Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ראיתי רכב שאני מעונין לקנות, אני מאוד מרוצה אבל יש רק בעיה אחת ורציתי לשמוע את דעתכם אם כדאי להתעסק עם זה.

מדובר על פיאט פונטו שנת 2005 ,במצב טוב הבעיה שהיא עברה תאונה ויש לה מכה בקצה שילדה

מחיר הרכב הוא 10K פחות מהמחירון, ורציתי לדעת עד כמה משמעותי המכה בשלדה.

האם זה הופך את הרכב לפחות בטיחותי?

האם יהיה לי ממש קשה למכור את הרכב?

ואם משאר הבחינות מצב הרכב טוב,והוא פחות 10 מהמחירון, כדאי ללכת למרות המכה?

תודה רבה

פורסם

קשה לדעת מה המשמעות מבחינת נסיעה ובטיחות מבלי ממש לראות, בהרבה מיקרים של קצה שלדה אין משמעות טכנית אבל יש המון משמעות מבחינת הסחירות.

רכבים כאלה עומדים למכירה זמן רב גם אם משמעות נמוכה ונמכרים במחירים זולים משמעותית מהמחירון בד"כ לסוחרים.

אני אישית לא הייתי נוגע.

10 אלף מתוך כמה?

פורסם

כמו שכתב הבחור עם המכשיר שפותח סתימות, פגיעה בקצה השלדה זה שם כללי שמתאר הרבה מצבים. לחלקם משמעות סחירותית בלבד, לאחרים גם משמעות בטיחותית.

המחירון של פונטו מודל 2005 הוא באזור ה30K ש"ח, כלומר ההפחתה היא של כמעט שליש ממחיר המחירון ואני מניח שזה עוד לפני התמקחות ובדיקה. אם אתה שואל אותי, אז רק זה צריך להדליק לך נורה אדומה בגודל של אבטיח.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
כמו שכתב הבחור עם המכשיר שפותח סתימות, פגיעה בקצה השלדה זה שם כללי שמתאר הרבה מצבים. לחלקם משמעות סחירותית בלבד, לאחרים גם משמעות בטיחותית.

המחירון של פונטו מודל 2005 הוא באזור ה30K ש"ח, כלומר ההפחתה היא של כמעט שליש ממחיר המחירון ואני מניח שזה עוד לפני התמקחות ובדיקה. אם אתה שואל אותי, אז רק זה צריך להדליק לך נורה אדומה בגודל של אבטיח.

המחירון של הרכב הוא 36K, והמחיר שהוא רוצה בסוף הוא 28K

אני לא מבין בזה, אבל ממש שכן הבנתי זה שהמכה היא בקורה העליונה מה שאומר שאין פה בעיה מבחינה ביטחותית. הבעיה שיהיה קשה לי למכור. אבל אני פשוט יוכל להוריד 10K מהמחירון כמו שמורידים לי.

בקיצור, מה אתם אומרים, ללכת על הרכב הזה או לא?

פורסם

אני הייתי נכנס לפחח שאתה סומך עליו שיעיף מבט או מכון פרונט מתקדם כדי שיוכל לבצע בדיקות מתאימות כדי לבדוק האם יש למכה השפעה על מכלולי הרכב.

מבחינה בטיחותית, פח שעבר תיקון (ריתוך/מתיחה/יישור וכו') בחיים לא יחזור למצבו הקודם.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

כן, לאחר הבדיקה כשהבוחן יושב אתכם בחדר ומסביר על תוצאות הבדיקה תתעקש שהוא יסביר את מיקום המכה והשלכות שלה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...