Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי להזמין גולף צבע לבן דגם בסיסי.

הידיות והמראות באות בצבע שחור.

ביקשתי לצבוע לי את זה בתוספת תשלום.

אמרו לי שחבל ,בגלל שהצבע יתקלף אחרי תקופה.

ושאנשים שעשו להם את זה חזרו לסוכנות,והתלוננו על קילוף בצבע.

מה אתם אומרים ?

האם זה נכון?

היום העצה בחינם,מחר היא תעלה כסף

פורסם

אין סיבה שהצבע יתקלף בכלל אם יטופל כהלכה אלא אם הצביעה לא נעשתה באופן הנכון, צבע יסוד ועליו צבע בסיס ועליו הלכה

אם הם אומרים שחזרו אליהם בתלונות עם קילופי צבע אז הם כנראה יודעים הכי טוב, לדעתי אם זה נצבע בארץ והיבואן טוען שחזרו אליו לקוחות לא מרוצים בטענות אין לסוכן מכירות אינטרס למנוע ממך לקחת תוספת שהינה בתשלום להפך, אם הצביעה נעשית במפעל אז אין הבדל בין הפגושים מפלסטיק של הרכב לבין המראות והידיות הפלסטיק זהה ועובר את אותם התהליכים במפעל שלב אחר שלב, במקרה הזה כדאי לך לקחת את התוספת, בכל מקרה שיהיה במזל ותתחדש על האוטו :-D

פורסם

אתם חושבים שצ"מפיון צובעים אצל חאפרים?

לא יודיע.

אני זוכר ,שדיברתי עם מישהוא לפני חודש,ואמר לי שזה בסדר ,

ולא יתקלף.

עכשיו אומרים לי להפך.

יכול להיות ,שאומרים את זה בשבל לחסוך כאב ראש.

האם כדאי לקחת את הסיכון?

האם להשאיר צבע שחור וזהוא.

בשבילי זה לא מפריע .

אבל אשתי רוצה בצבע האוטו.

לא יודיע מה לעשות.

היום העצה בחינם,מחר היא תעלה כסף

פורסם

צ'מפיון צובעים במוסך שלהם, יש להם מוסך פחחות צבע.

אם זאת התשובה שאתה מקבל כנראה שהם יודעים שהפחחים שלהם גרועים וזה לא דבר חדש שנשמע פה.

לפי דעתי לך למוסך פחחות טוב למשל אוטופיקס או כל מוסך אחר ולא חסר אנשים שעושים עבודה מעולה, תשקיע פחות כסף ותקבל תוצאה הרבה יותר טובה עם התחייבות שלא יירד הצבע.

בהצלחה.

פורסם

הכל תלוי בדרך שצובעים , וכמובן באדם שצובע :wink:

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

לפני מספר שנים החליפו לי בסיאט גריל קדמי, הגריל בא בפלסטיק שחור וצבעו אותו בצבע לבן, הצבע החזיק מעמד כשנה ואז התחיל להתקלף.

הצביעה בוצעה בזמנו במוסך של צ'מפיון.

פורסם

לדעתי אם אתה לוקח בצבע לבן, אז אפשר להשאיר את הידיות והמראות בשחור, בצבעים אחרים זה יותר מפריע, שחור ולבן הולכים טוב ביחד.

הגולף שהזמנת כבר מגיעה עם 1.2 TSI או עדיין עם 1.6 עתיק?

פורסם

השאלה אם הצבע יתקלף עם הזמן לא כל כך חשובה, שהרי ממילא בארץ הזו המלאה התחשבות בזולת וברכושו, המראות והידיות ייראו מקולפות מצבע, או לפחות מלאות סריטות די מהר. וזה היתרון הגדול בצבע השחור המקורי וה"פשוט", הוא פשוט נשמר יופי.

פורסם

למה לכתוב שטויות?

יש מראות שמיועדות לצביעה והן שונות מהמראות שלא צבועות.

המראות שמיועדות לצביעה בעלות חיפוס מיוחד כדי שהצבע יתפס ולא יתקלף.

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם

קישקוש, הם אומרים את זה כדי להוריד לעצמם קרציה מהגב ולחסוך לעצמם בעיות בעתיד כמו הרכבה לקויה לאחר הצביעה וגם הבעיה הידועה שצביעת פלסטיקה מהסוג הזה גורמת שכאשר תקבל מכה באיזור קטן מהחלק הצבוע במקום להשתפשף קלות הצבע פשוט יכול להתפוצץ ולגרום לקילוף ברדיוס רחב יותר, מה ששונה מפלסטיקה רגילה.

מנסיון צבענו כמה טומבונים/חלקי פלסטיקה של רכבים אצלנו בעסק וכבר כמה שנים שאין שום קילוף או נזק אחר והכל בתנאי שתיעשה לפניי זה שכבת יסוד ועליה צבע.

בהצלחה.

dreams dreams dreams do not come true

• תוכן חדש...