Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה ראית את האוטו שלו?

לפי הכתיבה שלך אני מניח שלא, אז מה אתה ישר קופץ מה יש ומה אין לו?

לא צריך ליראות את האותו כדי לצמצם את האפשרויות של מנוע ושיפורים ומה הוא לוקח

היום זה לא כמו פעם שלא היו יודעים מה יש בברנדה של אלי (סליחה אני מתקן את עצמי..RS2000" )

אז עדיף לא להיות בנאדם של "מה יש לו מיתחת למיכסה" ושאר ההפתעות של קונדסון

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
טוב את ההחרשות שלך תעשה כמה שאתה רוצה

אבל את הניתוח אני יעשה בכל מיקרה..

אין לך קליברה טורבו...

הקאליברות היחידות שראיתי בארץהם 2.0

אולי יש לך מנוע ECOTEC שזה 136 כוחות סוס ולא מי יודע מה אפשר לתת איתו בראש

מקסימום יש ל ךמנוע כמו ב GSI שהו 150 כוחות סוס ויכול לתת בראש ...אבל לשקיע עליו שיפורים זה לא מישתלם כי אפילו טורבו בלחץ נמוך ייתן יותר משיפורים ב 10000 שקל רק במנוע

וליבנות טורבו בלחץ נמוך גם אם את נותן למישו אחר לעשות את העבודה זה לא יותר מ 7000 גג 8000

עצבנת אותי.. :mad:

טוב הקליברה שלי,

זה מנוע 2.5 ליטר אז אל תגיד לי מה יש לי ומה אין לי טובבב

ויש לי מלא מלא ירקות ופירות במנוע

ובקשר לטורבו...

תחשוב למה שאלתי לפני איזה חודש כמה שעוני גדישה צריך ולמה

צריך שעוני לחץ שמן אוויר...

פורסם
אתה ראית את האוטו שלו?

לפי הכתיבה שלך אני מניח שלא, אז מה אתה ישר קופץ מה יש ומה אין לו?

לא צריך ליראות את האותו כדי לצמצם את האפשרויות של מנוע ושיפורים ומה הוא לוקח

היום זה לא כמו פעם שלא היו יודעים מה יש בברנדה של אלי (סליחה אני מתקן את עצמי..RS2000" )

אז עדיף לא להיות בנאדם של "מה יש לו מיתחת למיכסה" ושאר ההפתעות של קונדסון

אני מכיר את אלמוג באופן אישי ומה שיש לי לומר לך זה שאולי לפעמים כדאי לך לחשוב קצת לפני שאתה ישר מתחיל לרשום שטויות.

מילא היית מכיר אותו... אבל אתה סתם רושם דברים מקנאה וצרות עין :evil:

פורסם

אין לך קליברה טורבו...

מקסימום יש ל ךמנוע כמו ב GSI שהו 150 כוחות סוס ויכול לתת בראש ...אבל לשקיע עליו שיפורים זה לא מישתלם כי אפילו טורבו בלחץ נמוך ייתן יותר משיפורים ב 10000 שקל רק במנוע

וליבנות טורבו בלחץ נמוך גם אם את נותן למישו אחר לעשות את העבודה זה לא יותר מ 7000 גג 8000

טוב הקליברה שלי,

.

ובקשר לטורבו...

אתה יודע מה יש לך מתחת למכסה מנוע

אף אחד אחר לא צריך לדעת...

אם תוכל בבקשה תענה לי להודעה הפרטית ששלחתי לך אלמוג

תודה, אדם.

פורסם

אין לך קליברה טורבו...

טוב הקליברה שלי,

ובקשר לטורבו...

חבר'ה, עזבו אתכם לתת בראש !!!

אלמוג, אמרתי לך תשמור על הרכב הזה טוב טוב. יש לך רכב נדיר ומצויין, אתה לא צריך להוכיח לאף אחד מה היכולות שלו, חבל שתגמור על מדרכה או עמוד בגלל ערס ב-BMW שרצית להראות לו שהאופל שלך נותנת לו מוניות טרנזיט/רכבות/אוטובוסים של אגד ...

אתה ראית כמה זמן לוקח לייבא ולמצוא כל חלק לרכב שלך, תחשוב שאם תכנס במדרכה או משהו כזה (ואז נמצטרך ג'אנט חדש, מתלה, ציריה וכו' במקרה הטוב), הרכב יעמוד הרבה זמן עד שנמצא לו חלקים מתאימים מאיביי (וגם זה יעלה המון!!!) ...

אני מקווה שתשמע לעצתי גם בעניין השיפורים, הרכב גם ככה חזק מאוד וכל נזק שתגרום כתוצאה מטורבו או כל שיפור אחר רק יעמיד לך את הרכב ויצור לך בעיות עם החוק ...

moshep19, אני מייבא המון חלקים למנטה שלי דרך איביי גרמניה (וגם אנגליה וארה"ב). כל מוכר, גם אם הוא רושם שהוא שולח לכל העולם, אני שואל אותו אם הוא שולח לישראל לפני שאני נותן הצעה. המשלוח עלה 40 יורו דרך הים (לוקח להגיע בין חודש לחודשיים) ו-70 יורו דרך האוויר (לקח פחות משבועיים להגיע). הסיבה שהמשלוח כזה יקר היא בגלל שהמוכר עטף ע"י 2 קופסאות ועוד מלא קלקרים ועיתונים בפנים (באמת השקיע הבחור) וגם הפנסים האלה פשוט עצומים !!! בחיים שלי לא ראיתי פנסים כאלה גדולים, רק אחרי שהם הגיעו וראיתי אותם ויזואלית הבנתי למה המחיר יצא בסוף 2K ש"ח (כולל משלוח) כאשר ב-UMI ביקשו מאלמוג שלנו 4K ש"ח לפני מע"מ !!!

מניסיון דיי גדול שיש לי עם קניית חלקים מאיביי גרמניה, אלמוג שלנו יצא בזול בכל הקטע של המשלוח. החלק אומנם עלה יותר ממה שציפיתי, אבל ביחס לגודל המשלוח והעובדה שלא תפסו אותו במכס, הוא יצא בזול מאוד !!!

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

בלי שבכלל מדברים על מה הוא שיפר, האוטו התחיל את חייו עם מנוע 2.5 V6 עם 170 כ"ס ו22.9 קג"מ!

אז אין פה ממש הפתעות. יתן ועוד יתן בראש לכל הטורבואים (מישהו אמר VAG?) למיניהם.

פורסם

טוב, עכשיו אל תתעצבנו ....בסך הכל לא אמרתי שום דבר רע על אף אחד ולא זילזלתי באף אחד

פשוט העליתי את העיניין סתם ככה באויר וכולכם תססתם כיאילו אמרתי איזה אוטו עגלה בעע בעע בעע..

ומה הקשר לקינאה ? אולי יש אנשים שאני מקנא בהם אבל אתם ממש לא בכיוון

אז חבל להרוס את הרוח הטובה

העיניין הוא שהכוונה שלי היתה ביכלל לעזור לבנאדם

בכל זאת,, היתה לי GSI שש שנים !!

הנה התוצאה הסופית:

http://upload.pbase.com/the1/inbox&edit=Y

סך הכל רוב החלקים של הרכב דומים עד לחלק האחורי ומיתלים, ורוב החלקים בפנים הרכב זהים ואולי יכולתי לארגן לאדון כמה פיצרים חמודים ....

וכבר חשבתי על כל הקונוורציות שאפשר לעשות וחקרתי את כל עולם החלקים של אופל :

מצערות ,יבוא מנוע C20LET

אפילו חשבתי על מנוע כזה כמו של אלמוג לביא מאיזה אומגה בארץ

ומה שבאמת עשיתי זה שהיתחלתי אפילו ליבנות קיט טורבו לרכב !!

הכנתי מניפולד פליטה, פיניתי מקום לטורבו (של וולוו) העברתי מצבר אחורה ומלא שינויים בתא המנוע, הכנתי צינורות גדישה ומזרקים 330CC

אבל בסופו של דבר

החזרתי את הטורבו ומכרתי את הרכב עם רוב החלקים כי רציתי לרדת מעניין הפוזה (וכמו שראיתם לא חסר ) וגם רצתי לעבור לרכב יותר פרקטי

כמו משו עם יותר מ 3 דלתות ובלי בולמי קוני ש"ממש מתאימים לארץ" ושיפסיקו ל'ציק לי ברמזורים ופתקים על האוטו ..אז עכשיו אני עדיין מקנא ?

אז להזכיר לכם שסתם דחפתם אותי לקיר בימקום לנסות להבין מה אני רוצה לגיד

:roll:

פורסם

טוב אז ככה

באמת לא הכרתה את האוטו שלי :!:

אבל בקשר לכל מה שרשמתי - מצטער :oops:

אני מכיר את דני כמעט שנה לא ידעתי בכלל שזה הוא,

לא הכרות אישית אבל אני יודע שהוא בחור רציני, ושהיה לו את האופל גי אס איי הכי יפה והכי מושקעת שהייתה פה בארץ,

אז טוב בו נסגור את הדיון הזה כך.

ולכולם כבר עניתי בפרטי אז אני רואה שכל הצדדים מאושרים (אני והוא הכוונה) :D

מנהלים תנעלו את הדיון

פורסם

כמו שהיבנת/תם לא ניפעתי ולא היתעצבנתי ולא היתכוונתי לעצבן..אז פה ניגמר הויכוח

חוצמזה אני שמח שמצאת קאליברה יפה (שחור הכי יפה)

בעצם...גם קאליברה וגם מנוע גדול (יחסית) זה כבר משו טוב

ובאמת זה רכב נדיר ובסיס מצויין להשקעה ונותן תמורה לכל מה שמשקיעים בו

אגב הצורה הזו לדעתי יותר יפה גם משל ה GSI

ותביא תמונה של החזית עם הפנסים

פורסם

דני ,

עזוב אותך אופלים....

יאללה קארט 4 !!!!!

ANIMEL עם 9 כ"ס !!!!

( אני מבטיח לא לנסות לתת דריפט ואז לאבד שליטה ולמצוא את עצמי עומד מולך כשאתה נוסע על פול גז מולי... :lol: )

ועכשיו ברצינות , עד שיש סוף סוף בן אדם שלא מפחד לשפר ובאמת בעל ידע וידיים טובות אז הוא זוכה לתגובות כאלה מאנשים שמפחדים לעשות טיפול 10,000 באוטו .

נכון , הוא טעה .

קורה .

לקחת אופל כמו שהיתה לו ולהוציא ממנה תוצאות יפות זה לא כל כך פשוט ( ואני לא מדבר על היותה יפיפייה )

הבן אדם עומד לעשות אפצ'י עם VR עוד מעט , זה קצת יותר מורכב מלהרכיב פילטר פתוח באוטו כמו שהרוב כאן עשו....

סליחה .

כמו שעשו להם....

לקנא ?

נו באמת...

התרגזתי , אולי בהגזמה כי זה חבר , אבל לפני שאתם מתחילים להוציא פנינים , תיכנסו להודעות שהוא כתב עד עכשיו ( טיפ , כולם כמעט בטכני אם זה מסביר לכם משהו ) ותבינו שזה לא עוד ילד שרוצה לאנטיס אינטגרלה עם קיט נייטרו רטוב....

יאשה , שאין לו מה לרשום עכשיו וחושב אולי הוא צריך לנצל את זה לרשום שהוא צריך למכור באקט ורתמה ואפילו שעון EGT חדש בקופסא + חיישן בקופסא....

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

יאשה תודה זה בסדר ישרנו את ההדורים

בכל זאת הייתי רוצה לאנטיס עם גיר דוג

ופעם הבאה שאתה נוסע על אנימל תידאג להתחיל אחרי או נארגן משו שאני גורר אותך...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...