Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתה לי בעיה בחלון אחורי שמאלי שהפסיק לעבוד,כשהחלפתי מנוע חדש לחלון הוא עבד לכמה שניות ושוב הפסיק,מה שיותר מוזר שמאז שהחלפתי למנוע החדש גם בשאר החלונות החלו בעיות החלונות החלו לעלות בהפסקות,זאת אומרת שכשלחצתי על הכפתור של החלון הוא ירד חלק מסויים והפסיק וככה היה צריך ללחוץ מספר פעמים על הכפתור עד שהוא ירד לגמרי..

ניסיתי גם להחליף את כל המחשב פיקוד שנמצא מתחת להגה כדי לבדוק אם זאת הבעיה וזה לא עזר..

אם מישהו יודע או מכיר אז תודה מראש.

פורסם

שכחתי להוסיף שגם הנעילה של הדלתות התחילה עם בעיות של חלק מהדלתות שנפתחות מהאזעקה וחלק שלא וגם דרך הנעילה המרכזית של הדלתות עצמן לא רק דרך האזעקה.

פורסם

ואג-קום זו תוכנה לפי-סי לסריקת תקלות וניטור חיישנים של המחשבים המותקנים

ברכבי קונצרן ואג מתחברת למחשבי הרכב דרך שקע הדיאגנוסטיקה

בעזרת כבל ייעודי מצ"ב צילום מסך של התוכנה כתובת האתר

http://www.ross-tech.com

ניתן לרכוש כבל סטנדרטי באי-ביי $15 בערך

כבל מקצועי עולה הרבה יותר

כתובת 46 זו כתובת מחשב חלונות החשמל ונעילה מרכזית לדעתי אם תסרוק

אותו תקבל קודי תקלה שיעזרו לך בפתרון הבעיה

vag-com.jpg

פורסם

הלכתי למוסך מורשה והוא בכלל לא רצה לבדוק את הבעיה דרך המחשב של הרכב,רק רצה לנסות להחליף מנעולים ומנועים בשאר הדלתות,ככה לנסות להחליף וזהו לא הייתה לו תשובה חד משמעית.

עוד משהו ששמתי לב אליו זה שנסעתי בלילה אז האורות במתגים של החלונות פשוט הבהבו אז דיי נראה לי שזאת הסיבה לגמגום של החלונות כנראה משהו במתח החשמלי,השאלה האם יש לזה קשר גם לבעיה בנעילה של הדלתות.

לפני כמה שבועות התקנתי מערכת חדשה ברכב שמכילה מגברים דיי חזקים ועדיין לא הכנסתי קבל מתח יכול להיות שזאת הבעיה של החשמל?

פורסם

האם כשהמערכת כבויה הבעיה עדיין קיימת?

אם כן אזי לא סביר שהמערכת גורמת לבעיה

בכל אופן רצוי לסרוק את מחשב הנוחות אולי

תקבל קודי תקלה שיכוונו אותך

פורסם

הרכב שברשותך הינו יחסית יישן ולא ניתן לשלוף מידע רב לגבי תקינות רכיבי מערכת נעילת הדלתות דרך מחשב הנוחות לכן אין צורך להתחבר לסורק תקלות.

נתק את כבלי הזנת המתח למערכת השמע ובדוק האם התופעה של היבהוב המתגים ממשיכה.

איזה כייף לי :)

פורסם

גם כשהמערכת כבויה המתגים עדיין מהבהבים זה מה שמוזר...

מחר אני אלך למוסך אחר ששם כבר יחברו אותי למחשב אני מקווה שזה יניב תוצאות ואעדכן אותכם מחר.

תודה בכל מקרה על העזרה..

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אוקיי אז לאחר זמן ממושך וחיפושים אחר תשובה לבעיה המסתורית סוף סוף נפתרה התעלומה, אני חייב לציין שאני דיי מאוכזב מכמה מוסכים מורשים של פולקסווגן אשר לא סיפקו תשובות ופטרונות לבעיה ואני לא אציין את שמם כי אין לי מושג אם מותר.

אני רק אספר שהפתרון שניסו ל"דחוף" לי הוא להחליף ברכב את כל מנעולי הדלתות + כל המנועים של חלונות החשמל וזאת בכלל מפחח הרכב שבאחד המוסכים, מוזר לי דבר ראשון שב3 מתוך המוסכים שביקרתי בהם (כולם מורשים) אין בכלל חשמלאי רכב.

תשובתי לפחח הייתה מאוד פשוטה אמרתי לו שאני לא מבין גדול ברכב אבל צריך רק לחשוב טיפה הגיונית ולהבין שאם כל הנעילות והחלנות החלו בבעיות בו זמנית אין שום סיכוי שזה כשל בכל מערך הנעילות והמנועים וזאת רק בעיית חשמל מוזרה.

בקיצור רצה לעשות לי ברכב ניסוי וטעייה של כל חלק וכמובן לשחוט אותי בשעות עבודה מה גם שלא היה פותר את הבעיה.

רק לפני כשבוע הגעתי למוסך מורשה נוסף שקרוב לביתי וגם אצלו הפלא ופלא אין חשמלאי רכב אך הוא הפנה אותי לחשמלאי שעובד איתו בדרך קבע, הבחור קודם כל הקשיב לסיפור בדק כמה דברים ומיד זיהה את הבעיה, המנוע שהחלפתי לחלון בלדת מאחורי הנהג היה מגולף בדגם יותר מתקדם משלי והמחשב שלו פשוט "שיגע" את מחשב הפיקוד של הרכב וגרם לכל השיגעון הזה.

החלפה פשוטה של אותו מנוע חלון חשמל לדגם זהה של הרכב שלי פתר את הבעיה מיד.:-D

תודה לכל מי שניסה לעזור.

פורסם

קודם כל תודה על העדכון (חשוב מאוד).

דבר שני, על בשרי למדתי שכדאי לתעד כל פעולה שנעשית ברכב ובמיוחד בנושא חשמל , בכדי לעלות על בעיות עתידיות.

לפני כשנה החלפתי מערכת סאונד . הרכב שברשותי אינו עם מערכת ניהול מנוע ,הכי פשוט שבעולם , שבועיים לאחר מכן החלו בעיות בצורת נתיכים שרופים בקופסא ראשית במנוע וליד הגה הנהג ,שגרמו לחוסר תאורה בדשבורד . מעולם לא סבלתי מבעיות חשמל ברכב .מה שמדהים ,המערכת עבדה כראוי. השאלה האשונה שהחשמלאי שאל אותי הייתה : " מה עשית לאחרונה ברכב" .לא חשבתי בכלל על המערכת כי זה היה "מזמן" והיא עבדה . הוא התעקש ורק אחרי שעניתי ,הוא מצא קצר באחד מהחוטים ( חיבור פארטצ'י של המתקין עם איזוליבאנד)

בברכה

מוטי

• תוכן חדש...