Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכביש שייך לכולם

רוכב האופניים נדרש על פי חוק לרכב צמוד לימין הנתיב ולא באמצע הנתיב כפי שעשה אותו "אינטליגנט" זה החוק עדיין.

נסיעה בצד ימין

128. הרוכב על אופניים ירכב קרוב ככל האפשר לשפתו הימנית של הכביש וינהג בזהירות ובמיוחד בעברו רכב העומד או בעקפו רכב הנע באותו כיוון.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 171
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היום בבוקר, שעת בוקר מוקדמת מאוד, איזור נווה שלום / כרמי יוסף, אני באוטו בדרך לרכיבה = ז"א אופניים על הגג.

אני רואה כמה חבורות של רוכבים לאורך הדרך, וכ- 50% מהם רוכבים ממש על נתיב הנסיעה.

כמובן שהאטנו וצפצפנו, חלק ניכר מהם לא זזו בכלל, ואנחנו היינו צריכים לעבור לנתיב הנגדי.

כאשר האטנו, הסתכלו עלינו מוזר, ופאקינג שיט, אנחנו גם רוכבים ! (אמנם על מפלצות של 20 ק"ג אבל עדיין !)

כאשר עצרנו ל"קפה של אחרי" ראיתי כמה עשרות רוכבים מקובצים כולם יחדיו בתחנת הדלק, תהיתי אם נאום מול כולם היה משנה משהו,

מזויתו של רוכב שהוא גם נהג וגם רואה דברים בראייה בטיחותית משני הצדדים.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
כאשר עצרנו ל"קפה של אחרי" ראיתי כמה עשרות רוכבים מקובצים כולם יחדיו בתחנת הדלק, תהיתי אם נאום מול כולם היה משנה משהו,

מזויתו של רוכב שהוא גם נהג וגם רואה דברים בראייה בטיחותית משני הצדדים.

תהית וטעית אם לא ניסית לדבר עימם . מה טוב מדיאלוג , ביחוד שכול הרוכבים הם גם נהגים .

האם יש שינוי באופי כאשר הנהג עובר להיות רוכב, וחזרה כשהוא הופך להיות נהג בשנית

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כן!

מה שנקרא, "דברים שרואים משם". בייחוד בתור רוכב אופניים אחרי שעתיים רכיבה רצופה קשה לך לראות את אותם דברים שאתה רואה בקלות בתור נהג שמגיע מאחור.

לי קרה מקרה דומה, באחת הכניסות למזכרת בתיה, לפני הכניסה יש כביש בינעירוני עם שני נתיבים לכל כיוון שמותר לנסוע בו 90 קמ"ש ואפשר בקלות להגיע גם ל120 אם לא שמים לב. לפני הכניסה יש פיתול בכביש שמקשה על הראות ממש מאה מטרים לפני רמזור הכניסה. שני רוכבי הכביש החליטו לפנות שמאלה כמו רכב, שזה לגיטימי מבחינת החוק, אלא שמי שמגיע במהירות (במקרה הזה אני) מתקשה להבחין ברוכבים, שגם מהירותם נמוכה מזו של הרכבים. הערתי להם שכדאי להם במקום הזה לחצות את הכביש כמו הולכי רגל במעבר החציה (כי קשה לראות) ונתנו בי מין מבט כזה. רק אחרי שהבחינו באופני השטח בתוך האוטו השתנה קצת המבט ושמעתי "אה, אתה גם רוכב".

אז עניתי: כן, אני באמת דואג לכם, לא רק לפגוש!

הגישה הזאת כלפי הנהגים נובעת לא פעם מחוויות עם חלאות אדם, שכדי לחנך (ואולי לנסות להרחיק מהכביש ולהראות מי כאן הבוס) מתקרבים בכוונה לרוכבים, ולא פעם משמיעים "חרקות", יריקות ושאר ירקות.

פורסם

אני חושב שמסוכן להיכנס איתם לדו-סיח כזה או אחר מחשש לפרוץ האלימות (ריסוק אופניים על הרכב כמו שראיתי לא מכבר או סתם פנדל בפח). הייתי חושש גם לצפור. כאשר קורה המזל הרע להתקע בהם אני מחפש בסבלנות את הדרך להתחמק ולברוח. כך שלדעתי אם הסיפור נגמר רק בקללות יצאת בזול.

פורסם

אולי מספיק עם הדיבור הנגוע הזה? (לא רק אתה, חלק מההודעות פה בשרשור פשוט נגועות, בדיבור מסריח! כאילו הכביש של אבא שלהם)

בחו"ל בחלק מהארצות מקובל יותר העניין של פנדלים בפח או במראות. בארץ התופעה שולית ביותר, אם בכלל, ואתה סתם מוציא שם רע לענף המבורך (שאולי מפריע לך בכביש).

אתם פשוט נתקלים ברוכבים במצבים קיצוניים, בדיוק כמו זה שהיום הוציא שם רע לכל הדבוקה.

ואני מצרף לכבודך המחשה ויזואלית לדו-סיח (בלי להעלב, "זכית" רק בגלל שרשמת עכשיו את הביטוי גם בשרשור אחר, ובאותה הודעה רשמת גם את המילים לשוחח ושיחות נכון)

2_foals.jpg

דו-סיח. הם משוחחים? מקיימים שיח?

פורסם

בתור אחד שהגיע לגיל 40 ולא קיבל את תעודת הבגרות אני יכול להרשות לעצמי לבלבל בין ש-ס, א-ע, כ-ק וכדומה. אגב איני מכיר שום מדינה בה הפנדלים בפח, מעברים המפתחות, סתם פתיחות הדלתות ושאר תופעות הונדליזם צומחים בהכף הידוע במחוזותינו.

• תוכן חדש...