Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למה לעשות דרמה? גם ככה מכוניות של קרייזלר נמכרות תחת מותגים שונים ומשונים.

באירופה לא היו להם הצלחות חוץ מ300 שנבנתה על ידי מרצדס.

לא נורא שימכרו קרייזלר תחת מותג של לנציה.

פורסם
באירופה לא היו להם הצלחות חוץ מ300 שנבנתה על ידי מרצדס.

לא נורא שימכרו קרייזלר תחת מותג של לנציה.

לא נורא?

קרייזלר 300 והוויאג'ר צריכות להמשיך להמכר כקרייזלר. אין להן דבר וחצי דבר עם מורשת לנצ'יה.

קרייזלר סברינג, לעומתן, צריכה ללכת לפח הזבל - ולא להכתים מותג מפואר כלנצ'יה.

הפתרון ללנצ'יה טמון בפלטפורמות המשותפות של קבוצת פיאט. הדלתא והאפסילון הן דוגמאות מוצלחות. מכונית דגל על בסיס הג'וליה החדשה(מחליפת ה-159) היא אפשרות הגיונית.

בנוסף, דגם נישה יחודי שיגיע ליצור(בנוסח אב הטיפוס המבריק של הניו-פולביה שנגנז) יתרום מההילה שלו לכל המותג ויסייע בגיבושה של לנצ'יה המתחדשת.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

עם כל הכאב של הכתמת השם של לנצ'יה, היום זה מותג כושל וכרגע מנסים להציל אותו.

מה עדיף? לגנוז את המותג לגמרי?

כנראה שאין לקונצרן פיאט אפשרות של פיתוח דגמים חדשים ללנצ'ה. עדיף להשקיע בקרייזלר, שם הפוטנציאל הרבה יותר גדול בגלל השוק האמריקאי.

emotion of motion

פורסם

שאלו יהיו רק הבעיות שלנו בחיים...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אכן יום שחור , באמת אני רואה את זה קורא ,

ועכשיו בנימה יותר רצינית , שני המותגים האלו בארץ לא נמכרים כמעט (אולי קרייזלר מוכרת מספר רכבים בארץ) , לנציה בכלל לא משווקת בארץ בשנים האחרונות , אולי במהלך הזה יגרום למותג הנפלא הזה לחזור לארץ הקודש .

אולי סוף כל סוף נוכל לראות את המותג הזה שב לכבישי ארצינו

פורסם

לדעתי זה לא יקרה בארץ. כפי שכתוב שבמדינות איפה שלנצ'יה לא נמכרת ימשיכו למכור תחת מותג של קרייזלר.

מה שיותר מעניין זה אפשרות של החלפת יבואן לכל הפורטפוליו ממכשירי תנועה לסמל"ת.

זה יכול להיות חתיכת זעזוע בשוק שלנו.

פורסם

עצוב, אבל ככה זה בטבע - רק החזקים שורדים.

מסוף 94', שנתן האחרונה של התמא והדלתא אינטגרלה, לנצ'יה הולכת ומתדרדרת, וגם ערכו של המותג הלך ונשחק.

הקאפה היתה אמנם מכונית לא רעה, רק הבעייה שהאופוזיציה הגרמנית בדמות מרצדס E וב.מ.וו סדרה 5 ברחו רחוק קדימה.

גם מצבה הכספי של פיאט באמצע שנות ה 90', שהיה בכי רע, לא ממש סייע ללנצ'יה ומה שראינו ממנה היו גירסאות פסבדו פאר של הפיאט פונטו (אפסילון) ועוד גירסה חיוורת של קומפקטית שהשתמשה ברצפת ה 2.54 של הפיאט טיפו (דלתא).

האמת שקצת קשה לראות לאיזה פלח שוק יכולה לנצ'יה, ואלי זו בעייתה הגדולה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
האמת שקצת קשה לראות לאיזה פלח שוק יכולה לנצ'יה, ואלי זו בעייתה הגדולה.

בעבר, הכל היה קל יותר להגדרה. אלפא היתה הב.מ.וו של איטליה, לנצ'יה שימשה בתפקיד אודי(ונעזוב לרגע את העובדה הפשוטה שלנצ'יות של שנות הששים/שבעים היו עדיפות על תוצרת אינגולשטאדט ונהנו מתדמית יוקרתית יותר).

שנות התשעים היו תקופה בעייתית ל-DNA של החברה, עם מכוניות בינוניות בסגנון הדדרה, ליברה ומחליפת הדור הראשון של הדלתא.

דווקא בדלתא הנוכחית, אותה נהגתי בחו"ל, אני מוצא לא מעט שאר רוח, על אף מוצאה הצנוע(פיאט בראוו). בעיצוב, בנוחות, באלגנטיות של הנסיעה. המכונית הזו מרגישה כמוצר פרימיום, בעוד הבראוו לא. יש גם לא מעט ייחוד באפסילון הנוכחית - ואני מאמין שמחליפתה, שתתבסס על רצפת הגרנדה פונטו, תרגיש כדלתא מוקטנת.

לנצ'יה של ימינו יכולה לקרוץ, כמו בעבר, לנהגים אניני טעם שמחפשים מכונית עם יכולות מופנמות יותר לעומת אלפא-רומיאו. אני מניח שישנם לא מעט כאלו בקרב לקוחות אודי, סאאב, פיז'ו וסיטרואן.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

כמי שנהג גם על הדלתא באיטליה, אני יכול בהחלט להצטרף לקודמי. יופי של אוטו, עם הופעה פשוט מדהימה. אגב, גם לבראבו אין במה להתבייש, למעט מושבה האחורי הצפוף, במיוחד בהשוואה לדלתא שמאחור היא היא פשוט ענקית.

פורסם

DODGE SRT-8 עם סמל לנצ'יה.... לא נשמע לי ממש רע אם אתם שואלים את דעתי האישית...

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם
...מאחר והבעיה עם דגמי קרייזלר באירופה לא היתה המיתוג אלא המכוניות עצמן...

http://www.autocar.co.uk/News/NewsArticle/AllCars/250322/

הבעיה של לנצ'יה וקרייזלר באירופה זה השם המאוד מאוד רע שיש ללנצ'יה.

בכמה מדינות בכלל מוכרים לנצ'יה,5-6?

מעניין מה יהיה בארץ, ימכרו קרייזלר דלתה?

או לנצ'יה וויפר?

אייל

פורסם
רק תיקון קטן, הדלתא הנוכחית חולקת ריצפה עם ה159 ולא עם הבראבו.

בראבו עם בסיס גלגלים מוארך, ה-159 היא היחידה והאחרונה עם הפלטפורמה שלה.

מצטרף לצער על עוד מותג מפואר, בפיאט כיום אין סנטימנטים ורק ה"cash" מדבר לטוב ובעיקר לרע.

מה שמצער עוד יותר שלאנצ'יה הוא עוד המותג עם המכירות הטובות ביחס לאלפא,

שמדשדשת בצורה קשה מאד כבר הרבה שנים.

ה-159 נמכרת בכמויות מזעריות, המיטו מגמגמת ואם הג'ולייטה לא תראה תפנית היסטרית,

נראה לי שעוד מותג היסטורי בדרך לפח.

• תוכן חדש...