Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתלבט קשות בין סובארו אימפרזה 2007 שעברה 40,000 לעומת פורד פוקוס 2007 5 דלתות שעברה 80,000.

מה שמעניין אותי זה אמינות וצריכת דלק, האוטו הולך להיות אוטו שמשרת את המשפחה. שמעתי דברים רעים וטובים על כל אחת מהן ולכן קשה לי להחליט, מה אתם אומרים?

פורסם

מנסיון מר (לא שלי) על פורד פוקוס הייתי ממליץ לך ללכת על הסובארו .

אומנם זה קצת לא קשור אבל הייתה לי אמפרזה (גרנד לאונה) ישנה (1995) והייתי מאוד מרוצה ממנה .

בנוסף כשאבא שלי החליף רכב דרך העבודה , קצין הרכב שלהם אמר לו לא לגעת בפוקוס כי יש לה המון בעיות - אז אבא שלי לקח מזדה 3.כמובן שקצין הרכב אחראי על פעילותם של עשרות רכבים בחברה והוא אמר לאבא שלי שמבחינה סטטיסטית הפוקוסים שבחברה היו הכי הרבה במוסכים ועם הכי הרבה בעיות.

אז נכון שלכל הרכבים יש בעיה כזו או אחרת אבל סטטיסטית הפוקוס יותר בעייתית .

פורסם
שלום,

אני מתלבט קשות בין סובארו אימפרזה 2007 שעברה 40,000 לעומת פורד פוקוס 2007 5 דלתות שעברה 80,000.

מה שמעניין אותי זה אמינות וצריכת דלק, האוטו הולך להיות אוטו שמשרת את המשפחה. שמעתי דברים רעים וטובים על כל אחת מהן ולכן קשה לי להחליט, מה אתם אומרים?

שמתי לב שברשימת הדרישות שלך מהרכב מצויין רק אמינות וצריכת דלק,מכיוון שברכב ייסעו כל המשפחה נושא הבטיחות של הרכב מבחינתך זה בכלל לא שיקול??

פורסם

אני באופן אישי נהגתי גם על הפוקוס הישנות וגם על החדשות ,

בעיות אמינות לא היו לי חוץ ממצוף דלק שהתקלקל בישנה והבנתי שזאת המחלה שלהם וזהו.

לגבי תובנה קטנה הפוקוס החדשות כבדות לעומת הישנות [כנראה המנוע שמוציא 100 כ"ס חלש על תוספת המשקל של 200 ומשהו ק"ג לעומת הישנה.]

מה שכן נהניתי מההגה של שניהם. [החדשה ובמיוחד הישנה]

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

לפי דעתי הסובארו עדיפה עשרות מונים על הפוקוס,שוב,לפי דעתי:

הפוקוס זה רכב סרבני,נותן תחושה של כבדות והוא לא חף מתקלות.

הסובארו 1.6 הסטנדרטית,בהתחלה איטית יחסית לרכבים מקבילים(עדיין יותר זריזה מהפוקוס) ,אך כשמגיעים לטורים קצת גבוהים המנוע מתחיל לפרוח,וכיאה לסובארו,האמינות פשוט מופתית (שאל בעלי רכבים ובעלי מוסכים על הרכב ותיווכח שתשובתם כנראה תהיה דומה עד מאוד).

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

אכן הפוקוס מרגישה עצלה וכבדה,אך ההתנהגות שלה וההיגוי שלה מצוינים ואחרי שמתחילים את הנסיעה היא עומדת יפה בקצב ובמהירויות גבוהות.

יתרון נוסף שיש לפוקוס - היא נותנת תחושה טובה מבפנים,מודרני, במיוחד מהסובארו שנראה כאילו חולקת דשבורד ופלסטיקה עם פיג'ו 205.

האם אתה נעול על הרכבים הנ''ל או שיש מקום להציע אלטרנטיבות?

מהו תקציבך?

• תוכן חדש...