Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ספר לי על זה,

לפעמים אני לוקח את הרכב של החברה, באלנו 98.

הרכב אולי קליל וזריז אבל מאוד מטריד בנהיגה בו הוא פניות, אפילו הפשוטות מביניהן.

בקו הישר הרכב זריז ביחס למכוניות אחרות, אך בפניות הוא איטי מהן ויש להתנהג עימו בעדינות במהלך הפנייה.

פורסם

הבאלנו היא רכב לא נוח בעליל, הן מבחינת מושבים והן מבחינת מתלים. מה שכן, הוא לחלוטין לא מסובך לנהיגה, הדוושות שלו לא קשות מדי וגם הגה לא כבד לפי מה שזכור לי, ולמרבה הצער נסעתי על כמה.

בקיצור - פשוט תתרגל. כל רכב שונה בדרכו שלו, אם לא תילחץ זה יבוא די מהר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בתור אחד שנוהג על סוזוקי באלנו 95 ידנית אני יכול להגיד לך שברגע שתתרגל לאוטו אתה תתאהב בו.

עכשיו בנוגע למה שאמרת על הדוושות אז כן גם הגז וגם הברקס טיפה יותר קשים מהאוטו שלמדת עליו והכיסא לא הכי נוח בעולם

אבל האוטו הזה פשוט זריז יחסית למכוניות אחרות.

לגבי מי שאמר שבפניות הוא לא משהו אני ממש לא מסכים איתך אחרי נהיגה על כמה מכוניות אחרות(מדגמי 2009 2010)

אני יכול להגיד שמי שמכיר את האוטו ויודע לנהוג נכון יכול לעשות איתו דברים נחמדים בעיקר בפניות (הוא די מזכיר קארטינג רק עם הנעה קדמית ויותר תת היגוי)

שעם מכוניות חדשות(למעט המאזדה 3) הם על סף הבלתי אפשריים.

פורסם

"יכול לעשות איתו דברים נחמדים"

הזכרת לי את החתימה פה של מישהו,

א: "תתפלא מה סיאט איביזה 100 כ"ס יכולה לעשות."

ב: "קפה אולי?"

התחושה בפנייה היא כאילו האוטו תיכף מבצע בורג באויר ונוחת על הגג.

אני לא מסכים, הרכב הפוך מקארטינג, שום חלק ברכב הזה לא מתקשר עם הנהג.

מבחינתי הדבר היחידי הכיפי בו הוא המומנט הזמין.

פורסם

לא הבנתי, למה הפניות ברכב הזה יותר קשות מרכב אחר?

סה"כ יש בו גם הגה כוח כמו שיש ברכב של המורה, אז למה זה שונה?

אני רואה שהתגובות פה חלוקות לגמריי, מישהי מהעבודה שלי נוהגת 10 שנים על באלנו 98 ואומרת שזה הרכב הכי נוח שיש והיא מבסוטה ממנו עד הגג.

מה זה הדבר הזה שעל המוט הילוכים שלו יש כפתור כזה? מה הוא עושה? כפתור שעוצר בירידות משהו?

והמושב שלו פשוט זוועתי, אולי צריך לשים כרית כדי לשבת או לא יודע מה, כאילו אתה יושב בתוך מכונית בסופרלנד.

אני ראיתי קטעי וידאו של נהיגה מתקדמת והתבלבלתי לגמריי, איך לכוון את המושב.

אומרים שם להוריד תמראה הפנורמית ולשים רגילה, ולשבת ממש קרוב לרכב.

ואבא שלי אומר שכל זה שטויות וצריך רק להגיע לדוושות ושכל רכב צריך לדעת לנהוג.

למי שנוהג בבאלנו יש טיפים איך להחנות? על איזה חלק של הרכב לשים לב שמחנים?

כי אצל המורה הייתי רגיל סיבוב אחד ימינה, 2 שמאלה לכיוון הנגדי רברס וזהו.

I never thought it could happen, but love hit me like an elephant and I was thrown into a jungle of dreams.

פורסם

נראה לי זקוקים כאן לעזרה מקצועית.. אולי תגש למורה שלך לעוד איזה שיעור או שניים ותשאל אותו את כל מה שאתה מעוניין לדעת?

מישהי בעבודה שכנראה נהגה רק על הבלאנו או רכבים נחותים ממנו או אבא שלך שאומר שצריך רק להגיע לדוושות לא נראים לי המדריכים האולטימטיביים, ולפי התגובות כאן אני מניח שלימודי נהיגה בהתכתבות לא יועילו.

שלב הבא לאחר שתצבור קצת ניסיון ותשתפשף גש לקורס נהיגה מתקדמת אם תרצה.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

סתם אנקדוטה כדי להוסיף לטופיק: לא כל אוטו "חדש" זה יותר טוב.

יצא לי לנהוג לפני כמה שנים על טורניאו קונקט ידני. דוושת המצמד העבירה, בעמידה ברמזור, ויברציות לרגל, מעיין פולסים חזקים כאלו שממש הרגו אותי. מעולם לא הרגשתי דבר דומה שרכב ידני אחר, בסוף הנסיעה רציתי לזרוק את הרכב לעזאזל.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

• תוכן חדש...