Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם באתר פורום המכוניות אני לא יודע אם הייתי צריך לפתוח נושא חדש או לא אבל ממש אשמח אם תעזרו לי בחיפוש אחר מכונית חלומותינו לחתונה אנחנו מחפשים פורד מוסטנג אדומה משנים:1964-1969 אדומה לא חובה פתוחה.

אשמח אם תוכלו לעזור לי כי במועדון החמש לא עזרו לי כל כך האם יש אפשרות לקישור עם אנשים שיש להם את הרכב הזה או כל נושא של עזרה בנושא רכב זה שיהיה לכל קוראי פורום קאר חג שמח מחכים לתשובות ולעזרה .

התמונה היא בערך הרכב שאנחנו רוצים למרות שהיא מאוסף הדגמים שלנו אפשר להבין במה דברים אמורים ולמה התכוונו לאיזה רכב..

תמונה030.jpg

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שלום לכם באתר פורום המכוניות אני לא יודע אם הייתי צריך לפתוח נושא חדש או לא אבל ממש אשמח אם תעזרו לי בחיפוש אחר מכונית חלומותינו לחתונה אנחנו מחפשים פורד מוסטנג אדומה משנים:1964-1969 אדומה לא חובה פתוחה.

אשמח אם תוכלו לעזור לי כי במועדון החמש לא עזרו לי כל כך האם יש אפשרות לקישור עם אנשים שיש להם את הרכב הזה או כל נושא של עזרה בנושא רכב זה שיהיה לכל קוראי פורום קאר חג שמח מחכים לתשובות ולעזרה .

התמונה היא בערך הרכב שאנחנו רוצים למרות שהיא מאוסף הדגמים שלנו אפשר להבין במה דברים אמורים ולמה התכוונו לאיזה רכב..

חברה אם יש לכם תמונות של המכוניות שלכם אנא שלחו אותם לדוא"ל שלי בצירוף מהיכן אתם בארץ: [email protected]

פורסם

שלום ליאור,

מאחר וחברי המועדון קנאים לרכבם, אני לא בטוח שהם ישלחו לך פרטים אלו(גם רכבי אספנות נגנבים),

כל אחד מוזמן להגיע בימי שישי לאחד מהמפגשים, גם להראות "דמי רצינות", גם לראות את התמורה(ולהשוות לאחת אחרת, ולעוד אחת אחרת ועוד ועוד) וגם להכיר את בן האדם שעומד מאחורי הרכב.

אבי.

----

פורסם

שלום.

אם חיוך :lol:.

יקרי אתה אכשו נימצא בפורום של מועדון החמש!:shock:.

כמו שחברי יעצו בו למיפגש בנוקיה או בשרון או בשפלה הכר אנשים ויתכן ותקבך מענה לבקשתך.

בהצלחה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום.

אם חיוך :lol:.

יקרי אתה אכשו נימצא בפורום של מועדון החמש!:shock:.

כמו שחברי יעצו בו למיפגש בנוקיה או בשרון או בשפלה הכר אנשים ויתכן ותקבך מענה לבקשתך.

בהצלחה בני ל.[/quote

שלום לך בני אני לא ידעתי שזה של מועדון החמש אבל בכל מקרה שם לא עזרו לי לא ביקשתי שישלמו לי אלא ביקשתי שיעזרו לי למצוא האדם המבוקש...דבר שני מתי יש לכם מפגש והאם הוא נמצא רק בהיכל נוקיה?

ואם כן באיזה שעה?

אני מאיזור השרון האם יש מפגש שקרוב יותר לאיזור השרון?.??

תודה על המענה וחג שמח

פורסם
שלום.

אני מאיזור השרון האם יש מפגש שקרוב יותר לאיזור השרון?.??

תודה על המענה וחג שמח

יש מפגש בגעש כל יום שישי מ-17:00

בתחנת הדלק דור אלון.

עדי גולדנברג 13399

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חברה אני מחפש בנוסף קדילק אל דורדו הבנתי שיש למישהו באיזור המרכז מישהו עוד מכיר וזה מלבד המוסטנג החלופה היא קדילק אלדורדו אשמח אם תענו לי ליאור

פורסם
חברה אני מחפש בנוסף קדילק אל דורדו הבנתי שיש למישהו באיזור המרכז מישהו עוד מכיר וזה מלבד המוסטנג החלופה היא קדילק אלדורדו אשמח אם תענו לי ליאור

יש לך טעם טוב .

עדי גולדנברג 13399

פורסם
אני מכיר כמה מאזורים שונים, תגיד איזה שנה או תראה תמונה ואגיד לך היכן תוכל למצוא.

לגבי הפורד האדומה אם הגג הנפתח, כמו שכבר אמרתי יש לך בתל אביב

"http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/58/Caddy-Eldorado-B1959.jpg

" via Google Video

ERROR: If you can see this, then Google Video is down or you don't have Flash installed.
Caddy-Eldorado-B1959.jpg

אם ביקשת תמונה כזאת אני רוצה ולגבי המפגש שדיברת עליו אשמח אם אתה יודע קצת יותר פרטים בנוגע אליו שאוכל לדעת בכדי להגיע...

פורסם

חברים שלום אני מנסה בנרות להשיג דגם של רכב " קדילאק אלדורדו" אדומה או ורודה אשמח אם תעדכנו אותי איפה יש ואם בכלל ניתן להשיג כזאת בארץ ממתין לתגובות שלכם...!

פורסם

התחלת עם מוסטנג..

...כעת זה קדילאק...

...אולי רוצה מוסטנג(מטוס) עם יכולות כמו קדילאק? החופה סגורה כי טסים מהר.

...אמנם הצבע..."לא עלינו", שחור אבל חוויה שלא שוכחים!!!

אגב, פרט שולי.... 2250$ לשעה! באם מתאים?

Big-Block - I mean a realy Big, the Bigest

פורסם

נראה לי הבחור שלנו קצת מתבלבל... אולי זה מההתרגשות לקראת החתונה! :wink:

בכל מקרה - לפני שנתיים בתערוכת אוטומוטור אני זוכר שראיתי קאדילק כזו בדיוק - אומנם לא אדומה/וורודה, אלא לבנה. מצרף לך תמונה.

אני לא יודע היכן הרכב היום או למי הוא שייך, אבל גם זו התחלה...

הרבה יותר קל למצוא מוסטנג אדומה :roll:

DSCF5906.jpg

בברכה!

יונתן.

• תוכן חדש...