Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסאבים רגילים צריך להכניס את צד של המגנט לתוך תיבה אתומה, ולהשאיר צד השני של הממברנה פתוח.

הכל בסדר אצליך :)

מה שתיארתי זה סתם משהוא לא קשור לסאבים בכלל :) אם תכניס משהוא מרעיש לתיבה אתומה מכל הצדדים, אז לא תשמע את הרעש :)

[under construction]

פורסם

אז לא זה לא קשור אלי:???:

זה באסה כי התקנו את זה חצי יום וכיווינו שיהיה סבבה חבל נורא.

אם אני יביא לו לקיקר תיבה ענקית כמו שיש כפולה אבל לסאב אחד.

כאילו כזאת משו:

ported232-img1.jpg

אני בטוח שיהיה הבדל כי התיבה שהוא יושב בה היא זאת לעזזל:

כמו בתמונה למטה ...

ההבדל ייה משמעותי אני בטוח כי זאת תיבה פתוחה גדולה אבל איפה..הוא לא רוצה דבריפם כאלה באוטו :roll: מה אומרים משו פתרון

Photo0640.jpg

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

מה הגודל של התיבה שיש לך? אולי זה לא בעיה, אם היה לא קטנה מידי מהוראות היצרן.

מה הנפך, או מה המימדים חיצוניים (פנימיים)?

[under construction]

פורסם

אין לי אותם מכוון שהוא רכש אותה מחנות ככה בלי קבלות מידות וכולה,אבל היא קטנה מאוד הייתי מהמר אויל על 30משהו כזה 35 גג ליטר. זה כזה קטן ועוד אטום זה אסון לסאב הוא ייהרס לו לאט לאט,

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

צריך לקחת סרגל ולמדוד. מרא החיצוני לא ממש נותן את כלי מידע כשמדובר בנפח - אני עשיתי את הטעות הזות המון פעמים וממשיך לעשות אותה :) סאב 15" יכול להיראות כמו צעצוע, אם שמים משהוא 21" לידו. ותיבה גדולה יכולה להראות פיצית בבגז' עצום :) בנוסף, כל טעות של סנטימתר משנה די הרבה את נפח :)

[under construction]

פורסם

הינה עובדה,הסאבים שלי הם שני JBL 15אינצ' כל אחד והתיבה היא תופסת את כל הבגז כימעט בדייטסו אפלאוז.

אני יודע מה הפיתרון זה רק להביא תיבה יותר גדולה תיבה עם פורט ואז יהיה שינוי ואם לא אני ישרוף לו תבסטה עלה לי על העצבים!:-P:-P:-P

• תוכן חדש...