Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב,

ברשותי טיוטה לד קרוזר דגם לאקצ'רי עם מערכת שמע מקורית.

המערכת קוראת דיסקים צרובים.לאחרונה תקלתי בבעיה,שמסך כתוב "EROR 4".

לא ניתן להוציא דיסקים,להעביר דיסק\שיר,פשוט שיתוק מוחלט למערכת.יתן רק להעביר לFM.

מישהו נתקל בתופעה?ניתן לעשות ריסט?

פורסם

למיטב ידיעתי Error 4 מצביעה על דיסק תקוע במערכת הציינג'ר (אני מאמין שיש ברשותך את הרדיו המקורי עם הצ'יינג'ר המובנה). תקלה כזו לא מאפשרת לך להפעיל את ה CD אלא רק את הרדיו.

אתה יכול לחפש את הפיוז שאחראי על הרדיו, לשלוף אותו לדקה שתיים ולהחזיר, אבל אני בספק אם הדיסק ייצא.

ככל הנראה יש לפרק את הרדיו מהרכב ולשלוף את הדיסק הסורר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה רבה איתמר,אבל ככל הנראה זה לא עזר.

ניסתי שוב ושוב עם הפיוז[וידיתי שזה הפיוז הנכון ע"י הדלקת הסוויץ ובדיקה שהמערכת לא פועלת]

שחכתי לציין שזה קרה לי בעבר,אבל הייתי מכבה את הרכב,ומניע,והכל היה חוזר לקדמותו.

יש אולי שיטה אחרת לפני שאני שולף את כל הפאנל מהדשבורד?

פורסם

לא נראה לי שיש לך ברירה. זה נשמע כמו תקלה פנימית ברדיו.

אני נוטה להאמין שפירוק הרדיו הוא משימה פשוטה יחסית ואני בטוח שברשת יש מדריכים לכך, נסה אפילו ב YOUTUBE.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

קרה גם לחבר עם אותו רכב .

הוא ניתק מצבר (איפוס מחשב) והבעיה נפטרה.

במידה ואתה מבצע זאת , האחריות עליך בלבד !

פורסם

ניתוק מצבר = הוצאת פיוז.

שוב, ה ERROR הנ"ל מדבר על כשל מכני במערכת, אם הוא ניסה RESET וזה לא עבד - כנראה שאין מנוס משליפת המערכת ופתיחתה.

איתמר.

• תוכן חדש...