Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נשברה לי השמשה הקידמית המקורית, הרכב הונדה סיוויק. עף משהו על השמשה באמצע נסיעה ב-80 קמ"ש ויש סדקים בשמשה. עכשיו, יש לי ביטוח שמשות. איך הולך כל העניין? אם אני רוצה שמשה מקורית, אני צריך להוסיף כסף? אם כן, כמה? ואם אני מערב את הביטוח, הם יעלו לי את התשלום בשנה הבאה?

תודה לעוזרים!!!!

פורסם

קודם כל יש לך ביטוח שמשות שזה כבר טוב.

שמשה מקורית!!? אני לא שמעתי על דבר כזה. נגיד ויש דבר כזה, מה יהיה ההבדל בין שמשה מקורית ללא מקורית? שמשה היא שמשה. זה לא חלק סיני וגרמני. זאת זכוכית.

דבר שני אתה הולך לזגג כדי שיחליף לך את השמשה, את החשבון שלהם הם עושים עם הביטוח.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

בוודאי שיש שמשה מקורית ויש חליפית שמיוצרות בדכ כאן בארץ בקיבוץ צובה.

חברת הביטוח מחויבת לספק לרכב חלפים מקוריים עד שנתיים מיום עלייתו לכביש, אם השנתיים עברו כבר, יתכן ויתנו לך אפשרות לשמשה מקורית מהונדה יפן בתוספת תשלום, משתנה בהתאם למחיר השמשה.

הפוליסה לא תתייקר, היות וביטוח שמשות אינו נחשב תביעת ביטוח כמו נזקי פח.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

שמשה מקורית!!? אני לא שמעתי על דבר כזה. נגיד ויש דבר כזה, מה יהיה ההבדל בין שמשה מקורית ללא מקורית? שמשה היא שמשה. זה לא חלק סיני וגרמני. זאת זכוכית.

.

שמשה היא חלק ברכב, וכמו חלקים אחרים הוא יכול להיות מיוצר לפי מפרטים שונים ולהיות בעל איכויות שונות.

המשפט שאמרת אופייני למבטחים \ זגגים בארץ ואין לו שום אחיזה במציאות.

שמשה מקורית מחוייבת לSPEC של היצרן.

שמשה מייצור אחר לא מחוייבת לשום דבר מלבד המו"מ בין איש הרכש שקנה אותה והיצרן שרצה לחסוך ולייצר אותה בכמה שפחות עלות.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...