיעת המבחן סקפטי יצאתי עם חיוך...מדובר ברכב שאין לו מתחרים בקטגוריה המנהלית בעיקר מבחינת האיבזור למרות שגם נתוני ההספק שלו גבוהים מרוב המתחרות בקטגוריה...רכב מפנק ברמות עם תוספות שעולות עשרות אלפי שקלים אצל המתחרות ואת זה הישראלי הממוצע לא יודע להעריך..וחבל

ללא ספק האנשים שירכשו וכבר רכשו את הרכב יהנו מתמורה גבוהה בעד הכסף שהם שילמו

בכל זאת מדובר ברכב שמאובזר ברמה יוצאת דופן מחיר שהוא נמוך ממכירה של הונדה סיוויק שממש לא מתקרבת באיבזור או בנוחות לרכב הזה...והונדה זו סתם דוגמא...יש עוד מס' רכבים בשטח שממש לא נותנים תמורה מספקת עבור הכסף שדורשים עליהם

ובקיצור...בהחלט שווה לצאת מהקופסא ולהתפנק בכלי חדש ומרענן לטובה ולא להמשיך להיות עדר כבשים

פורסם

אולי הוא קנייה טובה ואולי לא אבל את הבירור הזה אני מעדיף שמישהו אחר יעשה.

לי אין כל כוונה להיות שפן הניסיונות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אולי הוא קנייה טובה ואולי לא אבל את הבירור הזה אני מעדיף שמישהו אחר יעשה.

לי אין כל כוונה להיות שפן הניסיונות.

אולי צריך להזכיר לך שזה בדיוק מה שאמרו על יונדאי וקיה...ושוב להזכירך הן בין המובילות בשוק המכירות קיום

מה גם שהן הביאו ממש גרוטאות כרכבי היכרות עם השוק הישראלי

יש סיכוי טוב שנ.מ מבחן תשנה את דעתך

פורסם

אם כבר הקפיצו...

ראיתי את הרכב בירושלים (בצבע שחור) והוא נראה לא רע בכלל. עיצוב מסובב-ראש משהו.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
חברים יקרים...חבל מאוד שאתם לא עושים שיעורי בית...מדובר ברכב שרץ בסין מ 2008 ובהצלחה

אני נסעתי ברכב הזה ולמרות שהגעתי לנסיעת המבחן סקפטי יצאתי עם חיוך...מדובר ברכב שאין לו מתחרים בקטגוריה המנהלית בעיקר מבחינת האיבזור למרות שגם נתוני ההספק שלו גבוהים מרוב המתחרות בקטגוריה...רכב מפנק ברמות עם תוספות שעולות עשרות אלפי שקלים אצל המתחרות ואת זה הישראלי הממוצע לא יודע להעריך..וחבל

ללא ספק האנשים שירכשו וכבר רכשו את הרכב יהנו מתמורה גבוהה בעד הכסף שהם שילמו

בכל זאת מדובר ברכב שמאובזר ברמה יוצאת דופן מחיר שהוא נמוך ממכירה של הונדה סיוויק שממש לא מתקרבת באיבזור או בנוחות לרכב הזה...והונדה זו סתם דוגמא...יש עוד מס' רכבים בשטח שממש לא נותנים תמורה מספקת עבור הכסף שדורשים עליהם

ובקיצור...בהחלט שווה לצאת מהקופסא ולהתפנק בכלי חדש ומרענן לטובה ולא להמשיך להיות עדר כבשים

נחמד לראות שיש לנו פה יחצ"ן של הסינים :lol:

V5

פורסם

דביליש היקר, איננו מעוניינים לרכוש כאן את הרכב הסיני המתפרק, את נושא יחסי הציבור לאולם התצוגה שלך והנסיון למכור עוד רכבים כאלו על חשבוננו אל תעשה פה על גבי הפורום הזה... מה גם שאתה יותר מכולם אמור לדעת שאין לכם היתר לשווק את הרכב לפני קבלת תקן יורו 5, או שמה שאתה מוכר את הרכבים שנשארו עדיין במלאי ועמישראל החליט לא להשתתף בניסוי ולקחת אותם.

מעבר לכך בחרת בדוגמא כל כך לא טובה להשוואה. אתה באמת משווה את הזבל הסיני להונדה? מה הצעד הבא? טויוטה? פולקסווגן? או שמה תשווה אפילו את המאזדה 6?

בכל אופן לגבי הכפשה נסה את הצד השני של אולם התצוגה והוא פיג'ו סיטרואן.

בר - נוטינג איז פישי היר, קול דה קיד ביי איטס ניים. סטינקס! :lol: (סלח לי על האנגלית האוסטרלית מייט)

3 הודעות ומתוכן 2 על שכנוע לנ.מ. על הסינית... הממממממ

Confidence In Motion

פורסם

עידן היקר....אני מבין שאתה עדיין בגיל שבו רוטטים מקטנות וזריזות ולא מהקטגוריה הנ"ל

זה בסדר...תישאר שם כי ללא ספק בקטגוריה הזאת אתה לא מבין יותר מדי

ולגבי הרכב...הוא לא מושלם...אין רכב מושלם...אבל הוא בהחלט נותן תמורה נאה ביותר

אולי כדאי שתלמד לקרוא אנגלית ותיכנס לפורומים בחו"ל כדי לדעת קצת יותר במה מדובר שזה מה שאנשים עושים לפני שהם מקשקשים בפורום

לפחות כך אני נוטה לקוות

שיהיה בהצלחה עם התיסכול

פורסם
..מדובר ברכב שרץ בסין מ 2008 ובהצלחה

ואיך אנו אמורים לאכל את זה?

איזו אינדיקציה נותן המשפט הזה?

יש לי דוגמא אחרת, רנו\דצ'יה לוגאן MCV.

לרכב יש הצלחה באירופה, זמן המתנה גדול. למה? בגלל המחיר.

וזה הופך את לוגאן לפאר היצירה?

כאן בישראל, עם כמות גדולה של המשפחות מרובות ילדים, אין אלטרנטיבה ללוגאן במחיר הזה, לרכב אוטומטי עם 7 מקומות ישיבה,

לכן אפשר לראות יחסית הרבה לוגאן על הכבישים.

לרכב סיני, במחיר שלו, יש אלטרנטיבות אחרות "מבית טוב", פחות גדולות וללא רשימת האיבזור של רכב סיני, אבל לדעתי האיבזור לא מספיק כדי לפתות אנשים לקנות.

אתה זוכר את דייהו רייסר (רכב חדש במחיר מציאה)? מי שזוכר, לא ירצה להיות שפן נסיון שוב פעם.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אולי כדאי שתלמד לקרוא אנגלית ותיכנס לפורומים בחו"ל כדי לדעת קצת יותר במה מדובר שזה מה שאנשים עושים לפני שהם מקשקשים בפורום

לפחות כך אני נוטה לקוות

שיהיה בהצלחה עם התיסכול

נראה לי שבינתיים התסכול כולו שלך, איש שיווק 'חביב'. אז עזוב אותך מהפורום. רד ליצירת הפאר שלך, שב מאחורי לוח השעונים בעל הקו האדום "המסמל מסלול מירוצים"(או שטות שיווקית אחרת בסגנון) והפלג לדרכך בסיוע 160 סוסונים סיניים.

שלום ולא להתראות.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תוכן חדש...