Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כמובן שהגיע הזמן לטיפול 15K, ולאחר שזאת הפעם הראשונה שאני לוקח אוטו לטיפול ויישור קו מאז שקניתי אותו ,לקחתי את הרכב למוסך המרכזי שלהם בתלפיות בירושלים ורציתי לדעת האם המחירים שהם לקחו לי הם נורמליים או מופרזים כרגיל (לפי השמועות) אצלהם ?

סה"כ העבודה שלהם באמת יפה ויסודית ואני מרגיש הבדל גדול שאני עכשיו עולה על ההגה, אבל עדיין ... יקר !

טיפול 15K, הכולל החלפת פילטר שמן, פילטר אויר, פילטר דלק, פקק לאגן, מסנן אבקני, שמן 4 ליטר וחומר ניקוי פיח. - 820 ש"ח

החלפת משאבת שפריצר - 520 ש"ח

מד זרימה - 620 ש"ח

רפידות בלם אחוריים- 250 ש"ח

ועוד על העבודה 800 ש"ח (400 רק על הטיפול), בתוספת מע"מ 485 ש"ח.

סה"כ כמעט 3500 ש"ח לאחר הנחה של 200-300 ש"ח על ההמתנה הארוכה במוסך.

האם זה בגדר הסביר או שזאת באמת הפעם האחרונה שלי אצל צ'מפיון מוטורס ? :)

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אז כמובן שהגיע הזמן לטיפול 15K, ולאחר שזאת הפעם הראשונה שאני לוקח אוטו לטיפול ויישור קו מאז שקניתי אותו ,לקחתי את הרכב למוסך המרכזי שלהם בתלפיות בירושלים ורציתי לדעת האם המחירים שהם לקחו לי הם נורמליים או מופרזים כרגיל (לפי השמועות) אצלהם ?

סה"כ העבודה שלהם באמת יפה ויסודית ואני מרגיש הבדל גדול שאני עכשיו עולה על ההגה, אבל עדיין ... יקר !

טיפול 15K, הכולל החלפת פילטר שמן, פילטר אויר, פילטר דלק, פקק לאגן, מסנן אבקני, שמן 4 ליטר וחומר ניקוי פיח. - 820 ש"ח

החלפת משאבת שפריצר - 520 ש"ח

מד זרימה - 620 ש"ח

רפידות בלם אחוריים- 250 ש"ח

ועוד על העבודה 800 ש"ח (400 רק על הטיפול), בתוספת מע"מ 485 ש"ח.

סה"כ כמעט 3500 ש"ח לאחר הנחה של 200-300 ש"ח על ההמתנה הארוכה במוסך.

האם זה בגדר הסביר או שזאת באמת הפעם האחרונה שלי אצל צ'מפיון מוטורס ? :)

אני לא מרשה לעצמי להגיע למצב כזה,אלא אם כן היו לך תקלות לפני כן שהזנחת.

במצב רגיל,הולך לסיכאי מחליף שמן ופילטר,וממשיך עוד 15000 .

לטעמי יקר מאוד,אבל זה אני.

פורסם

למען האמת, לא הזנחתי בכלל.

קניתי את האוטו לפני מספר חודשים בודדים, אז אמרתי נעשה טיפול ויישור קו על הדרך.

המשאבה של השפריצרים נהרסה לאחר הקניה וידעתי שהיא תקולה. לגבי השאר פשוט לא ידעתי שהם בעייתים, למרות שעכשיו בדיעבד אני מרגיש שינוי בבלימה ובנסיעה ובהחלפת הילוכים.

השאלה שלי היא אם המחירים יקרים יחסית לחלפים שהוחלפו ולא על מה הייתי מוותר בטיפול הנוכחי וממשיך הלאה. כי להחליף בכל מקרה הייתי מחליף את החלקים.

פורסם

אולי היה ראוי לציין את דגם הרכב ושנת מודל?

סוג השמן?

לא מובן לי, למה היה צריך להמתין במוסך הרבה זמן?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אה, צודק :)

גולף שנת 2001, 2.0 אוטומט.

היה צריך לחכות למד זרימה, שהגיע במשלוח מיוחד מהמרכז, לא היה להם לדגם הספיציפי של הרכב שלי.

פורסם

אם היית עושה את זה במוסך לא מורשה צ'מפיון אלא במוסכים מתמחים ברכבי צ'מפיון היית חוסך לא מעט.

בכלל טיפול שמנים ופילטרים שם בעיקר יכלת לחסוך.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

אילו הם המחירים פחות או יותר, במוסכי צ'מפיון.

עצה לפעם הבאה, לפני טיפול / תיקון - תוכל להעלות את בעייתך (אם דרושה החלפת חלק מסויים / טיפול) כאן בפורום, תזכה להתייחסות חברי פורום שמנהלים גם מוסכים, ותוכל גם לחסוך (כספית) כפי שאמרו בתגובות האחרות (אינך חייב לגשת למוסך מורשה היבואן !).

alfa 156 2.5.

פורסם

אם אני מבין נכון, המחיר לטיפול כולל העבודה הוא כ-1200 שקלים? אם כך - מאוד יקר. משאבת השפריצר, אגב, עלתה לי ברנו כ-250 שקלים. ברור שמדובר במשאבות שונות, אבל עדיין - פי 2 במחיר...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא ברור לי, האם 400 ש"ח על הטיפול (עבודה ) כללו את החלפת הרפידוד.

אם כן - המחיר סביר.

אבל החלפים של הטיפול , לדעתי , עלו לך יקר מדי ( 800 ש"ח על שמן ופילטרים?).

כמו כן, המחיר על משאבת השפריצרים נראה לי מופקע, הייתי מחפש תחליפי במחיר יותר שפוי (בכל זאת, לא משהו בטיחותי ).

מד זרימה - אין לי מושג מה הטיב של תחליפי ומחירו.

רפידוד מקוריות - נשמע לי סביר, אולי היית חוסך 70-100 ש"ח על תחליפיות איכותיות (אבל זה כבר רכיב בטיחותי, לכן לא כדאי להתעסק עם זה).

המחירים הגיוניים למוסך מורשה יבואן.

השאלה, כמה אתה מוכן לשלם יותר בשביל החותמת של מוסך מורשה בספר טיפולים?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

1200 ש"ח לפני מע"מ על פילטרים ושמנים + החלפה?

זה ממש מחיר יקר , אולי מקובל בסטנדרטים של צ'אמפיון - אבל בהחלט מבהיר לי למה אני לא אכנס למוסך שלהם עם הקופרה.

אין לי ספק שאין חלק שם שמצדיק את המחירים האלו - כי גם עם חלקים מקוריים ושמנים יותר איכותיים אפשר לצמצם את זה מאוד.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מחיר מאוד יקר, דווקא בצ'מפיון בו אחותי מטפלת (מוסך העוגן בנתניה) , טיפול כזה יוצא בערך חצי. מוזר.

מחירי חלקים מקוריים לגולף דור 4 :

פילטר שמן, 50 (בצ'מפיון 60)

פילטר אויר, 50 (בצ'מפיון 120)

פילטר דלק, 80 (בצ'מפיון אותו דבר)

פקק לאגן, 10

מסנן אבקני, 100 (בצ'מפיון אותו דבר)

שמן 4 ליטר : לא יודע מה שמו, בוא נשתולל ונגיד 150 ש"ח.

וחומר ניקוי פיח : מיותר, בטח לא שמו K44 אז נתמחר אותו ב50 ש"ח.

עבודה לפי שעתון 200-250 ש"ח.

תעשה את החישוב לבד :)

אתה יכול לתת פירוט עלויות של החלקים?

התמחורים לשאר הדברים נשמעים לי סבירים, רפידות בסדר, מד זרימה (אם אתה מתכוון ל MAF) נראה לי גם בסדר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אין מה לעשות.

זה או שאתה מוציא את כל הכסף ומטפל בצ'מפיון (שכמו שאמרו לך הרבה אולי נותן לך הרגשה טובה אבל לכיס ההרגשה ממש לא משהו )

או שאתה הולך למוסכים שמומחים לרכבי צ'מפיון וחוסך המון כסף .

• ספונסר פורום
פורסם

על זה אומרים הפריירים לא מתים

כל העבודה שתארת לוקחת מקסימום שעתיים כולל שטיפה לרכב

והמחיר עבור העבודה הוא ממש מופקע

כמו כן משאבת מתזים ניתן לקבל של יצרן מקורי ב 150 שח

וכל הטיפול לא אמור לעלות יותר מאלפיים שח כאשר כל החלפים הינם

של יצרנים מקוריים OEM .

אני מקווה שלמדת את הלקח .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

אוקיי, חבר'ה, תודה רבה לכם על העזרה.

אני חושב שזאת הפעם האחרונה שרגלי תדרוך במוסך הזה.

בגלל שזאת פעם ראשונה בחיי שאני הולך למוסך עם רכב כלשהוא, לא ידעתי למה לצפות, במיוחד שההורים לחצו על מוסך מורשה מרכזי.

למדנו את הלקח, להבא.

• תוכן חדש...